درود اصلا توصیه نمیشه اپدیت کنی شما روی بهترین ورژنی.... دوستان هم گفتنرو 10 بمونم یا آپدیت کنم ؟
درود اصلا توصیه نمیشه اپدیت کنی شما روی بهترین ورژنی.... دوستان هم گفتنرو 10 بمونم یا آپدیت کنم ؟
خاستم بدم بیرون این 2 تا رو بریزه . گفتش اجرا نمیشن فعلا با این روش هک .درود اصلا توصیه نمیشه اپدیت کنی شما روی بهترین ورژنی.... دوستان هم گفتن
این کار رو هر دفعه که کنسول روشن میکنیم باید انجام بدیم؟درود
از این روش استفاده کن دیگه نیازی به صبر کردن 50 دقیقه ای نداری
آموزش جیلبریک و کپی خور PS5 با هاست و مرورگر | فریمور 9.00 تا 12.00
خیلی روش پیچیده ای نداره من از سایت p30day رفتم جاهایی هم که نمیفهمیدم میرفتم یوتیوب کانال modded warfare میدیدم.میشه بگید از کجا آموزشش دیدید و کپی خور کردید؟ کنسول منم دقیقاً همین ورژنه و دیسک خوره
نظر شخصی من میخوای هرکی گفت آپدیت کن با پشت دست بزن تو دهنشدوستان با فریمور 4.51 بهترین روش هک کدومه ؟ بعد اینکه بازی ها رو چجوری میشه نصب کرد ؟
بک پورت هس / حال نمیدونم خوب کار میکنه یا ن !!1دوستان با فریمور 4.51 بهترین روش هک کدومه ؟ بعد اینکه بازی ها رو چجوری میشه نصب کرد ؟
سلام احیانن شما ظرفیت ۱ نداشتی روی کنسول ک بدونی بعد جلبریک بازیا میمونن یا پاک میشن؟منم وبکیت و هوست مرورگر(مال پی سی دی) رو امتحان کردم.فریمورم 11.60 هست خیلی راحت جلبریک میشه و کش افلاین هم خوب اجرا میشه.اول که زده بودم درصد جلبریکش پایین بود و از ۶ تا ۳ تاش ناموفق بود ولی الان خیلی بهتر جلبریک میشه.(گرچه گاها حتی بعد جلبریک شدن وقتی حتی توی منوی کنسول میچرخی ممکنه هنگ کنه و خاموش بشه)
ضمنا باید بگم اون دوستانی که حافظه ssd ندارن و برای انتقال هارد hdd میخوان استفاده کنن خیلی راحت انتقال بازیها صورت می گیره اگه به برخی نکات توجه کنید(مخصوصا اینکه حتما فرمت تک فایلی باشه مثل exfat).الکی هزینه نکنید برای حافظه ssd اکسترنال اگه فقط و فقط میخواید برای انتقال بازی به حافظه داخلی کنسول ازش استفاده کنید و با هارد hdd کارتون راه می افته.
