امکانات جدید گروه کاربران Premium

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امکانات جدید عالیه ؛ فقط 2 سوال در مورد امضاء ها

حجم امضاء برای پرمیوم ها رو مشخص نکردید. همون حجم قبلی 60 کیلوبایته یا بیشتر شده؟
بعد این 10 خط و 7 خط (متن) به همراه عکس میشه استفاده کرد؟! به نظرتون زیاد نیست ؟

فقط اون سایتهایی که اعلام کردید که به پریموم ها تخفیف میدن ، از کجا میدونن کسی که داره ازشون چیزی میخره تو بازی سنتر پریمیوم هست ؟

واقعا ممنون خیلی عالیه همه ی موارد واقعا ممنون فقط امضا 240در640 یکم بیش از حد بزرگ نمیشه؟
من یکی ساختم فکر نکنم جالب باشه
1371716155.png

حجم امضاء برای پرمیوم ها رو مشخص نکردید. همون حجم قبلی 60 کیلوبایته یا بیشتر شده؟
بعد این 10 خط و 7 خط (متن) به همراه عکس میشه استفاده کرد؟! به نظرتون زیاد نیست ؟

حجمش تغییر نکرده و همان 60 کیلوبایه

نوشته و تصویر همزمان نمیشه یا تصویر یا نوشته، اگر هم قراره ترکیبی باشه خطوط باید نصف تعداد یاد شده باشن

فقط اون سایتهایی که اعلام کردید که به پریموم ها تخفیف میدن ، از کجا میدونن کسی که داره ازشون چیزی میخره تو بازی سنتر پریمیوم هست ؟
کوپن تخفیف خرید آن سایت ها در اختیار کاربران قرار میگیره

واقعا ممنون خیلی عالیه همه ی موارد واقعا ممنون فقط امضا 240در640 یکم بیش از حد بزرگ نمیشه؟

سایز امضاها اشتباه وارد شده و تصحیح میشه

ا

خیلی خیلی زیاده !!! حتی از یه خبر هم بیشتر میشه ! به نظرم نهایتش برای پریمیوم 2 تا 3 خط باشه عالی میشه !

حداقل یه تگ بذارید که امضا تو اون تگ قرار بگیره . این طوری طرف اگر مثلا 10 خط هم داستان واسه خودش بنویسه ، با پست اصلیش قاطی نمیشه .

بسیار هم خوب امکانات عالی وجود داره با اینکه کمی گرون هست ولی خب بحساب کمک به بازیسنتر و حمایت ازش میزاریم .

فقط بگید کی اوکی میشه تا بریم تو کارش .

راستی ببخشید تو صفحات قبل اگه بوده من ندیدم . تکلیف کسایی که هنوز Premium هستند مثل خودم چی میشه ؟؟ قابل انتقال بغیر نیست ؟؟ کلا قضیه ما چطوری هست ؟؟

راستی ببخشید تو صفحات قبل اگه بوده من ندیدم . تکلیف کسایی که هنوز Premium هستند مثل خودم چی میشه ؟؟ قابل انتقال بغیر نیست ؟؟ کلا قضیه ما چطوری هست ؟؟
:arrowd:
شما یا توی همین حالت فعلی باقی میمونین تا اعتبار اکانتتون به پایان برسه یا با پرداخت تفاوت اکانتتون رو تبدیل می‌کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or