اموزش هک برای کنسول PS5

دوستان راهی است از خود دستگاه وصل شد ب نت و پیلود یا هرچی ک لازمه رو پیدا کرد نصب/ اپدیت کرد؟کپی خور bdjb 1.2.3 دارم
دوستان و کارشناسین عزیز ی جواب بماهم بدید دیگه لطفا
ببین به کارت میاد
https://www.p30day.ir/ps5-exploit-j...a548dab56a720fd55baae47a57f4ea#comment-186126

من ۱۳.۶ هستم و ۱۴ که اومد آپدیت نکردم
میخوام خودم صفر تا صد کپیخور رو انجام بدم وقتی منتشر شد براش
دوستان آموزش سایت پی سی دی رو معرفی کردن،فقط نکته ای ترفندی چیزی هست لازمه بدونم یا قبلش انجام بدم؟
اکانت خودم،دیتای بازی هام و سیوهام رو باید چیکار کنم؟میشه نگهشون داشت؟

عزیزان بازی exfat از کجا گیر بیارم؟ فیرمویر ۱۲.۰ رو هک کردم، دامپ اسپایدرمنی که دارم exfat نیست. بخوام بسازم هم کلی طول میکشه و فضای حافظه هم رو لپتاپ ندارم با لن یه بار ریختم همین دامپ رو روی ps5 افاقه نکرد.

www.p30day.ir/spider-man-2-ps5-6-328045.html
لینک زیر هم pkg اومده هم لیزارد

Marvels Spider Man 2 Deluxe Edition - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5

GFS Catalog — PS5 Game Package Catalog

• Like
Reactions: Daedalus
دوستان راهی است از خود دستگاه وصل شد ب نت و پیلود یا هرچی ک لازمه رو پیدا کرد نصب/ اپدیت کرد؟کپی خور bdjb 1.2.3 دارم
دوست عزیز توی یوتیوب سرچ کن bighector کلیپ هاش ببین به همه سوالاتت پاسخ داده
سلام یه سوال داشتم بازی های نسخه PKG ps5 ترینر براشون فعال میشه؟
کسی امتحان کرده؟
فرقی نداره چه پسوندی باشه کار میکنه
من الان دیدم فرمور من ۱۲ هست. راهنمایی خاصی داره برای این نسخه؟
با وب کیت هک کن از کنسول استفاده کن
من ۱۳.۶ هستم و ۱۴ که اومد آپدیت نکردم
میخوام خودم صفر تا صد کپیخور رو انجام بدم وقتی منتشر شد براش
دوستان آموزش سایت پی سی دی رو معرفی کردن،فقط نکته ای ترفندی چیزی هست لازمه بدونم یا قبلش انجام بدم؟
اکانت خودم،دیتای بازی هام و سیوهام رو باید چیکار کنم؟میشه نگهشون داشت؟
به احتمال زیاد دیتا و سیو هات نمیپره چون از طریق وب کیت کپی خور میشه
هنوز کپی خورش نیامده ولی آماده هست دارن پایدارش میکنن بزودی میدنش بیرون
به احتمال خیلی زیادروشش اینه یک سایت معرفی میکنن و با ست کردن dns و رفتن روی user guide کنسول هک میشه
کنسول من ۷.۶۳ هست برای استفاده از pkg لزومی به بروزرسانی فریم ور دارم؟
نه فقط باید پیلودها بروز باشن
عزیزان بازی exfat از کجا گیر بیارم؟ فیرمویر ۱۲.۰ رو هک کردم، دامپ اسپایدرمنی که دارم exfat نیست. بخوام بسازم هم کلی طول میکشه و فضای حافظه هم رو لپتاپ ندارم با لن یه بار ریختم همین دامپ رو روی ps5 افاقه نکرد.

www.p30day.ir/spider-man-2-ps5-6-328045.html
فعلا چون شما نمیتونین از فرمت pkg استفاده کنید نمیتونین درست بازیش کنید چون با فرمت exfat , pfs لگ داره
بازی ها را از سایت p30day دانلود کن
مشکل شما هم کلا رفع شد تقریبا تمامی بازی ها براحتی روی حافظه داخلی بصورت خیلی عالی نصب و اجرا میشن