من دیشب بازی cronos که حدودا نزدیک به ۴۰ گیگه رو با برنامه xplorer بین ۵ تا ۱۰ دقیقه به کنسول انتقال دادم
امروز هم فورزا ۵ با حجم ۲۸۰ گیگ رو حدود ۴۵ تا ۵۵ به کنسول انتقال دادم
هر دو هم خیلی عالی و روان اجرا میشن(روی پرفورمنس مد) و هیچ لگ و باگ و دیر شدن لود تکسچری توی دو ساعتی که هر دو انجام دادم ندیدم با kstuff lite 1.10 beta و shadomount plus 1.7 alpha
اگه hdd نداری و اختلاف قیمتی کمی دارن ssd پیشنهاد میشه ولی اگه hdd داری و فقط برای انتقال به حافظه کنسول استفاده میکنی نیازی به هزینه اضافه نیست اگه از روش یوتیوب استفاده کنی کنسول ریست میشه و بازیها هم پاک میشن ولی برای ورژن کنسول تو پایدارترین و بهترینه اگه از روش وبکیت استفاده کنی کنسول ریست نمیشه و ظرفیت ۱ ها قابل استفاده است ولی یه مقدار پایداریش کمتره من خودم ظرفیت ۱ داشتم قابل بازی بودسلام الان ی هارد اکسترنال hdd حدودت توی دیجی بین ۱۵ تا ۱۸ هست ی ترا.ی هارد اکسترنال اس اس دی مثلا sd820 هم زده۲۲ تومن.صرف با اس اس دی نیست؟یا من دارم اشتباه میکنم؟موضوع چیه
سلام احیانن شما ظرفیت ۱ نداشتی روی کنسول ک بدونی بعد جلبریک بازیا میمونن یا پاک میشن؟
کاش ی لینک بزارید برای هر ورژنی نسخه پایدار کپی خور رو اموزشش رو
مثلا من ۱۰.۶۰ دیسک دارم یکی دو ساله اپدیت نکردم ک جلبریک بیاد
حالا یکی میگه نسخه ک باید ی دیسک بلوری داشته باشیو بگیر بهتره،اون یکی میگه فلان نسخه برا ۱۰.۶۰ دیسک بهتره.کستوف ورژن فلان باشه بهتره،پی لود فلان پایدارتده.از کجا گیر بیارم اینارو
تیوب و تلگرام ندارم اما ممنون ک پاسخ دادی رفیق،الان شما اگر دستگاه خودت باشه ورژنتم ۱۰.۶۰ دیسک خور باشه میگی یوتیوب بهتره؟لینکشو داری؟الان برفرض یوتیوب هم جلبریک کنیم ک نسخه های کستوف و بقیش بروز نیست،هست؟اگر لازمه خودمون اپدیت کنید پی لود و کستوف و... خب باز این چطوریه روالش از خود کنسول دانلود میشه یا گیت هاب؟حالا تفاوت این یوتیوب و روش جدید ک چندروز پیش اومد و میگی بازیا هم میمونن چیه باز برا ۱۰.۶۰ دیسک خوراگه hdd نداری و اختلاف قیمتی کمی دارن ssd پیشنهاد میشه ولی اگه hdd داری و فقط برای انتقال به حافظه کنسول استفاده میکنی نیازی به هزینه اضافه نیست اگه از روش یوتیوب استفاده کنی کنسول ریست میشه و بازیها هم پاک میشن ولی برای ورژن کنسول تو پایدارترین و بهترینه اگه از روش وبکیت استفاده کنی کنسول ریست نمیشه و ظرفیت ۱ ها قابل استفاده است ولی یه مقدار پایداریش کمتره من خودم ظرفیت ۱ داشتم قابل بازی بود
تو پیلودها Kstuff lite و shadowmount plus آخرین ورژنش پیشنهاد میشه بازیها بهتر اجرا میشن
سایت پی سی دی و گروه اش تو تلگرام آموزش خوبی میده تو یوتیوب هم آموزش های بیگ هکتور در مورد جلبریک خیلی کامل و جامع هست سرچ کنی میاره
@mahabad
ویدیوهای بیگ هکتور رو تو یوتیوب سرچ کنی آموزش جامع بیش از ۱ ساعت گذاشته درمورد جلبریک
شما از طریق وب کیت یا دیسک هیچ فرقی ندارن میتونی کنسول کپی خور کنیسلام الان ی هارد اکسترنال hdd حدودت توی دیجی بین ۱۵ تا ۱۸ هست ی ترا.ی هارد اکسترنال اس اس دی مثلا sd820 هم زده۲۲ تومن.صرف با اس اس دی نیست؟یا من دارم اشتباه میکنم؟موضوع چیه
سلام احیانن شما ظرفیت ۱ نداشتی روی کنسول ک بدونی بعد جلبریک بازیا میمونن یا پاک میشن؟
کاش ی لینک بزارید برای هر ورژنی نسخه پایدار کپی خور رو اموزشش رو
مثلا من ۱۰.۶۰ دیسک دارم یکی دو ساله اپدیت نکردم ک جلبریک بیاد
حالا یکی میگه نسخه ک باید ی دیسک بلوری داشته باشیو بگیر بهتره،اون یکی میگه فلان نسخه برا ۱۰.۶۰ دیسک بهتره.کستوف ورژن فلان باشه بهتره،پی لود فلان پایدارتده.از کجا گیر بیارم اینارو