اموزش هک برای کنسول PS5

بلاخره با روش بیگ هکتور تونستم payload رو بالا بیارم
بعد بالا اومدن کنسول nanoDNS رو نصب کردم و دسترسی به نت برام باز شد و رو کنسول shadowmountplus و kstufflite نصب کردم
بازی ماینکرفت رو برای ps5 دانلود کردم وبا exfat emage builder تبدیل کردم به exfat و بعدش دوباره PFS یعنی فشرده تر
PS5 explorer با فرمت pkg رو روی کنسول نصب کردم بعد اجرای shadowmountplus و kstufflite بازی ماینکرفت که روی فلش بود رو شناسایی میکنه ولی روش کلیک میکنی ارا نمیشه ارور میده و همچنین PS5 explorer که با پسوند pkg نصب کرده بودم اجرا نمیشه و ارور میده و بغل ایکونش یه علامت ممنوع هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید

در حال حاضر (اوت ۲۰۲۶)، آخرین وضعیت جیلبریک و کپی‌خور پلی‌استیشن ۵ به شرح زیر است:
  • آخرین فریمور کپی‌خور کامل (پایدار و کاربردی): کنسول‌های تا فریمور ۱۲.۰۰ و پایین‌تر به صورت کامل کپی‌خور می‌شوند. اخیراً با انتشار ابزار جدید WebKit Autoloader، آن انتظار طولانی ۵۰ دقیقه‌ای برای فعال شدن جیلبریک در نسخه‌های ۹.۰۰ تا ۱۲.۰۰ از بین رفته و هک دستگاه بسیار سریع‌تر و پایدارتر شده است.
  • وضعیت فریمورهای ۱۲.۰۲ تا ۱۲.۷۰: در این نسخه‌ها هک نیمه‌کاره (Userland) از طریق ابزارهایی مثل برنامه‌ی یوتیوب (Y2JB) یا دیسک بازی Star Wars وجود دارد، اما به دلیل نبود اکسپلویت هسته (Kernel)، هنوز کپی‌خور شدن آن‌ها برای عموم کاربران و اجرای بازی‌های کرک‌شده آماده و کامل نیست.
  • وضعیت فریمور ۱۳.۰۰ و بالاتر: برای فریمورهای نسخه ۱۳ (مانند ۱۳.۴۲ یا ۱۳.۶۰) در حال حاضر هیچ جیلبریک یا راهی برای کپی‌خور کردن وجود ندارد. اگر دستگاه شما روی این نسخه‌هاست، به هیچ وجه آن را آپدیت نکنید و منتظر اخبار بعدی بمانید.
توصیه مهم: اگر قصد کپی‌خور کردن PS5 خود را دارید، حتماً آپدیت خودکار کنسول را در تنظیمات غیرفعال کنید؛ چرا که هرچه فریمور شما پایین‌تر باشد، شانس هک شدن آن بیشتر است.

خیلی زمان سختی رو پشت سر گذاشتم و شاید با همین مقدار دوری فعلا نشه اونطور ک قبلا فعالیت داشتم بازم فعال باشم ..تشکر از رفقایی ک تو این مدت پر کردن این جای خالی رو و بروز بودن...

نباید اینجا پست اسپم بزارم ولی برگشت شما را دیدم گفتم خوش آمد بگم انشاا... که به روزهای خوبتون برگردین

10.60 اگر کنسول دیجیتاله به 12.00 آپ کنید و وب کیت اونم ورژن webkit-autoloader-installer_v0.2.1.elf استفاده کنیدعالیه

دوست عزیز کسی اینجا سوال کرد جواب ندین کسی سوالش توی تایپیک درست کرد جوابش بدین اگر کسی جواب نده دیگه هیچ کس نظم تایپیک بهم نمیریزه

