امکان عرضه Red Dead Redemption برای PC، بر طبق رویدادی از جانب Rockstar

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
34179142654204165273.jpg

بله! واقعا عالی خواهد بود اگر درست باشد اما امکان اینکه اشتباهی پیش آمده باشد بالاست.
بر طبق لیستی از رویدادهای آینده کمپانی Rockstar، یک Multiplayer Event برای عنوان Red Dead Redemption: Game Of The Year Edition در 13 سپتامبر برگزار خواهد شد. چیز عجیبی که در این لیست وجود دارد، اسم Game For Windows Live در کنار Xbox LIVE است. بدیهی است که بدین معنا نیست که Red Dead Redemption در 13 سپتامبر برای PC عرضه خواهد شد اگرچه یک اعلام از Rockstar می تواند قریب الوقوع باشد.

با این حال احتمال زیادی وجود دارد که این اشتباهی از جانب Rockstar باشد، پس امید های خود را بالا نبرید.
در پایین عکسی از این رویداد گذاشته شده است. با تشکر از یکی از کاربران NeoGaf به نام MrOogieBoogie برای پیدا کردن این عکس!

Red Dead Redemption یکی از عناوینی است که هیچگاه توسط Rockstar بر روی PC عرضه نشد. این کمپانی هیچگاه اطلاعاتی در این رابطه نداد اگرچه تعداد زیادی از بازیکنان خواستار عرضه این بازی بر روی PC بودند.
در خواست های زیادی در این رابطه صورت گرفت و با اینکه Rockstar از این تقاضای بالا آگاهی داشت، اما خواسته طرفداران را رد کرد.

همانجور که گفته شد، امکان اینکه اشتباهی پیش آمده باشد بالاست. شاید فردی همان عکس در مورد رویداد GTA IV را با اندکی تغییرات گذاشته باشد. به عبارت دیگر، این عکس چیزی را ثابت نمی کند، پس بار دیگر می گوییم که امیدهایتان را بی جهت بالا نبرید.

55402245856191124908.jpg

منبع

==============================================

آپدیت:

Rockstar تگ GFWL را از این صفحه برداشت.
آیا این یک اشتباه بوده یا طراحان وب سایت آن ها یک خبر قریب الوقوع برای انتشار نسخه PC دادند؟

آخرین ویرایش:
خبر امد خبری در راه است سرخوش ان ناشری که از ان اگاه هست :dشاید عرضه بشه طرف میخواسته بگه میاد یهو سورپرایز کنه همه رو توجه کنید تو امسال فروش بازهای Take-two روی PC بیشتر بوده.روی اخر نسلیشم حساب کنید

شما میخواید هر چی هست برا خودتون بمونه :-/

اره منم بازی کرده باشم ترجیح میدم دیگران از این لذت بهره نبرن و دقیقا همین حس شما بهم دست میده !:|
PS3,360 ?

نه داداش منظورمو ، اشتباه گرفتی .دوست ندارم همه چی واسه خودم باشه ولی علاقه هم ندارم بازی که از زمان انتشارش تا الان روی دوتا کنسول اومده و هیبت و عظمتش به کنسولی بودنشه ، هی بخواد از این پلتفرم به یه پلتفرم دیگه کوچ کنه . شما فرض کن Diablo 3 -World Of Warcraft - Arma و.... بخواد رو کنسول منتشر بشه .آیا بازم چیزی هست که به واسطه اش آدم بخواد به PC افتخار کنه .همین بازیاست که به PC عظمت میده (حالا بحث گرافیک و Directx 11 و ... نکشید وسط) . حالا کنسولا هم بازیای خودشونو دارن که به واسطه ی اون بازیا، مهم میشن . یه چیزی میگم ، دوستان جبهه نگیرن : من ترجیح میدادم Crysis و Witcher رو PC میموند و در عین حال Dark Souls و امثالش رو کنسولا باقی میموندن مگر اینکه (توجه کنید به حرفم) از اول روی همه ی پلتفرما عرضه میشدن !!!! حرف من اینه نه اونی که شما برداشت کردی .اگر هم منظورمو نرسوندم ،دیگه شرمنده ;)

از ته دل آرزو می‌کنم تا PC بازهای عزیز هم بتونند این عنوان زیبا رو تجربه کنند، بازی‌های مولتی پلت فرم باعث میشه هر کسی با پلت فرم محبوبش بازی مورد علاقش رو تجربه کنه. رفتار بعضی‌ها رو هم اصلاً درک نمی‌کنم! :d مثلاً الآن Crysis 1 برای کنسول‌ها منتشر شده از ارزش بازی کم شده، آیا؟

بیخیال داداش من .شما اصلا منظور منو نگرفتید. هرچند رو حرف خودم هستم ولی ترجیه میدم بحث نکنم .

ابهت و عظمت و ارزش و این حرف‌ها نظر و طرز فکر ماست، ناشرها به فروش بازی فکر می‌کنند، به سیاست‌های مالیشون. هر موقع احساس کنند می‌تونند با عرضه بازی روی یک پلت فرم خاص با توجه به هزینه‌های که داره سود خوبی کسب کنند این کار رو می‌کنند، در غیر این صورت این کار رو نمی‌کنند.

