سلام داداش.ممنون از راهنمایی های شما،kstuff و shadow+و پی لود منیجر رو از خود کنسول قسمت پی لود منیجر اپدیت کردم،چیز دیگه ای هم لازمه نصب کنم؟منی ک bd1.2.3 داشتم الان یجورایی ورژنم شد همین 1.5.0یا نه بنظرت؟مشکلی نیس دادا..
ببین منظورم از تنظیم dns ,همون dns های مرتبط با اکو و بقیه س , کلا هاستهای معروفی که روی DNS تنظیم میکنی (مثل هاست Kameleon، Echo Stretch یا Al-Azif) نسخه جدید bdjb 1.5.1 را به سایت خودشون اگر اضافه کرده باشن ک اینم خودت باید تستشون کنی دیگه شما نیازی به انتقال دستی هیچ فایلی نداری
بطور مثال یکیش این;
و نکته بسیار مهم که برای اجرای بدون مشکل باید در نظر بگیری:
- Primary DNS: 62.210.38.117
- Secondary DNS: این بخش را خالی بذار (یا صفر جاش بزار)
پاک کردن کش مرورگر (در صورت ندیدن نسخه جدید): اگر پس از تنظیم DNS وارد منو شدی اما هنوز نسخه قدیمی bdjb رو دیدی، به خاطر این هست که کنسول صفحه قدیمی رو ذخیره (Cache) کرده. برای حل این مشکل، تو همون صفحه هاست، دکمه Options رو دسته را بزن، به تنظیمات مرورگر برو و گزینههای Clear Cookies و Clear Web Site Data را حتما بزن تا صفحه دوباره از سرور لود بشه و نسخه 1.5.1 اگر رو هاستا اومده باشه ظاهر بشه.
دوتا زیرنویس هست یکی ورژن 1.008 که رایگانهکسی زیرنویس فارسی ghost of yotei رو داره این ورژن جدیده 1.15 ؟
سلام
زیرنویس فارسی موقع اجرا از روی هارد اکسترنال اجرا میشه
ولی وقتی بازی به داخل SSD منتقل میشه زیرنویس فارسی اجرا نمیشه؟
بله از pkg دامپ کردم بعد تبدیل به اکسفت کردم بعدش متوجه شدم زیرنویسش پولی هستش . اونم نمیدونم جواب میده یا نهدوتا زیرنویس هست یکی ورژن 1.008 که رایگانه
یکی ورژن 1.512 که باید 110 تومان خریداری کنی
برای هر دو هم باید ورژن dumo ,exfat داشته باشی تا زیرنویس کنی
زیرنویس هر دو نسخه یکی هست فقط برای ورژن جدید پولی شده
زیرنویس عالی با فونت زیبا و قابل فهم
دوست عزیز چه فرقی داره مهم دیتای بازی هست چه حافظه داخل چه خارج
زیاد منتظر نموندم زیرنویسش اومدبازی 007 First Light
بصورت pkg عالی روی
10.01
با shadowmounplus 1.7 beta 2
kstuff-1.13-fpkg-dr-test5
حجم 49gb
اجرا شد
منتظر زیرنویسش میمونم
![]()
اگر ورژن بازی دقیق همینی که گذاشتم باشه کار میکنهبله از pkg دامپ کردم بعد تبدیل به اکسفت کردم بعدش متوجه شدم زیرنویسش پولی هستش . اونم نمیدونم جواب میده یا نه
برای همین درخواست کردم ببینم کسی داره
درود ممنون از راهنمایی تونهمین روش اخری relapse بهتره. ولی هنوز یخورده گیر داره بنظر. خودم یه هفته صفر میکنم استیبل بشه بعد استفاده میکنم.
فرمت بازیا هر چی بجز fpkg میشه نصب کرد. Exfat بهتره.
