امولاتور Xemu ( قوی ترین امولاتور Xbox Classsic )

دوستان نسخه ای پیدا کردم که کلی دنبالش بودم بالاخره گیر آوردم
این نسخه یک نسخه ماد شده هستش که به شما اجازه میده گرافیک بازی ها رو تا 4 برابر زیاد کنید
Xemu Upscale Version

نمونه اش در تصویر زیر ببینید

View attachment 210847
سلام و درود خدمت شما دوست عزیز بزرگوار و گرامی. به لینک یا پیوند مدنظر رفتم. لینک یا پیوند منقضی شده بود. بزرگواری فرموده به آدرس و نشانی رایانامه یا ایمیل من این نسخه از شبیه ساز ایکس باکس کلاسیک یا همان اوریجینال اولیه نخستین و یا هر نام دیگری که دارد را بفرستید. اگر زحمت نمی شود. چون هر چه وب و فضای مجازی را گشتم نتوانستم این نسخه ماد شده را پیدا بنمایم.

سلام و درود خدمت شما دوست عزیز بزرگوار و گرامی. به لینک یا پیوند مدنظر رفتم. لینک یا پیوند منقضی شده بود. بزرگواری فرموده به آدرس و نشانی رایانامه یا ایمیل من این نسخه از شبیه ساز ایکس باکس کلاسیک یا همان اوریجینال اولیه نخستین و یا هر نام دیگری که دارد را بفرستید. اگر زحمت نمی شود. چون هر چه وب و فضای مجازی را گشتم نتوانستم این نسخه ماد شده را پیدا بنمایم.
عزیز از سایت رسمی خودش میتونید نسخه جدید و با گرافیک بالا رو دانلود و استفاده کنید
xemu: Original Xbox Emulator

نسخه جدید که برای 10 مارس ۲۰۲۴ هست فوق‌العاده شده قبلا رو این شبیه ساز بازی dino crisis 3 رو تموم کرده بودم که گاه و بی گاه ارور c++ میداد و هی باید ایگنور میزدی ولی تو این نسخه فیکس شده و بدون ارور میشه راحت بازی کرد

• Like
Reactions: m.a.t and z2s sas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or