امید های مالی Square براورده نشد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Square-Enix-big-banner.jpg

همان طور که میدانید اخیرا شرکت Square enix به دلیل نرسیدن به اهداف مالی خود مجبور به برکناری مدیر خود اقای Yoichi Wada شده و احتمال میرود اقای Yosuke Matsud
به عنوان مدیریت بعدی کاندید شود.
در همین حال اخبار دیگری به دست میرسد که نشان میدهد 3 بازی معروف این شرکت نتوانسته اند به میزان فروش ایده ال خود برسند:
26-03-2013-14-13-37-600x188.jpg
گزارش ادامه میدهد:این درحالی است که این سه بازی از نقد های خوبی برخوردار بودند و با این وجود در یک مورد امریکا(شمالی) تنها به اندازه ی دو سوم اروپا فروش داشته اند
از طرفی نیز فشار قیمت ها زیاد است که باعث خرج های اضافی میشوند
هر چند شاید عده ای بگویند که فروش 3.4 میلیونی Tomb Raider در 4 هفته در بازار بازی های AAA خوب باشد
نظر شما چیست؟
منبع 1
منبع 2
منبع 3

هیتمن رو که من تازه دارم بازی میکنم و فوق العاده بوده تا الان . عجیبه تم تارانتینویی و GrindHouse ـیه بازی باید به مزاج آمریکایی ها خوب بیاد . تو UK که همینطوری تو تاپ 20 بوده از روزی که اومده . فکر کنم شعبه آمریکای اسکوئر تو تبلیغات و این چیزا خوب عمل نکرده ...
البته وضع بازار فروش بازی ها جالب نیست . گیرز جدید فکر کنم تو UK یک چهارم شماره 3 هم فروش نکرده ( تو Eurogamer خوندم اگه اشتباه نکنم ) . God of war هم کمتر از نصف شماره 3 فروخته .
اون که وضع بازی های Milk شده . اینم وضع بازی های اسکوئر که 2 تاشون که یک جورایی Reboot بودن و یکی دیگه هم سبک پر طرفداری هست ( Sleeping Dogs ) ... هر 3 تا هم بازی های خیلی خوب . بیخود نیست که هه دارن ول میکنن و چسبیدن به بازی های فیس*بوکی و Browser Games و این چیزا ...

اسکوئر خارق العاده عمل کرد تو این یکی دو ساله خصوصا در مورد بازیهای استودیو های غربی.من فکر میکنم بیشتر تو زمینه تبلیغات ضعیف عمل کرده.چون بازیها که حداقل از نظر من مشکلی نداشته.امیدوارم به سرنوشت THQ دچار نشه که اینیکی غیر قابل قبول میشه.

هاهاهاها ... دلم خنک شد ... تا وقتی اینطوری بازی میسازی فروش 8-10 میلیونی نسل قبل رو باید به گور ببری ... ببچسب به همین روند و همین بازی ها تا بپکی ایشالله ... شاید یه شرکت مناسب تر این ip ها به خصوص ff رو بخره ... نه

فکر نکنم SE خیلی مشکل مالی اش در حد ورشکستگی و این جور چیزها جدی باشه! به نظرم احتمالا در حد همون رکودیه که همه ناشرها و استودیوهای بازی سازی به دلیل این وضعیت بد اقتصادی دنیا باهاش مواجه هستند.

برای من به این خاطر مهمه که بوی یه سری بازی Legacy of Kain جدید داشت به مشام می رسید، که امیدوارم این جور مشکلات اقتصادی خفیف باشه و باعث کنسل شدن پروژه هاشون نشه!
54.gif

خب البته یک چیزی رو هم باید ببینید. بازی هایی که تاحالا SE عرضه کرده، اکثرن بخش مولتی قوی ای نداشتن یا اصلا بخش مولتی نداشتن.
از این جهت صد درصد فروش این بازی هارو نمیتونی با بازی هایی که دارای بخش مولتی قوی و قابل قبولی هستند مقایسه کرد . . .
توقع SE هم قطعن اگر فروش هم سطح اون بازی ها بوده باشه خیلی توقع بی جایی هست.

Hitman که بد زباله‌ی بود. اون هیچ. مابقی بازی های چرا اینطور شد! Sleeping Dogs فوق العاده فان و گیرا بود. TR هم جای تعریف نداره از بس خوبه.
امیدوارم روبه‌راه بشه برنامه هاشون. من طاقت یه THQ دیگه رو ندارم.

