انتخابات در Call Of Duty Black Ops 2 تاثیر گذار خواهند بود.

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
black-ops-2-screen-500px.jpg

Treyarch به سوالات طرفداران خود در توییتر پاسخ داده است. در جواب یکی از طرفداران بازی، که پرسیده بود که آیا انتخابات باعث تغییر خط داستانی بازی خواهند شد، گفت:
بله، انتخاباتی در بخش Campaign وجود خواهد داشت که باعث تغییر داستان خواهند شد. به یک طریق ما این مورد را در مراحل Strike Force پیاده کرده ایم، که برای اولین بار در این سری بوده و یک گیم پلی غیر خطی و سند باکس گونه را در Single-Player این بازی برای اولین بار معرفی می کند.
این بدین روش انجام می پذیرد:
فرمانده نیروهای ویزه شما را مورد خطاب قرار داده و به شما می گوید که جنگی در حال وقوع است و شما باید از عهده آن بر بیایید. شما ماموریت خود را انتخاب کرده و وارد عمل می شوید. وقتی که وارد شدید، شما در یک محیط Sandbox گونه خواهید بود و باید چندین ماموریت را به پایان برسانید.

هنگام بازی، بازیکنان قادر خواهند بود که کنترل جنگ را به روش هایی که پیش از این مشاهده نشده در دست بگیرند. قادر به کنترل ربات هایی از جوخه خود خواهند بود و حتی این اجازه را دارند که از حالت Overwatch به جنگ با دشمنان بپردازند.
شما میتوانید با هر چیزی بازی کنید. شما میتوانید هر جور که دوست داشتید بازی کنید و از هر چیزی برای پیشروی داستان استفاده کنید.
شما میتوانید برای ماموریت های خود waypoint بگذارد، میتوانید دستور صادر کنید. با این اوصاف ممکن است شما در ماموریتی موفق شده و یا شکست بخورید، که در این صورت داستان به شیوه متفاوتی روایت خواهد شد.

Call Of Duty Black Ops 2 بر روی تمام پلتفرم ها در نوامبر امسال منتشر خواهد شد.

منبع

منبع

آخرین ویرایش:
از همون روز اولی که تریلر این بازی رو دیدم بهش امیدوار بودم. بر خلاف خیلی از CoD فن ها که از ساخته های Treyarch خوششون نمیاد من خودم از همون شماره اولش یعنی CoD3 عاشق عناوینش شدم. این شرکت به قدری جرئت داره که تو هر شماره ریسک تغییر بعضی چیزها رو بکنه و بازی رو از ورطه تکرار خارج کنه، دقیقا خلاف کاری که infinity ward انجام میده و میترسه که حتی ذره ای در عناوین MW تغییر ایجاد کنه. احتمالش خیلی زیاده که این بار هم این شرکت موفق ظاهر بشه.

ایول این شد یه خبر خوب.
کلا از هرگونه نوآوری در هر بازی استقبال میشه !
نه آقا اشتباه کردم :دی از هرگونه نوآوری در سری بازیهای COD استقبال میشه :))

از همون روز اولی که تریلر این بازی رو دیدم بهش امیدوار بودم. بر خلاف خیلی از CoD فن ها که از ساخته های Treyarch خوششون نمیاد من خودم از همون شماره اولش یعنی CoD3 عاشق عناوینش شدم. این شرکت به قدری جرئت داره که تو هر شماره ریسک تغییر بعضی چیزها رو بکنه و بازی رو از ورطه تکرار خارج کنه، دقیقا خلاف کاری که infinity ward انجام میده و میترسه که حتی ذره ای در عناوین MW تغییر ایجاد کنه. احتمالش خیلی زیاده که این بار هم این شرکت موفق ظاهر بشه.
cod هایی به غیر mw3 که واقعا استدیو سازنده ش دیگه اون IW معروف نبود و درگیر تکراری شدن شده بود واقعا تو این سبک چیزایی جدیدی رو نشون دادن.نگو این حرف برادر من :|

من یادمه این حرفا رو هم تو Black Ops 1 هم زده بودند که تو بازی هیچ کدم از حرفاشون به واقعیت تبدیل نشد امید وارم که دیگه اینجا به واقعیت تبدیل بشه امان از دسته این نوآوری ها شون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or