امیدی به بازی بزرگ برای Vita از طرف سونی نداشته باشید

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
shuyoshidasonyboss-600x373.jpg

Shuhei Yoshida رئیس کل استدیوهای سونی در طی مصاحبه‌ای تایید کرده است که هیچ‌کدام از استدیوهای سونی بر روی این پلتفورم کار نمی‌کنند.

او در این مصاحبه که با سایت IGN انجام شده است توضیح می‌دهد:
"اگر حقیقت را می‌خواهید، باید به شما بگویم که بازی بزرگی از طرف First Party برای این پلتفرم نداریم، البته این بدین معنی نیست که عناوین دیگه‌ای از ناشران بزرگ در راه نیست. Square Enix دیروز در کنفرانس خود از دنیای جدید Final Fantasy رونمایی کرد که Vita نیز در آن سهم خواهد داشت. بازی‌های دیجیتالی نیز به صورت مستمر برای Vita خواهند آمد و از تعدادی از بازی‌های Cross-platform بهره خواهد برد."
او علت عدم نمایش بازیی برای ویتا در کنفرانس اصلی را نبود زمان کافی برای این دسته بازی‌ها اعلام کرد:
"به جای صرف پول‌های هنگفت برای آثاری بزرگ مثل Killzone برای ویتا، آن استدیوها وقت خود را صرف PS4 می‌کنند و فضا را برای سازندگان کوچک‌تری باز می‌کنند چراکه این پلتفرم نیازمند قدرت PS4 برای نشان دادن یک بازی خوب نیست."
با این که اکثر عناوین Vita از استدیو‌های Third Party هستند اما چیزی از ازرش بازی‌هایشان کم نمی‌کند، بازیی مثل Persona 4 Golden.

منبع

آخرین ویرایش:
آها پس منظورت همون بازی هاییه که به زبان ژاپنی عرضه میشه که به هیچ وجه نسخه غربی ندارن دیگه!!!!

اونم بازی ها آب نبات قیچیه

همش برا غرب نمیاد اما اونایی که برا غرب میان هم کم نیستن

کافیه یه مدت سایت Siliconera که مخصوص بازیای ژاپنیه بیشتر رو چک کنید مدام خبر از بازیای مختلف برا ویتا میزاره و خیلیاشونم برا غرب میاد

اینم لینک خبرای بازیای برا ویتاش:

PlayStation Vita Archives - Siliconera

قانون شماره 1 بازیسنتر: اگه میخوای باحال باشی با بقیه جوری رفتار کن که انگار هیچی نمیفهمن (با اینکه خودت کسی هستی که چیزی نمیفهمی)

قانون شماره 2 بازیسنتر: اگه دیدی طرف داره درست میگه و قشنگ لینک میده (خودمو میگم :d ) یه جوری تو پستای بعدیت رفتار کن که انگار طرف بازم هیچی نمیفهمه اینجوری خیلی Cool میشی

همش برا غرب نمیاد اما اونایی که برا غرب میان هم کم نیستن

کافیه یه مدت سایت Siliconera که مخصوص بازیای ژاپنیه بیشتر رو چک کنید مدام خبر از بازیای مختلف برا ویتا میزاره و خیلیاشونم برا غرب میاد

اینم لینک خبرای بازیای برا ویتاش:

PlayStation Vita Archives - Siliconera

همون بازی هایی که 95 درصدشون اژدها کشییه دیگه

چند نفر تو کل دنیا غیر از خود ژاپن بازیا ژاپنی بازی میکنن؟ !!! بخاطر همینه که ویتا اوضاعش به اینجا کشیده چن اصلا بازی درست درمون جدید برای غرب نداره فقط همون اوایل لانچ خوب بود بعد تعطیل شد

با شدت گرفتنه قدرت اسمارت فون ها و تبلت ها دیگه انتظاری از ویتا نمیشه داشت

یکی بود که اسمشو نمیگم هی میگفت برید subway surfبازی کنید با اسمارت فون هاتون
ویااینکه با اسمارت فون 2میلیون وخورده یی برین temple runبازی کنید شماروچه به پی اس ویتا!!!!

