امکان حضور مبارز عرب در Tekken 7

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

Katsuhiro Harada خالق افسانه اي يکي از فرانچايز هاي زيبا و بزرگ در سبک Fighting به نام Tekken خواهان بازخورد ها و انتقادات و پيشنهادات طرفدارهاي Tekken براي يک شخصيت Fighter اصلي در Tekken 7 مي باشد , يک Fighter و يا جنگجوي عرب .

با توجه به آپديت صفحه F@ce Book بازي توسط ايشان , پستي ارسال کردند تا بازخورد طرفداران Tekken را در مورد طراحي شخصيت بازي توسط تيم شان را جويا شوند . تيم در حال کار بر روي طراحي جنگجوي عرب مي باشد .
عکسي که ايشان ارسال کردند :

b1vos2r1o36hs03gbznz.jpg

هارادا تاکيد کردند که در حال حاضر هنوز تصميم قطعي در مورد قرار دادن و حضور اين شخصيت در بازي نگرفت اند و تيم آن ها به دنبال بازخورد هاي عموم هستند , به خصوص کساني که در خاورميانه حضور دارند و زندگي مي کنند و بازخورد ها را قبل از افزودن شخصيت به ليست Fighter ها در نظر دارند .

ايشان در اين مورد گفتند : " صادقانه بگويم , ما ايده خلق يک جنگجوي عرب را از سال 2008 داشتيم اما از آن جايي که بسياري از اعضاي تيم توسعه ژاپني هستند و اطلاعات زيادي در مورد فرهنگ خاورميانه و يا نوع پوشش مردمي که در خاورميانه زندگي مي کنند نداشتند , ما قادر به طراحي کامل چنين شخصيت جنگجويي در آن زمان نبوديم . "

ايشان افزودند : " اما در سال هاي اخير من مشغول بازديد از مکان هاي کشور ها و شهر هايي مانند دبي و عربستان سعودي بودم و بسياري از اعضاي تيم توسعه در مورد فرهنگ خاورميانه و ديزاين مکان هاي آن جا اطلاعات مفيد کسب کردند و آموختند که چگونه طراحي کنند .
اگر اکثر طرفداران Tekken , به ويژه کساني که در مناطق خاورميانه زندگي مي کنند , در نهايت به اين شخصيت علاقمند شدند , من می خواهم خصوصیات و ویژگی های این شخصیت را در بازی نمایان کنم (حضور این شخصیت در کنار Fighter های بازی) . از سوی دیگر , اگر رضایت و علاقه اکثر طرفدارانی که در خاورمیانه زندگی می کنند به این شخصیت و کرکتر جلب نشود , این امکان وجود دارد که شخصیت به طور قابل توجهی تغییر کند و یا این ایده حضور این شخصیت در بازی را رها خواهیم کرد . "

منبع

میدونید Street fighter دقیقا چیه ؟
هیچی بازی که شروع میشه شما باید شروع کنی به زدن یه سری دکمه مشخص پشت سر هم عین جت اصلا به صفحه هم نگاه نمیکنی بعد که تموم شد دسترو میزاری کنار......
شخصیتت میپره رو هوا صحنه پشتش سفید میشه و با یه حرکت حریفو از وست نصف میکنه کلا تئوری بازی همینه ! بیشتر شبیه فوتبالیستا میشه ! هیچکدومشون به پای Tekken نمیرسن !
یه چیز جالب هم در مورد این Zafina هست ! حرکاتش شبیه زامبیه ! بعضی وقتا یه کارایی میکنه اصلا میترسم انتخابش کنم
عشق من جین کازاما
400_1240918226_devil-jin-24546.jpg

میدونید Street fighter دقیقا چیه ؟
هیچی بازی که شروع میشه شما باید شروع کنی به زدن یه سری دکمه مشخص پشت سر هم عین جت اصلا به صفحه هم نگاه نمیکنی بعد که تموم شد دسترو میزاری کنار......
شخصیتت میپره رو هوا صحنه پشتش سفید میشه و با یه حرکت حریفو از وست نصف میکنه کلا تئوری بازی همینه ! بیشتر شبیه فوتبالیستا میشه ! هیچکدومشون به پای Tekken نمیرسن !
درسته که از اون گیم خوشت نمیاد، اما تعریفی که از بازی ارائه دادی، مثل اینه که یه نفر که عاشق بسکتباله، درباره فوتبال اینجوری بگه:

«می‌دونید فوتبال دقیقاً چیه؟ هیچی، اولش یه سکه مسخره می‌اندازن و بازی شروع میشه و 20 نفر 90 دقیقه الکی دنبال توپ می‌دوند و 2 نفر هم که توی دروازه خوابشون می‌بره، چون حالا چییییییی بشه یه توپی شانسی بیاد سمت دروازه‌ها. آخرشم می‌بینی هیچ‌کدوم از تیم‌ها نمی‌تونن گل بزنن و در واقع 90 دقیقه سر کار بودی. کلاً تئوری بازی همینه!»

با این تیپ دیدگاه و جمله‌بندی که نمی‌شه یه گیم رو نقد کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or