ممنونم ازت.پس شما نتیجه ک گرفتی اینه ک توی پایداری این جلبریک ک ی دیسکم میگیری کنارش با این وب کیت جدیده هیچ تفاوتی ندارن؟یجا خونده بودم یوتیوبه پایدار تره درست غلط نمیدونم...
بعد چه دیسک چه یوتیوب چه وب کیت چهارروز دیگه اپدیت شد یا نسخه ای بهتر اومد میشه استفاده کرد؟
در اخر توی اس اس دی اکسترنال ها پیشنهاد شما چیه؟آ دیتا sc740خوبه؟
با کنسول 10.01 و 10.40 روش های مختلف امتحان کردم پایداری فرقی نداره هرکدام راحتتری باهاش کار کن 10.01 تا چندوقت پیش روش یوتیوب بودم العان رفتم وب کیت 10.40 با دیسک بود العان وب کیت هیچ تفاوتی توی پایداری نیست
با تجربه خودم میگم
ssd می خوای اونی انتخاب کن حداقل سرعتش 10gbps باشه حتما کابل دار باشه چون گرمای خروجی باعث گرم شدن و افت سرعت میشه مارک معتبری باشه حتما گارانتی معتبری داشته باشه
بلاخره با روش بیگ هکتور تونستم payload رو بالا بیارم
بعد بالا اومدن کنسول nanoDNS رو نصب کردم و دسترسی به نت برام باز شد و رو کنسول shadowmountplus و kstufflite نصب کردم
بازی ماینکرفت رو برای ps5 دانلود کردم وبا exfat emage builder تبدیل کردم به exfat و بعدش دوباره PFS یعنی فشرده تر
PS5 explorer با فرمت pkg رو روی کنسول نصب کردم بعد اجرای shadowmountplus و kstufflite بازی ماینکرفت که روی فلش بود رو شناسایی میکنه ولی روش کلیک میکنی ارا نمیشه ارور میده و همچنین PS5 explorer که با پسوند pkg نصب کرده بودم اجرا نمیشه و ارور میده و بغل ایکونش یه علامت ممنوع هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
مبارک باشه

بعضی بازی ها دیتا مشکل داره یا مشکل بک پورت دارن باید ببینی مشکلش چیه
برای اجرای ps5 explorer باید پیلود Lapy-JB-Daemon_v1.2.elf اجرا کنی خودم بجاش از web file manager استفاده میکنم یکم برنامه اش گرافیکی تره کار باهاش راحتتره
Releases · owendswang/ps5-web-file-manager

با کنسول 10.01 و 10.40 روش های مختلف امتحان کردم پایداری فرقی نداره هرکدام راحتتری باهاش کار کن 10.01 تا چندوقت پیش روش یوتیوب بودم العان رفتم وب کیت 10.40 با دیسک بود العان وب کیت هیچ تفاوتی توی پایداری نیست
با تجربه خودم میگم
ssd می خوای اونی انتخاب کن حداقل سرعتش 10gbps باشه حتما کابل دار باشه چون گرمای خروجی باعث گرم شدن و افت سرعت میشه مارک معتبری باشه حتما گارانتی معتبری داشته باشه

مبارک باشه

برای اجرای ps5 explorer باید پیلود Lapy-JB-Daemon_v1.2.elf اجرا کنی خودم بجاش از web file manager استفاده میکنم یکم برنامه اش گرافیکی تره کار باهاش راحتتره
ممنون فقط یکی دوتا سوال دارم
برای اجرای هک کنسول همیشه باشد به نت وصل باشم یا فلش باید موقع هک دوباره به کنسول وصل باشه؟
بعد هک اجرای نرم افزارهای ضروری مثل
با تجربه خودم میگم

مبارک باشه

برای اجرای هک کنسول همیشه باشد به نت وصل باشم یا فلش باید موقع هک دوباره به کنسول وصل باشه؟
بعد هک اجرای نرم افزارهای ضروری مثل kstuf و shadowmont و غیره هر بار باید اجرا شه یا یک بار برای همیشه هست؟

بعد هک اجرای نرم افزارهای ضروری مثل

بعد هک اجرای نرم افزارهای ضروری مثل kstuf و shadowmont و غیره هر بار باید اجرا شه یا یک بار برای همیشه هست؟
نت به شدت خرابه نمیشه درست کاری کرد

اگر از طریق وب هک کردین و اتولودر بوده خودش کش آفلاین شده دیگه لازم به نت نیست
اگر نیاز به نت داشت این پیلود را یکبار اجرا کنید خودش کش آفلاین میشه
webkit-autoloader-installer_v0.3.0.elf
هربار که کنسول را خاموش و روشن میکنی باید پیلودها را اجرا کرد
شما توی پیلود منیجر حالت اتوماتیک بزارشون بعد از انجام هک خودش اتومات اجراشون میکنه

• Like
Reactions: mahabad
نت به شدت خرابه نمیشه درست کاری کرد

اگر از طریق وب هک کردین و اتولودر بوده خودش کش آفلاین شده دیگه لازم به نت نیست
اگر نیاز به نت داشت این پیلود را یکبار اجرا کنید خودش کش آفلاین میشه
webkit-autoloader-installer_v0.3.0.elf
هربار که کنسول را خاموش و روشن میکنی باید پیلودها را اجرا کرد
شما توی پیلود منیجر حالت اتوماتیک بزارشون بعد از انجام هک خودش اتومات اجراشون میکنه
از طریق Y2jb هک کردم
از طریق وب میشه همون طریقه هک ps4?