حالا دیدید که اسمارت فون ها وتبلت ها چیکار کردند با پی اس ویتای عزیز
خدا حافظ ویتا

خیلی وقت بود که ویتا از رده خارج شده اما تا حال علنیش نکرده بودن که دیگه با این حرف رسما از رده خارج شد. Rip Vita

برای اونایی هم که میگن ژاپنی باز نیستین و بازی های ژاپنی براش میاد و یجوری میخوان ماست مالی کنن قضیه رو باید گفت که همه مثل شما به زبان ژاپنی مسلط نیستن دوست عزیز;)

همون بازی هایی که 95 درصدشون اژدها کشییه دیگه

چند نفر تو کل دنیا غیر از خود ژاپن بازیا ژاپنی بازی میکنن؟ !!! بخاطر همینه که ویتا اوضاعش به اینجا کشیده چن اصلا بازی درست درمون جدید برای غرب نداره فقط همون اوایل لانچ خوب بود بعد تعطیل شد

بازی خوب به اندازه کافی داره ولی خوب به اندازه PSP نیست و نسبت به اون ضعیف عمل کرده
در ضمن همه‌شون اژدها کشی نیست

بابا خودشون گفتن دیگه ویتا برای غرب یه کنسول مردست دیگه ژاپنی ها هم خوب خریدن بازی هم براشون میاد راضی هم هستن
کسی هم خواست ویتا بخره فقط بگیره اگه ریموت پلی دوست داره و نیاز داره وگرنه بدرد بازی کردن دیگه نمیخوره و فقط به کار دست به دست شدن میخوره که بازی هایی ککه براش اومد کسی بازی نکرده بود رو بازی کنن و بدن دست نفر بعدی

حالا که خود سونی هم بیخیال ویتا شده، بیاد یه لطفی بکنه این آنچارتد و کیلزون ویتا و اون JPRPG های خفنشو که هر روز تو کفشون آدم میسوزه رو برای PS4 هم حداقل به صورت دیجیتالی بیاره. خدایشش ملتی از گیمرها شاد میشن

هنوزم برام جای سواله که چرا تو کالکشن آنچارتد خبری از نسخه ویتاش نیست.

فقط یه مرحمتی هم بکنه و اگه چنین کاری را عملی کرد، 60 دلار یا حتی 40 دلار نکنه تو پاچه ملت:d و یه قیمت معقولانه روشون بزاره.

مثلا همین کپکام قیمت بازی هایی که از نسل قبل داره میاره رو این نسل را واقعا عالی گذاشته و DMC 4 با این همه محتویات اضافه شده، cut scene و شخصیت های قابل بازی جدید فقط 24 دلار هستش. البته با این که مال هفت سال پیش هستش ولی وقتی مثلا با گاد اف وار 3 که اونم مال پنج سال پیش هستش و چیز جدیدی هم به غیر از رزولوشن بالاتر به نسخه ps4ش اضافه نشده مقایسه میکنیم، واقعا میشه گفت قیمت های کپکام منصفانه تره.

:|

من رفتم به امید بازی های بزرگ سونی Vita خریدم، اما الان سونی خیلی رک و پوست کنده امده میگه ببخشید ما هیچی بازی برای شما نخواهیم داشت چون برامون سود نداره. برید به جهنم و به این ترتیب خیلی شیک و مجلسی مارو به همراه کنسول عزیز هشتصدهزارتومنی به سامانه چپ باقر حواله کرده. درست نیست واقعا! من LoCoRoCo میخوام، Patapon میخوام!:| از اول این حرفو میزدن میگفتن کاربری ویتا فقط اجرای بازی های تکراری ایندی هست، بجای حروم کردن وجه رایج مملکت عبارت "مرسی نمیخوایم" رو به همراه یک عدد بی...خ براشون ارسال میکردیم.

پس برای چی 3ds اینقدر خوب میفروشه ؟اگر اشتباه نکنم همین چند ماه پیش یکبار از ps4 x1 تو امریکا هم بیشتر فروخته بودش ! البته درسته خبر بدی برای psvita دار ها هست که تعدادشون هم خیلی زیاد نیست فکر کنم ولی خبر خوبش برای ps4 دارها هست بازی های فرست پارتی بیشتری برای کنسولشون میاد

اسمارت فون ها با پیشرفتشون کلا کنسول های دستی رو کشتن :دی . 3DS ه هم چن یه سری قابلیت داره رو موبایل نمیشه کاریش کرد میفروشه :دی البته فن بیس نینتندو هم هست

این قضیه از یه نظر بده و از یه نظر خوبه.

سمت بد قضیه اینه که، کلی از ملت این کنسول رو خریداری کردن و الان رو دستشون باد کرد و سونی باید جوابگو باشه در قبالشون.

سمت دیگه قضیه اینه که سونی هم تا حدودی بی تقصیره، از یه طرف این 3DS ـه که داره مثل چی پیشرفت میکنه و عموم پسندتره، از یه طرف اسمارت فون ها. مطمئنن کسی نمیاد این وسط به ویتا پول بده (منظورم اکثریت هستن). پس چیکار میکنه، میاد تمامی هزینه های اضافی که قرار بود روی ویتا بذاره، و احتمال بازگشت مالیش هم خیلی پایینه رو جلوش رو میگیره، و مستقیم سرمایه رو میخوابونه روی PS4. مثل کاری که با دیگر قسمت های کم سود شرکتش کرد و الان داریم کم کم نتایجش رو روی PS4 میبینیم. اگه با جدیت پیش برن، میتونیم چیزی شبیه به دوران طلایی PS2 رو شاهد باشیم.

