SHAM
کاربر سایت
اکانت هکی یکی از دوستان توی شهری هستم گفت ریختم هر بازی 1 میلیوناین هک خیلی گرون درمیاد ssd اکسترنال الان کم کم 20 تومن پولشه اینا هم برای انتقال دیتا استفاده می شن نه برای اجرای بازی
بازی اکانت اشتراکی هم قیمتاش که بالاتره
حالا شما فکر کن 25 بازی هکی ریختی روی کنسولت میشه 25 میلیون هرموقع خواستی پاکشون کن یک بازی دیگه نصب کن و کلی ایراد دیگه اکانت هکی داره این نداره
خودم به شخصه بازی های ps4 را روی حافظه کنسول اجرا میکنم بازی های ps5 را روی ssd اینطوری حافظه کنسول دوبرابر میشه
یک ssd هم که خریدی 25 میلیون دور که نریختیش مثل اکانت انگار پولت دور ریختی خود ssd هم دست دوم هیچی نخرن نصف قیمت میخرن
حالا گرونی مدنظر شما را درک نمیکنم
توی گروه p30day زده Assassin's Creed® Shadows با فرمت exfat راحت داخلی و خارجی اجرا شده با همون دیتا نتونستم اجراش کنم کلی لگ دارهتا اونجایی که فهمیدم بازیا بسته به کنسول ممکنه رو هارد داخلی یا خارجی بهتر اجرا بشن. الزاما هارد اکسترنال بهتر نیست. تو تلگرام گروه تست بازی های p30day هست. خیلیا رو حافظه داخلی خوب کار میکنن.
توی گروه p30day زده تجربه خودم نیست
FC 2026 75.3
AstroBot 45.2
Days Gone 35.7
Dead Space 30.9
DOOM classic collection 1.26
Doom The Dark Age 98
Forza 5 135
God of war Ragnorok + Dlc valhalla 100
GTA V* 88.3
Hitman 1+2+3 WOA 62.7
Last of Us 1 Remaster 78.4
Minecraft 2.36
Mortal kombat 1 + DLC* 148
Need for Speed Unbound 30.3
Red Dead 1 9.05
Resident Evil 9 77
Sack Boy 32.4
Split Fiction 79.7
Silent Hill F 37.5
It takes two 40.5
Ghost of Yotei 95.8
حجم بازی ها بعد از تبدیل بصورت فشرده جلوی اسم بازی هست
همگی به صورت FFPFSC روی کنسول 10.01 به صورت lapse و 12.40 به صورت P2JB کار دادن(روی هارد داخلی)
فقط 3 مورد داریم:
1-Gta V
اول بازی که از بانک میزنین بیرون برفیه پلیس میاد با بکشیشون، پلیس نمیاد
باید روی هارد خارجی ران کنین و لول 1 رو رد کنین بعدش که مایکل پیش روانشناسه دیگ بازیو ببندین و بریزین هارد داخلی اوکی میشه
2-mortal kombat 1
توی منو اصلی و انتخاب کارکتر گیم لگ میزنه، ولی داخل خود بازی اوکیه.
3-alone in dark
جایی توی گیم میخاد کات سین پلی شه و کاراکتر توهم بزنه و نقشه عوض شه در حد 2 ثانیه گیم هنگ میکنه، چیزی نیست که نشه بازی کرد ولی روی مخه.
*** فقط هم از shadow mount+ و kstuff lite by drakmor استفاده کردم
*** این وسط چندتا دستگاه 12.00 و 11.60 و 9.60 هم بوده گیم زدم ولی همشون روی این 2 ورژن کامل اوکی بوده
***بیشترین باگ و مشکلم با دستگاه های 10.01 و زیرش بوده که با etahen کار میکرده، اگر نباشه خیلی دردسرا کمتره