سلام وقت به خیر
یه جای هک گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
من هک یوتوب رو انجام دادم
کامل انجام شد بعد که ری استارت میکنم قفل میشه همه چی اپ یوتوب هم مثل بار اول اجرا نمیشه کار نمیکنه
هی باید ریستو بک اپ کنم
کجاش رو اشتباه دارم میکنم ؟

از طریق Y2jb هک کردم
از طریق وب میشه همون طریقه هک ps4?
پیلودی دادم ازطریق پیلود منیجر اجرا کنی یک کره زمین کنار یوتیوب اضافه میشه با اونم میتونی هک اجرا کنی
با یوتیوب هک میکنی احتیاجی به نت نداری اصلا همچی آفلاینه
سلام وقت به خیر
یه جای هک گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
من هک یوتوب رو انجام دادم
کامل انجام شد بعد که ری استارت میکنم قفل میشه همه چی اپ یوتوب هم مثل بار اول اجرا نمیشه کار نمیکنه
هی باید ریستو بک اپ کنم
کجاش رو اشتباه دارم میکنم ؟
به احتمال زیاد توی اتولود مشکل داری
العان دسترسی ندارم یک پوشه اتولود باید درست کنی توی روت فلش
دسترسی پیدا کردم پوشه را برات میزارم مشکلت حل میشه

پیلودی دادم ازطریق پیلود منیجر اجرا کنی یک کره زمین کنار یوتیوب اضافه میشه با اونم میتونی هک اجرا کنی
با یوتیوب هک میکنی احتیاجی به نت نداری اصلا همچی آفلاینه

به احتمال زیاد توی اتولود مشکل داری
العان دسترسی ندارم یک پوشه اتولود باید درست کنی توی روت فلش
دسترسی پیدا کردم پوشه را برات میزارم مشکلت حل میشه
ممنون میشم ازت بعد نمیشه یه کار کرد اپدیت نخواد یوتوب دیگه که اینترنت مجبور نشم وصل کنم برای اینم فایلی هست ؟

• Like
Reactions: شوکی
مبارک باشه

با اجرای etaHEN و kstuf مشکل اجرای ps5 explorer حل شد
فقط یه سوال برای من که ورژن 12.40 هست یعنی همون 50 دقیقه ایا خاموش شدن تو دقیقه اخر عادیه ؟
3 الی 4 بار میره تا 50 دقیقه اونجا خاموش میشه بعد این 3 بار هک اجرا میشه
بازی رو روی فلش اجرا کردم وریختم رو هارد کنسول بدون مشکل اجرا شد
اخرین سوالم اینه چه کاری انجام بدم که دیگه نیازی به وصل شدن نت نباشه؟ میخام افلاین هکو اجرا کنم
ورژن ۱۲.۴۰

آخرین ویرایش:
دوستان کسی هستش تو اپدیت ۱۲.۷۰ جلبریک کرده باشه بعد چند ساعت بازی با این اررور مواجه بشه ؟ CE-108262-9

سلام کسی از دوستان هستش که تو ورژن ۱۲.۷۰ جلبریک کرده باشه؟ برای من بعد چند ساعت بازی همش اررور CE-108262-9 میده تا خاموش روشن نکنم درست نمیشه ؟ میخواستم بدونم کنسول خراب که نشده ؟ این اررور بخاطر جلبریک هستش؟

ممنون میشم ازت بعد نمیشه یه کار کرد اپدیت نخواد یوتوب دیگه که اینترنت مجبور نشم وصل کنم برای اینم فایلی هست ؟
هک یوتیوب کلا آفلاینه کاری به اینترنت نداره
فایلی میزارم آنزیپ توی روت یک فلش با فرمت xfat کپی کن
بعد از هک پیلود منیجر بالا میاد دیگه مشکلتون حل میشه
پوشه را از داخل فلش داخل پوشه دیتا کپی کن دیگه به فلش احتیاجی نداره

اگر با برنامه پیلود منیجر هم کار نکردی قبل از هرکار یک کلیپ از یوتیوب یا جایی ببین

لینک دانلود

هک یوتیوب کلا آفلاینه کاری به اینترنت نداره
فایلی میزارم آنزیپ توی روت یک فلش با فرمت xfat کپی کن
بعد از هک پیلود منیجر بالا میاد دیگه مشکلتون حل میشه
پوشه را از داخل فلش داخل پوشه دیتا کپی کن دیگه به فلش احتیاجی نداره

اگر با برنامه پیلود منیجر هم کار نکردی قبل از هرکار یک کلیپ از یوتیوب یا جایی ببین

لینک دانلود
یعنی الان بدون نت یوتیوب رو بزنم افلاین هک میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or