به درک ویتا و جیب من و انتظاری که از این کنسول و بازی هاش داشتیم ... همشون فدای یه تار موی یوشیدا و اوءدا.

ولی تکلیف بازی هاش چی .. تکلیف گراویتی راش 2 رو معلوم کنید .. یعنی اگه این بازی به خاطر این موضوع کنسل شده باشه من خودم رو جلوی دفتر سونی اتیش میزنم ... من گراویتی راش 2 میخوام ... میخوام ببینم سر انجام داستانش چی میشه ... میخوام بازم تو اون دنیا و اتمسفر زندگی کنم ...استودیو ژاپن یعنی بازی رو دایورت کرده رو ps4 ... هر چند که 90 درصد مکانیک بازی و گیم پلی با سخت افزار ویتا مچ شده بود و سخته همون کیفیت رو از ds4 بگیری ... واقعا نگرانم از بابت این بازی ... امیدوارم یه خبری بدن .

یعنی باید از این به بعد دست به دامن تیم LSD بشیم برای ادامه پیدا کردن این سری ؟

آخرین ویرایش:
:|

من رفتم به امید بازی های بزرگ سونی Vita خریدم، اما الان سونی خیلی رک و پوست کنده امده میگه ببخشید ما هیچی بازی برای شما نخواهیم داشت چون برامون سود نداره. برید به جهنم و به این ترتیب خیلی شیک و مجلسی مارو به همراه کنسول عزیز هشتصدهزارتومنی به سامانه چپ باقر حواله کرده. درست نیست واقعا! من LoCoRoCo میخوام، Patapon میخوام!:| از اول این حرفو میزدن میگفتن کاربری ویتا فقط اجرای بازی های تکراری ایندی هست، بجای حروم کردن وجه رایج مملکت عبارت "مرسی نمیخوایم" رو به همراه یک عدد بی...خ براشون ارسال میکردیم.

چند ماه پیش یه خبر مثل همین خبر هم گفته شد که دیگه بازی ها aaa برای ویتا ساخته نشده بود خود سونی اعلام کرد

پس برای چی 3ds اینقدر خوب میفروشه ؟اگر اشتباه نکنم همین چند ماه پیش یکبار از ps4 x1 تو امریکا هم بیشتر فروخته بودش ! البته درسته خبر بدی برای psvita دار ها هست که تعدادشون هم خیلی زیاد نیست فکر کنم ولی خبر خوبش برای ps4 دارها هست بازی های فرست پارتی بیشتری برای کنسولشون میاد

مشکل اینجاست درسته ویتا تو کل دنیا کم فروخته و آدما کمی دارنش اما متاسفانه اکثر ایرانی ها کمفروشترین کنسول دستی دنیا رو تو دست دارن بجا پرفروشترین کنسول

این قضیه از یه نظر بده و از یه نظر خوبه.

سمت بد قضیه اینه که، کلی از ملت این کنسول رو خریداری کردن و الان رو دستشون باد کرد و سونی باید جوابگو باشه در قبالشون.

سمت دیگه قضیه اینه که سونی هم تا حدودی بی تقصیره، از یه طرف این 3DS ـه که داره مثل چی پیشرفت میکنه و عموم پسندتره، از یه طرف اسمارت فون ها. مطمئنن کسی نمیاد این وسط به ویتا پول بده (منظورم اکثریت هستن). پس چیکار میکنه، میاد تمامی هزینه های اضافی که قرار بود روی ویتا بذاره، و احتمال بازگشت مالیش هم خیلی پایینه رو جلوش رو میگیره، و مستقیم سرمایه رو میخوابونه روی PS4. مثل کاری که با دیگر قسمت های کم سود شرکتش کرد و الان داریم کم کم نتایجش رو روی PS4 میبینیم. اگه با جدیت پیش برن، میتونیم چیزی شبیه به دوران طلایی PS2 رو شاهد باشیم.

نظر شخصی من اینه : کنسول خونگی سونی یعنی ps4 اصلا ربطی به کنسول ps vita دارا ندارا ..... یه کنسول دستی تولید کردن وظیفشونه تا آخر نسل حمایتش کنن

به کنسول دستی دارا اصلا ربطی نداره که کنسول خونگی وضعش خوبه یا بد .... باید کنسول دستی که ساخته شده و روانه بازار شده حمایت بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or