آخرین ویرایش:
از ته دل آرزو می‌کنم تا PC بازهای عزیز هم بتونند این عنوان زیبا رو تجربه کنند، بازی‌های مولتی پلت فرم باعث میشه هر کسی با پلت فرم محبوبش بازی مورد علاقش رو تجربه کنه. رفتار بعضی‌ها رو هم اصلاً درک نمی‌کنم! :d مثلاً الآن Crysis 1 برای کنسول‌ها منتشر شده از ارزش بازی کم شده، آیا؟

بیخیال داداش من .شما اصلا منظور منو نگرفتید. هرچند رو حرف خودم هستم ولی ترجیه میدم بحث نکنم .

با این که رو PS3 تمومش کردم ولی حوس کردم رو FULLHD تو PC بازی کنم.یه چیز بگم بهم نخندید احتمالا راکستار از فروش MP3 ناراضی بوده با خودش گفته یه پولی از RDR دربیاریم.:|:d=))

مثلا الان عرضه کنه چی میشه اتفاقا الان که دیگه اخر نسل احتمال عرضه شدنش هم بیشتره
من از خدامه که این بازی روی PC عرضه بشه چون خودم بازی نکردمش. هر چند پایانش برام اسپویل شده.:|
اما سیاست Rockstar در قبال عرضه RDR روی PC این بوده که انحصاری کنسول ها بمونه. الان هم بعد از گذشت دو سال و چند ماه من امیدی ندارم. به خصوص اینکه بعضی از ساختار های گیم پلیش مثل Dead Eye بهینه شده واسه کنسول هاست. از طرفی این بازی هم از نظر اقتصادی و هم تحسین منتقد ها بسیار موفق عمل کرده و بیشتر از 13 میلیون نسخه فروخته. اگر مثل L.A. Noire فروشی پایین تر از حد انتظار داشت برای PC عرضه شده بود تا الان...

آخرین ویرایش:
البته دوستان این که نسخه Game Of The Year هست یه خورده مشکوک نیست؟ چجوری بگم، همیشه نسخه PC بیشتر بازیا با تمام DLC ها و ما یتعلق به! عرضه میشه
از طرفی چرا PSN رو نزده؟
لی اول حرفتو درست متوجه نشدم.واسه RDR در کل یه DLC (همون Undead NightMare) منتشر شد که خب این DLC توی Goty Pack این بازی هست .حالا اگه منظورت چیز دیگه بود ،بگو؟!
ببین نسخه GOTY مگه کاملترین نسخه نیست؟ همیشه وقتی یه بازی قراره بعد از نسخه کنسولی عرضه بشه برای PC، در بیشتر مواقع یه چیزی اضافه داره. مثلا تمام DLC ها اون بازی که برای کنسول جداگونه عرضه میشدن، توی نسخه PC وجود دارن مثل L.A Noire و Alan Wake. میخواستم بگم اینکه کنار نسخه GOTY زده، به معنای همون نسخه کامل نیست که شاید قراره برای PC عرضه بشه؟
یعنی همه چیزایی که میباست براش بیاد، اومده و حالا در قالب یه نسخه GOTY احتمال میره که روی PC بیاد

آخرین ویرایش:
البته دوستان این که نسخه Game Of The Year هست یه خورده مشکوک نیست؟ چجوری بگم، همیشه نسخه PC بیشتر بازیا با تمام DLC ها و ما یتعلق به! عرضه میشه
از طرفی چرا PSN رو نزده؟

اینکه PSN رو نزده ، آره واسه منم عجیبه (به نکته خوبی اشاره کردی)

ولی اول حرفتو درست متوجه نشدم.واسه RDR در کل یه DLC (همون Undead NightMare) منتشر شد که خب این DLC توی Goty Pack این بازی هست .حالا اگه منظورت چیز دیگه بود ،بگو؟!

اگه بیاد که بازی میکنیم اگه نیاد هم خب بازی نمیکنیم دیگه این که بحث نداره :d

از طرفی این بازی هم از نظر اقتصادی و هم تحسین منتقد ها بسیار موفق عمل کرده و بیشتر از 13 میلیون نسخه فروخته. اگر مثل L.A. Noire فروشی پایین تر از حد انتظار داشت برای PC عرضه شده بود تا الان...

با این تفاسیر پس چرا gtaها برای کامپیوتر میان؟!:-/

وقتی برداشته بعنی احتمال 90 درصد میره که اشتباه شده.
همانا PCداران به راه راست هدایت شوند و کنسول خریداری کنند و به رستگاری برسند

همین شاهکار که تا دیروز مورد فوش و . عده ای قرار می گرفت به محض امدن رو pcتبدیل به بهترین بازی خواهد شد

به هر حال امیدوارم که خبر درست باشه بتونیم این شاهکار را رو 1080 هم تجربه کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or