قبلا 2 بازی از دانلودها گرفته بودم مشکل داشتن برای همین دیگه از دانلودها برای ps5 دانلود نکردمدرود
دوستان کسی بازی ولورین نسخه exFAT دانلودها رو تست کرده توی یکی از مراحل بازی کرش میکنه از بازی میاد بیرون
اینو تست کنمتاسفانه لپتابم قدیمی نهایت ۷ نصب میشه گیر افتادیم
سلام ورژن دستگاهتون چند بوده ؟برای منم جز روز اول دیگه کار نکرد حتی پروسه هک هم اجرا بشه بعد پیلیود منیجر نصب نمیکنه نمیدونم مشکل از نت ماست یا چیز دیگه
سلام رفیقسلام داداش.ممنون از راهنمایی های شما،kstuff و shadow+و پی لود منیجر رو از خود کنسول قسمت پی لود منیجر اپدیت کردم،چیز دیگه ای هم لازمه نصب کنم؟منی ک bd1.2.3 داشتم الان یجورایی ورژنم شد همین 1.5.0یا نه بنظرت؟
و سوال دومم اینه که ایا منابعی هستن بتونم لینک رو داخل پی لود منیجر بدم و از سورسای دیگه ای هم استفاده کنم و نصب کنم پی لود هارو؟
اگر هست ممنونت میشم معرفی کنید
دوستان من توی قسمت دیباگ ک میرم،روی هر گزینه ک میزنم داخل میره اما some thing get wrong میاره.عملا یعنی هیچی نیست جز نوشته،بازیا اجرا میشن اما توی این قسمت ک میرم همچین اتفاقی میوفته.باید چیزی نصب کنم کاری کنم ایا؟
بستگی داره ک الان وضعیتت ب چه شکله و ایا مشکلی داری یا نه...سلام آقا رضا، ارادت
میخواستم وبکیت رو آپدیت کنم، یکی از بچهها گفت از طریق پیلود منیجر آپدیتش کنم. ولی هر کاری کردم وبکیت اجرا نشد که بتونم برم داخل پیلود منیجر.
آخرش وبکیت قبلی رو از روی کنسول پاک کردم و با PC وبکیت جدید رو نصب کردم.
میخواستم ببینم این کاری که کردم درسته؟
سلام آقا رضاسلام رفیق
خواهش میکنم
بله، دقیقاً با آپدیت کردن همون سه ابزار کارت راه افتاده و تمام.
حالا داستان ورژن ک پرسیدی شد ۱.۵.۰ یا نه؟
خیر دیسکت همون ۱.۲.۳ مونده ولی مغز سیستم آپدیت شده و این کاملا نرماله;
اون دیسک بلوری که رایت کردی مثل یه کلید استارت عمل میکنه و چون اطلاعاتش قابل تغییر نیس، همون ۱.۲.۳ میمونه پس اون ملاک نیس , سیستم هک جوری طراحی شده که به محض روشن شدن، میره فایلهای جدید (مثل kstuff و shadow) رو از روی هارد کنسول میخونه. پس عملاً داری از کارایی نسخه جدید استفاده میکنی و اصلاً نیازی به رایت دیسک جدیدم نداری. همین سه تا ابزار هم برای اجرای بازیها کاملاً کافیه و دیگه بهش دست نزن...
دادن لینک جدید به پیلود منیجر (سورس بارگذاری)
آره این قابلیت رو داره و بهترین سورسی که همه چیتها و ابزارهای جدید هکرها رو یکجا جمع کرده، سورس nexgen999 هست:
لینک سورس:
https://githubusercontent.com
حالا چطوری واردش کنی؟
کافیه بری توی تنظیمات چرخدنده پیلود منیجر کنسول، بخش Manage Sources رو باز کنی، گزینه Add Source رو بزنی و این لینک بالا رو اونجا کپی (Paste) کنی. با این کار یه دنیا پیلود جدید آنلاین به منوت اضافه میشه که با یه کلیک نصب میشن ,
اینم بهت هشدار بدم فقط اونجا هر پیلودی ک دیدی و کاراییشو نمیدونو برنداری نصب کنیااا و حتما قبلش سوال کن اگر نمیدونی کارایی اون پیلوده چیه ...پیشنهاد میکنم فقط و فقط چیزی رو ک لازم داری و کارت راه میوفته رو دنبالشو بگیر تا برات مشکل ساز نشه...
بستگی داره ک الان وضعیتت ب چه شکله و ایا مشکلی داری یا نه...
وقتی وبکیت (اکسپلویت مرورگر) شما از کار افتاده یا کلاً اجرا نمیشه، یعنی «دروازه ورود» به کنسول بسته شده. تا وقتی هم که نتونی بری داخل، کنسول جیلبریک نمیشه؛ در نتیجه پیلود منیجر (Payload Manager) اصلاً لود نمیشه که بخواد چیزی رو آپدیت کنه!
سلام رفیق;سلام آقا رضا
الان اوکیه، وبکیت اجرا میشه. میشه بیزحمت آموزش آپدیت وبکیت رو هم بگین؟