سلام دوستان دسترسی به نت درستی ندارم سرچ کنم

العان که pkg اومده چند سوال در موردش دارم

برای تبدیل بازی هایی که داریم حتما باید پوشه دامپ یا exfat باشه؟ با فرمت pfs نمیشه تبدیل کرد؟

بازی ها مثل ps4 فقط در حافظه داخلی نصب میشن ؟ امکان نصب بازی روی ssd خارجی نیست ؟

پوشه دامپ lzd اون چطوره ؟
اون هم از نظر اجرا مثل pkg هست ؟
سفر بودم دسترسی به نت و سیستم درست نداشتم کسی هم جواب سوالم را نداد

خودم جواب خودم بدم 8->

فرمت دامپ lz4 را تست نکردم ولی اینی دیدم حجمش کمتر از دامپ معمولی هست ولی مشکلات قبلی را داره و برنامه هست که بازی را به lz4 تبدیل کرد

هر سه حالت بازی را داشته باشی میتونی به fpkg تبدیل کنی(دامپ , exfat , pfs)
اکثر بازی ها به fpkg تبدیل میشن بازی stellar blade , yotei مشکل داشتن stellar را تست کردم ولی yotei ورژن 1.512 با زیرنویس فارسی تبدیل کردم بدون مشکل نصب و اجرا شد سرعت اجرا دقیق مثل نسخه اورجینال بازی

طبق تجربه شخصی با تست چند نرم افزار بهترین نرم افزار تبدیل به fpkg نرم افزار لینک زیر هست
Releases · thanhsondev/PSVIETHOA-FPKG-Builder

آخرین ویرایش:
دوست عزیز توی یوتیوب سرچ کن bighector کلیپ هاش ببین به همه سوالاتت پاسخ داده

فرقی نداره چه پسوندی باشه کار میکنه

با وب کیت هک کن از کنسول استفاده کن

به احتمال زیاد دیتا و سیو هات نمیپره چون از طریق وب کیت کپی خور میشه
هنوز کپی خورش نیامده ولی آماده هست دارن پایدارش میکنن بزودی میدنش بیرون
به احتمال خیلی زیادروشش اینه یک سایت معرفی میکنن و با ست کردن dns و رفتن روی user guide کنسول هک میشه

نه فقط باید پیلودها بروز باشن

فعلا چون شما نمیتونین از فرمت pkg استفاده کنید نمیتونین درست بازیش کنید چون با فرمت exfat , pfs لگ داره
بازی ها را از سایت p30day دانلود کن

مشکل شما هم کلا رفع شد تقریبا تمامی بازی ها براحتی روی حافظه داخلی بصورت خیلی عالی نصب و اجرا میشن

سفر بودم دسترسی به نت و سیستم درست نداشتم کسی هم جواب سوالم را نداد

خودم جواب خودم بدم 8->

فرمت دامپ lz4 را تست نکردم ولی اینی دیدم حجمش کمتر از دامپ معمولی هست ولی مشکلات قبلی را داره و برنامه هست که بازی را به lz4 تبدیل کرد

هر سه حالت بازی را داشته باشی میتونی به fpkg تبدیل کنی(دامپ , exfat , pfs)
اکثر بازی ها به fpkg تبدیل میشن بازی stellar blade , yotei مشکل داشتن stellar را تست کردم ولی yotei ورژن 1.512 با زیرنویس فارسی تبدیل کردم بدون مشکل نصب و اجرا شد سرعت اجرا دقیق مثل نسخه اورجینال بازی

طبق تجربه شخصی با تست چند نرم افزار بهترین نرم افزار تبدیل به fpkg نرم افزار لینک زیر هست
Releases · thanhsondev/PSVIETHOA-FPKG-Builder
تو سایتش چک کردم هنوز بعضی بازیا بصورت pkg نیومده . صبر میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• SHAM
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or