امکان عرضه Red Dead Redemption برای PC، بر طبق رویدادی از جانب Rockstar

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
34179142654204165273.jpg

بله! واقعا عالی خواهد بود اگر درست باشد اما امکان اینکه اشتباهی پیش آمده باشد بالاست.
بر طبق لیستی از رویدادهای آینده کمپانی Rockstar، یک Multiplayer Event برای عنوان Red Dead Redemption: Game Of The Year Edition در 13 سپتامبر برگزار خواهد شد. چیز عجیبی که در این لیست وجود دارد، اسم Game For Windows Live در کنار Xbox LIVE است. بدیهی است که بدین معنا نیست که Red Dead Redemption در 13 سپتامبر برای PC عرضه خواهد شد اگرچه یک اعلام از Rockstar می تواند قریب الوقوع باشد.

با این حال احتمال زیادی وجود دارد که این اشتباهی از جانب Rockstar باشد، پس امید های خود را بالا نبرید.
در پایین عکسی از این رویداد گذاشته شده است. با تشکر از یکی از کاربران NeoGaf به نام MrOogieBoogie برای پیدا کردن این عکس!

Red Dead Redemption یکی از عناوینی است که هیچگاه توسط Rockstar بر روی PC عرضه نشد. این کمپانی هیچگاه اطلاعاتی در این رابطه نداد اگرچه تعداد زیادی از بازیکنان خواستار عرضه این بازی بر روی PC بودند.
در خواست های زیادی در این رابطه صورت گرفت و با اینکه Rockstar از این تقاضای بالا آگاهی داشت، اما خواسته طرفداران را رد کرد.

همانجور که گفته شد، امکان اینکه اشتباهی پیش آمده باشد بالاست. شاید فردی همان عکس در مورد رویداد GTA IV را با اندکی تغییرات گذاشته باشد. به عبارت دیگر، این عکس چیزی را ثابت نمی کند، پس بار دیگر می گوییم که امیدهایتان را بی جهت بالا نبرید.

55402245856191124908.jpg

منبع

==============================================

آپدیت:

Rockstar تگ GFWL را از این صفحه برداشت.
آیا این یک اشتباه بوده یا طراحان وب سایت آن ها یک خبر قریب الوقوع برای انتشار نسخه PC دادند؟

آخرین ویرایش:
الله اکبر :-o بالاخره یکی حرف ما رو فهمید

این بازی و بعضی بازیای دیگه رو کنسولا ، برگ برنده ی کنسولا نسبت به PC هستن .چون هیچ وقت نمیشه ایراد محدودیت سخت افزار رو به PC نسبت داد ولی این ایراد همیشه به کنسولا نسبت داده میشه

درست

و بازیایی مثل RDR این حرف رو نقض میکنن.حالا یکی نیست بگه این همه بازی خوب از کنسول پورت میشه رو PC ،چرا بازم میان میگن کنسول بده؟!؟!

غلط !
هیچ بازی ای این حرف رو نقض نمیکنه ، کنسول ها محدود هستند ، این چیزی نیست که کسی بخواد نقض کنه و حقیقت موجوده.
مساله اینه که اگه هیچ بازی انحصاری ای برای کنسول نیاد ، برتری خاصی برای کنسول ها باقی نمیمونه ، همین بازیهای انحصاری هستند که کنسول ها رو به انتخاب اول گیمرها تبدیل کردن.
اگه تمام بازیهای کنسولی برای PC هم انتشار پیدا میکردن ، دیر یا زود همه بخاطر محدودیت های کنسول و کیفیت بهتر بازیها بر روی PC به PC Gaming رو میاوردند.
بنابراین همیشه همین منوال ادامه پیدا میکنه و یه سری بازی فقط برای کنسول ها میاد چون شاهرگ حیاتی کنسول ها همین بازیهای انحصاری هست.البته در اواخر نسل که محدودیت کنسول ها بیشتر توی چشم میاد ، تعداد بازیهایی که برای PC هم منتشر میشن بیشتر میشن و بعد از اومدن نسل جدید دوباره PC Gaming به فراموشی سپرده میشه تا انتهای نسل !