Square-Enix-big-banner.jpg

همان طور که میدانید اخیرا شرکت Square enix به دلیل نرسیدن به اهداف مالی خود مجبور به برکناری مدیر خود اقای Yoichi Wada شده و احتمال میرود اقای Yosuke Matsud
به عنوان مدیریت بعدی کاندید شود.
در همین حال اخبار دیگری به دست میرسد که نشان میدهد 3 بازی معروف این شرکت نتوانسته اند به میزان فروش ایده ال خود برسند:
26-03-2013-14-13-37-600x188.jpg
گزارش ادامه میدهد:این درحالی است که این سه بازی از نقد های خوبی برخوردار بودند و با این وجود در یک مورد امریکا(شمالی) تنها به اندازه ی دو سوم اروپا فروش داشته اند
از طرفی نیز فشار قیمت ها زیاد است که باعث خرج های اضافی میشوند
هر چند شاید عده ای بگویند که فروش 3.4 میلیونی Tomb Raider در 4 هفته در بازار بازی های AAA خوب باشد
نظر شما چیست؟
منبع 1
منبع 2
منبع 3

با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید 3 بازی فوق 575 میلیون دلار درامد داشته برای square .....اگر هر بازی رو 70 ملیون دلار بگیریم که خرج در بر داشته که البته زیاد هم هست میشه 210 ملیون دلار...پول تبلیغات نمی دونم رو هر بازی چقدر شده ولی اگر 3 بازی رو هم 100 150 ملیون خرج تبلیغاتشون شده باشه تقریبا 215 ملیون دلار تو 3 بازی درامد کسب کرده square ...پس دیگه چقدر مگه قرار سود کنی مرد مومن تو این بازار اشفته اقتصادی دنیا ..بعضی ها چه توقعاتی دارن.

تازه tomb raider که جدیدا ریلیز شده و این امار فروش برای این بازی تا الان بسیار قابل قبوله.

Hitman که بد زباله‌ی بود. اون هیچ. مابقی بازی های چرا اینطور شد! Sleeping Dogs فوق العاده فان و گیرا بود. TR هم جای تعریف نداره از بس خوبه.
امیدوارم روبه‌راه بشه برنامه هاشون. من طاقت یه THQ دیگه رو ندارم.

هیتمن یه بازی بود که کامل سعی کرد روند نسخه های قبلی رو ادامه بده و مثل باقی بازیهای این نسل به اسم ریبوت هویت خودش رو زیر سوال نبره و کاملا هم موفق بود!!!
حالا شما کلا از هیتمنهای قبلی خوشت نیومده یه بحث دیگست!!

واقعا متاسفم . آمریکا رو کلا باید بی خیال بشی اونا هیچ , به اونا فقط شوتر آنلاین بدی بهشون بشینن مثل چی آنلاین بازی کنن از سرشونم زیاده چون فقط اونا رو دوست دارن و متاسفانه اینجور بازیا تو آمریکا زیاد نمیفروشن . عاشق اروپایی ها هستم از این جهت .

ایشالا که SE نگران فروش کم تو آمریکا نباشه چون مهم نیس و اگه هم نگرانه یه شوتر با مولتی قوی بسازه بده بهشون فقط دست از سر این توم ریدر جدید ور نداره تو رو خدا .

===

فکر میکنم واقعا سلیقه گیمر ها هم داره میره تو آفساید!!
حقمونه که هرسال کال آف و اسسین به خوردمون میدن!! [2]

آخرین ویرایش:
با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید 3 بازی فوق 575 میلیون دلار درامد داشته برای square .....اگر هر بازی رو 70 ملیون دلار بگیریم که خرج در بر داشته که البته زیاد هم هست میشه 210 ملیون دلار...پول تبلیغات نمی دونم رو هر بازی چقدر شده ولی اگر 3 بازی رو هم 100 150 ملیون خرج تبلیغاتشون شده باشه تقریبا 215 ملیون دلار تو 3 بازی درامد کسب کرده square ...پس دیگه چقدر مگه قرار سود کنی مرد مومن تو این بازار اشفته اقتصادی دنیا ..بعضی ها چه توقعاتی دارن.

تازه tomb raider که جدیدا ریلیز شده و این امار فروش برای این بازی تا الان بسیار قابل قبوله.

دوست عزيز درامد ها رو اينجوري حساب نمي كنن.يك بازي اگه حدود 200 ميليون دلار خرجش باشه بايد بالاي 15-20 ميليون نسخه فروش كنه تا سود آور باشه.

سود خالص Square Enix سال هاي گذشته در بهترين حالت به زور به 100 ميليون دلار نزديك شده چه برسد به اين كه از سه تا بازي 200 ميليون كاسب بشن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or