hidden_147
کاربر سایت
با عرض پوزش .حجم بازی 200 گیگ هس // چقد زمان میبره تا به هارد داخلی انتقال داده بشه ...با ssd سرعت بین 300 تا 350 ...درمرحله اول خودتان با موبایل هم میتونید دانلود کنید 300 به کسی ندین
حجم بازی هرچقدر به گیگ هست *1024 کنید تقسیم به سرعت انتقال
200*1024=204800با عرض پوزش .حجم بازی 200 گیگ هس // چقد زمان میبره تا به هارد داخلی انتقال داده بشه ...با ssd سرعت بین 300 تا 350 ...
؟؟؟؟
فشرده تر هست ولی با احتمال دیر لود شدن تکسچر ها و... من خودم ایکس فت رو به همه ترجیح میدمسلام فرق FFPFSC با efat چیه؟
درود اگه از ایتاهن استفاده میکنید فایل بازی رو داخل پوشه data/games بریزید و اگه فقط وب کیت میزنی و پیلودها رو اجرا میکنی داخل پوشه data/homebrew کپی کنید.... این احتمالم هست دیتایی که گرفتی مشکل داره یا اینکه بعضی بازیها به غیر از فایل اصلی (که به صورت exfat هست ) فایل کرک به صورت pkg هم داره که بعد کپی داخل هارد باید کرکش هم نصب بشهسلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من کنسولم جلبریک شده و بازی هم نصب کردم چندتا ولی جدیدا دیتا exFat بازی میریزم تو پوشه دیتا کنسول وقتی میزنم اجرا بشه این خطا میده دلیل چیه ؟
View attachment 418821
200 گیگ رو با کدوم بسته میشه توو ی شب گرفت مگه؟درمرحله اول خودتان با موبایل هم میتونید دانلود کنید 300 به کسی ندین
حجم بازی هرچقدر به گیگ هست *1024 کنید تقسیم به سرعت انتقال
توی یوتیوب به فارسی بنویس بیگ هکتور بطور کامل توضیح داده آموزشش روسلام کنسول هک شده ورژن ۱۲.۷۰ رو چطور میشه از طریق کامپیوتر بازی با کابل لن انتقال داد؟ چون هارد اکسترنال ندارم که بتونم به کنسول وصل کنم و داخل سیستم بازی دانلود کردم
کاش یج.ری بود که میشد اضافه کردش تو کنسول فقط فایل زیرنویس روزیرنویس بازی Ghost of Yotei
همچی تصویری برای نصب زیرنویس درکانالشون توضیح داده
زیرنویس فارسی Assassins Creed Shadows
دوستان اگر موافق باشید یک گفتگو باز بشه بازی های زیرنویس شده داخلش گذاشته بشه و بروز بشه آخه کلی بازی هست زیرنویس شده
لیست بازی ها
Game Subtitle List
#Amoozes
#AlanWake2
#AssassinsCreedMirage
#AssassinsCreedShadows
#AtomicHeart
#APlagueTaleRequiem
#BeastOfReincarnation
#BlackMythWukong
#Bramble
#ClairObscurExpedition33
#CrimeBossRockayCity
#CrimsonDesert
#CronosTheNewDawn
#DeathStranding
#Directive8020
#EriksholmTheStolenDream
#GothamKnights
#GhostOfYotei
#HellIsUs
#HiFiRush
#HighOnLife
#HighOnLife2
#HogwartsLegacy
#ImmortalsOfAveum
#Indika
#LittleNightmares3
#LostSoulAside
#MafiaTheOldCountry
#medium
#MetalGearSolidDeltaSnakeEater
#MortalKombat1
#Pragmata
#Painkiller
#Reanimal
#ResidentEvil9
#ResidentEvil4Remake
#Remnant2
#SilentHill2
#SilentHillF
#SplitFiction
#StarWarsJedi
#SteelSeed
#StellarBlade
#TheAlters
#TheFirstBerserkerKhazan
#TheLastOfUsPart1
#TheLastOfUsPart2
#TheOuterWorlds
#TheOuterWorlds2
#TintinReporterCigars0fThePharaoh
#WuchangFallenFeathers
#VampireTheMasqueradeBloodlines2
حتما باید به فایل بازی اضافه کردکاش یج.ری بود که میشد اضافه کردش تو کنسول فقط فایل زیرنویس رو
مثل اینکه دوباره باید به فایل exfat اضافه کنی . مگر اینکه بشه تو خود کنسول اضافه کردش خوب میشدش
و اینکه کرش مرش نداره؟ تو نسخه ای که p30 فارسی کرده گذاشته بعضا بعضی بازیها بخاطر همین فارسی شدنش کرش میکنه