حالا ما اینو میگیم ، طرف بلند شده میگه به کوری چشم حسود رو PC میاد .اون یکی میگه ایشالا بیاد سر فن های خرکی سایت بخوره به سنگ .چی بگم ؟! با دیدن بعضی کامنتا ،بعضی وقتا یادم میره اومدم فروم گیم ،نه حموم زنونه !!!!!! والا نمیدونم چرا بعضیا اصلا به نظر آدم دقت نمیکنن ،بعد یهویی میان همینجوری جواب آدمو میدن!!!!

منم بعضی وقتا فکر میکنم اومدم پارک سرکوچه :arrowd:

وقتی بیاد دیگه هر ..... می ره می خرش تمومش نمی کنه

--------------

واقعا نمیدونم چرا بعضیا ناراحت میشن یه سری از بازیا برا pcبیان؟! چیزی بهشون میرسه؟! "خوده من به شخصه وقتی گفتن کرایسیس برای کنسولها میاد اصلا ناراحت نشدم"

امیدوارم بگن نمیاد که برید دوره هم جشن بگیرید!!!

پ.ن: حرف من هم با همه کنسول بازها نیست ...

غلط !
هیچ بازی ای این حرف رو نقض نمیکنه ، کنسول ها محدود هستند ، این چیزی نیست که کسی بخواد نقض کنه و حقیقت موجوده.
مساله اینه که اگه هیچ بازی انحصاری ای برای کنسول نیاد ، برتری خاصی برای کنسول ها باقی نمیمونه ، همین بازیهای انحصاری هستند که کنسول ها رو به انتخاب اول گیمرها تبدیل کردن.
اگه تمام بازیهای کنسولی برای PC هم انتشار پیدا میکردن ، دیر یا زود همه بخاطر محدودیت های کنسول و کیفیت بهتر بازیها بر روی PC به PC Gaming رو میاوردند.
بنابراین همیشه همین منوال ادامه پیدا میکنه و یه سری بازی فقط برای کنسول ها میاد چون شاهرگ حیاتی کنسول ها همین بازیهای انحصاری هست.البته در اواخر نسل که محدودیت کنسول ها بیشتر توی چشم میاد ، تعداد بازیهایی که برای PC هم منتشر میشن بیشتر میشن و بعد از اومدن نسل جدید دوباره PC Gaming به فراموشی سپرده میشه تا انتهای نسل !

نه داداش منظورم این نبود که RDR ،واقعیتی به نام محدودیت کنسولا رو نقض میکنه منظورم این بود که باعث میشه برای بیش از اندازه گنده نشون دادن PC ، هی نیان این کنسولای بدبخت رو تحقیر کنن (البته مقصر منم که جمله رو بد نوشتم). مثلا اگه RDR از اول انحصاری PC بود ،همه PC Fan ها میومدن و میگفتن این بازی عمرا رو کنسولا پیاده بشه و کنسولا همچین توانی ندارن ووووو هزاران ادعای من درآوردی عجیب دیگه .کلا این برمیگرده به جو خرابی که بین فن های کنسولا با فن های PC وجود داره وکاریش نمیشه کرد .

در کل اصلا بحث من فن بازی و از این جور مسایل نیست.حرف من یه چیز دیگه است که گویا دوستان خوب متوجهش نشدن.از اون جایی که احترام بین اعضای فروم و رفاقتمون از این بحثا با ارزش تره ،دیگه بیشتر از این کش نمیدم.;)

کسی نمی گه کنسول بده می گن pc بهتره

اکثر pc بازا یه کنسول هم دارن مگه دو اتیشه هاش غیر از گرافیک و کیفیت بهتر بازی ها من خودم عاشق ازادی هستم که pc به ادم می ده البته با jtag شدن 360 هم خیلی حال کردم خیلی کارهای بیشتری می شه باهاش انجام داد

