اموزش هک برای کنسول PS5

ویدیو اموزش + لینک مورد نیاز برای نصب
PS5 Jailbreak PS5SX2 Tutorial: Run PCSX2 Natively on a Jailbroken PS5

Swordpdf /PS5SX2
Releases · Swordpdf/PS5SX2

Discord drakmor kstuff
Release PlayStation Payload Center v02.01 (Stable) · Pharaoh2k/PlayStation-Payload-Center
درود
بازی پلی 3 هم ممکنه در اینده برنامه شو بزارن تو پلی 5 ؟ تو لینوکس .. یا کلا برنامه ش فرق میکنه قبلا کفتید .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
سلام عرض ادب آقا رضا امیدوارم حالتون خوب باشه و همیشه شاد و سرشار از امید باشید
ی دستگاه PS5 است ( فت دیسک خور ورژن ۶.۵۰ ) من میخوام با ( روش دیسک رایتی آخرین ورژنش کپی خور کنم که نمیدونم چند است ) شما پیشنهاد میکنید؟ و اینکه اگه جای برای اجرا بازی گیر خوردم اگه براتون مقدور بود لطفاً راهنمایی کنید ممنون

• Like
Reactions: rezagoli
دوستان یک سوال،من تا الان با کنسولم به صورت قانونی بازی کردم و اکانت اصلیم که توش بازی و اعتبار دلاری دارم هم روی دستگاه هست،حالا ظاهرا این فریمور ۱۳.۶ که جیلبریک شده منم میتونم به صورت کپیخور از دستگاه استفاده کنم،خواستم بدونم اگر یه مدت روی این فریمور بمونم و تعدادی از بازیها رو اجرا کنم و بعدا بخوام اپدیت کنم به فریمور جدید،سونی ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه برای دستگاه یا اکانتم؟میتونه اصلا بفهمه بعد از اپدیت؟
بیشتر این مدنظرمه که achievements بگیرم بعد اپدیت کنم که با اکانتم سینک بشن

• Like
Reactions: all4u and rezagoli
دوستان یک سوال،من تا الان با کنسولم به صورت قانونی بازی کردم و اکانت اصلیم که توش بازی و اعتبار دلاری دارم هم روی دستگاه هست،حالا ظاهرا این فریمور ۱۳.۶ که جیلبریک شده منم میتونم به صورت کپیخور از دستگاه استفاده کنم،خواستم بدونم اگر یه مدت روی این فریمور بمونم و تعدادی از بازیها رو اجرا کنم و بعدا بخوام اپدیت کنم به فریمور جدید،سونی ممکنه مشکلاتی ایجاد کنه برای دستگاه یا اکانتم؟میتونه اصلا بفهمه بعد از اپدیت؟
مشکلی نداره روی هک آفلاین هستید بعدا آپدیت و آنلاین میتونید بشید
درود
بازی پلی 3 هم ممکنه در اینده برنامه شو بزارن تو پلی 5 ؟ تو لینوکس .. یا کلا برنامه ش فرق میکنه قبلا کفتید .
همین الان داره تست میشه و بازی هم باهاش اجرا کردن فقط عرضه نشده

ی دستگاه PS5 است ( فت دیسک خور ورژن ۶.۵۰ ) من میخوام با ( روش دیسک رایتی آخرین ورژنش کپی خور کنم که نمیدونم چند است ) شما پیشنهاد میکنید؟ و اینکه اگه جای برای اجرا بازی گیر خوردم اگه براتون مقدور بود لطفاً راهنمایی کنید ممنون
نیازی به رایت دیسک نیست به صورت عادی کپیخور میشه

بعیده مشکلی ایجاد کنه

• Like
Reactions: .SoRoUsH.
مشکلی نداره روی هک آفلاین هستید بعدا آپدیت و آنلاین میتونید بشید

همین الان داره تست میشه و بازی هم باهاش اجرا کردن فقط عرضه نشده

نیازی به رایت دیسک نیست به صورت عادی کپیخور میشه

بعیده مشکلی ایجاد کنه
ممکنه مثلا جنس اچیومنت ها یا بازیها فرق بکنه(فیک پکیج و اورجینال) و بعدا سرور پلی استیشن تشخیص بده این مورد رو؟

• Like
Reactions: all4u
سلام رفیق , قربان ادبت دادا...
منم ارزوی سلامتی متقابل دارم برات...

خب از اونجا ک اطلاع دارم شما روی فریمور 6.50 چون نمی‌تونی مستقیماً از اکسپلویت جدید Relapse(در خصوص 13.60) استفاده کنی.
ب دلیل اینکه طبق مستندات رسمی پروژه Relapse Exploit در گیت‌هاب و لیست فریمورهای اعلام شده توسط تیم‌های توسعه‌دهنده (مانند توضیحات پروژه در گیت‌هاب soniciso1)، این زنجیره اکسپلویت فقط در فریمورهای 7.00 تا 13.60 رو پشتیبانی می‌کنه. بنابراین فریمورهای پایین‌تر از نسخه 7.00 (مانند نسخه 6.50 شما) در کدهای این ابزار تعریف نشدن و با آن سازگار نیستن فعلا متاسفانه,در نتیجه بصورت عادی و از طریق وبکیت نمیتونی مراحل هکو پیش ببری...
حالا چه من پیشنهاد کنم ک اصلا با bd-jb میونه خوبی هم ندارم ب هر حال شما باید از همون روش bd-jb استفاده کنی , اگر میخوای ک رو 6.50 خودت بمونی , مگر اینکه بیای اپدیت کنی رو 7 ک خب در اون صورت مراحل اکسپلویت جدید Relapse رو برات پشتیبانی کنه...ولی پیشنهاد میکنم با این حال سر جات بمون.

بازم چشم باشمو ببینم و اگر کمکی از دستم بربیاد برات حتما بهت کمک میکنم...هر چن 2ستای دیگم هستنو , اونام میتونن حتما راهنماییت کنن...

درود
درود متقابل ب اقای عزیز
دارن روش کار میکنن تا اونجایی ک میدونم البته دنبالشو بدرستی نگرفتم ولی دولوپرا و زکو انگار پیامی در اینباره اطلاع رسانی کرده بود...

شما حالا همین دریم کستو ,PS2 و N64 و NES...حتی سویچم ک بد نیس اجرای بازیاش البته نمیدونم این یکی چقد گیم بتون ساپورت کنه هر چن ک اینا بالاخره emu هستن و انتظار 100 درصد اجرای درست رو همه بازیارو خب طبیعتا نباید ازشون داشت...خصوصا اینایی ک مثل سوییچ بخواد emu باشه براش.

آخرین ویرایش:
هیچ وقت فکر نمیکردم برا جیلبریک هم انقدر اذیت بکنه فقط هم به خاطر dns
این همه منتظر بودم که کپی خور بشه
حالا که شده اصلا نتونستم کاری کنم
چقدر بدبختیم.
منم دردسر داشتم و نمیشد فقط لبتاب با پی سی داشته باشی راحت انجام میشه

منم دردسر داشتم و نمیشد فقط لبتاب با پی سی داشته باشی راحت انجام میشه
والا من رفیقم فروشگاه کنسول فروشی داره و دیروز بردم اونجا . تقریبا ۵ ساعت داشت روش کار میکرد همه چیشم جوره
اول با موفقیت آمیز بود
حتی گزینه جدید Debug Settining نصب شد . ولی بعد که بازی هارو فرستادیم نتونستیم اجرا بکنیم و کلا دیگه هیچ جوره نشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or