این rd هم گرافیکش برای کنسول انصافا عالی کار شده اما مسلما روی pc بهتر می شه فقط ممکنه سیستم خیلی سنگینی برای اجرای بالاترین تنظیماتش بخواد

اون یکی میگه ایشالا بیاد سر فن های خرکی سایت بخوره به سنگ .چی بگم

من شوخی کردم چرا به دل میگیری:d خوبه این :دی رو گذاشتم وگرنه ما رو میکشتی;;) ببین اگه الان همه شرایط جامعه جور بود گرونی وغیره ذلک بعد قضیه فن بازی کنسولو میاوردی دوتا چیز بود اولا همه پولشو داشتن برن بخرن دوما من خودم تا الان یه پی اس 3 داشتم خیالم راحت بود ولی حالا که نی دیگه فن بازی معنا نداره یه بازی میاد همه بازی میکن کسیم به قدرت کنسول شک نداره مثلا آلان ویک اومد رو پی سی چیزی از ایکس باکس کم شد والا remedy هم یه سودی برد بعد 2 سال

الان میشه بگید مشکل چیه که بازی برای PC هم بیاد.باور کنید اگه بازی انحصاری pc بود و قرار بود برای کنسول ها بیاد اینجا جشن و سرور و پارتی و ....بود همه به هم تبریک میگفتن و از این حرفها.
ابهت بازی کم میشه برای PC میاد؟این حرفها رو فقط در بازیسنتر میشه شنید!

آپدیت:

Rockstar تگ GFWL را از این صفحه برداشت.
آیا این یک اشتباه بوده یا طراحان وب سایت آن ها یک خبر قریب الوقوع برای انتشار نسخه PC دادند؟

احتمال اینکه اتفاقی باشه خیلی کمه چون *R شرکتی نیست که دچار این اشتباهات بشه حالا خواه سم هاوسر نویسنده لیست باشه خواه بقال سرکوچه

نمی دونم حتما جديدا بايد تاپيك قفل شه تا ملت دعوا نكنن؟
هر موقع راك استار تاييد رسمی كنه برای PC هم مياد، بهتره تا قبل از اين زياد خودتون رو سر جنگ كنسول و PC خسته نكنيد و اينطوری از هم كينه به دل نگيريد.

این بازی یا به قول یکی از دوستان الماس تراش خورده شاهکار عجیبی بود شاهکاری که باعث شد تا من بخش های چند نفره تمام بازی های مختلف
رو کنار بذارم.قدرت این بازی فقط در گرافیک نیست بلکه نقطه عطفش گیم پلییشه آفلاین که همه میدونند اما آنلاین نه ! خیلی ها تجربه نکردند!
امیدوارم که بخش مالتیش رو هم تجربه کنند تا بتونند نظری کامل تری از قبل رو در رابطه با این بازی به اشتراک بذارند.با اینکه دو سال از این سوم شخص
میگذره هنوز هم صد ها نفر (از جمله خودم ) RDR رو بازی میکنند که با وجود قبضه اول شخص بر دنیای چند نفره یا مالتی پلیر جای خوشحالی داره.

این اتفاق بی حکمت نیست. ای شا الله خبرهایی خواهد شد و کنسول بازها خواهند ترکید. :دی

دست درد نکنه یعنی ما بعد از عرضه باید بترکیم ؟
ما قبل از قبل از عرضه :
562762-10626-21.jpg

ما بعد ازعرضه :
1053344-Boom-Comic-Burst-4-Poster-Art-Print.jpg

حالا یه سری از دوستان میان یه چیزی میگند چه ربطی به همه داره؟اتفاقا من خودم بسیار مشتاقم که برای PC هم عرضه بشه
تا بقیه بتونند در این لذت سهیم بشند و هم ما یا شایدم من (!) بتونم قدرت گرافیکی این بازی رو روی PC ببینم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or