اموزش هک برای کنسول PS5

سلام
دوستان کسی موفق شده بازی assassin creed shadow را اجرا کنه روی حافظه داخلی و خارجی با فرمت exfat و با معمولی که کلی فایل داره اجرا میکنم لودینگ های طولانی داره وقتی هم بازی اجرا میشه بازی همش لگ میخوره لودینگ میزنه

یک فلش با فرمت xfat کن
یک پوشه در قسمت root فلش درست کن به اسم ps5_autoloader داخل پوشه pldmgr_v0.3.1.elf بزارش یک فایل txt درست کن اسمش بزار autoload داخلش بنویس pldmgr_v0.3.1.elf ذخیره کن وقتی کنسول هک شد این پوشه را بریز داخل پوشه data کنسول اینطوری دیگه احتیاجی به فلش نیست

Releases · itsPLK/ps5-payload-manager

آخرین ورژن فایل ps5-bd-jb-autoloader-v1.4.0-c27881d.iso روی بلوری رایت کردم کنسول باهاش هک کردم بمراتب پایداری یوتیوب خیلی بهتر از بلوری هست
درود بر شما من دقیقا همین کار رو میکنم پوشه اتولودر رو با همین مشخصات که گفتی داخل فلش درست میکنم دفعه اول که فلش وصله و هک انجام میشه پی لود ها اتومات ارسال میشه و بعد از هک پیلود منیجر هم خودش باز میشه و میتونی بهش فرمان بدی ولی کنسول که خاموش میشه و برای بار بعدی که میخوای هک رو انجام بدی هک انجام میشه ولی هیچ پی لودی اتوماتیک لود نمیشه و حتی برنامه الف آرسنال و پیلود منیجر هم کار نمیکنه خطای اتصال به سرور میزنه .... مشکل اینه که حتی الف ارسنال اپدیت شده به نسخه پلاس حتی نمیزاره بازی روی هارد دستگاه کپی کنی همش خطای somthing is wrong میاد

من تازه کنسولم رو هک کردم و روی فریمور 11.20 هستم. لطفا نحوه اجرای بازی های ps5 رو بهم یاد بدید. Fc26 رو دانلود کردم ولی وقتی اجراش می کنم ps5 خاموش میشه.
برای اجرای بازی چی کار باید بکنم.
ممنون میشم یادم بدید

سلام
دوستان کسی موفق شده بازی assassin creed shadow را اجرا کنه روی حافظه داخلی و خارجی با فرمت exfat و با معمولی که کلی فایل داره اجرا میکنم لودینگ های طولانی داره وقتی هم بازی اجرا میشه بازی همش لگ میخوره لودینگ میزنه
?

من تازه کنسولم رو هک کردم و روی فریمور 11.20 هستم. لطفا نحوه اجرای بازی های ps5 رو بهم یاد بدید. Fc26 رو دانلود کردم ولی وقتی اجراش می کنم ps5 خاموش میشه.
برای اجرای بازی چی کار باید بکنم.
ممنون میشم یادم بدید
وقتی کنسول روشن میکنی و هک میکنی بازی رو اجرا نکن یه بار کنسول بزار رو حالت rest mod بعد با دسته دوباره روشن کن چند ثانیه صبر کن بعد بازی رو اجرا کن

• Like
Reactions: hamid1752
تا اونجایی که فهمیدم بازیا بسته به کنسول ممکنه رو هارد داخلی یا خارجی بهتر اجرا بشن. الزاما هارد اکسترنال بهتر نیست. تو تلگرام گروه تست بازی های p30day هست. خیلیا رو حافظه داخلی خوب کار میکنن.
بابا خیلی ساده س همه بازی ها روی اکسترنال خوب اجرا می شن اگه اس اس دی خوبی باشه هیچ مشکلی نیست
برخی بازی ها روی داخلی اصلا اجرا نمی شن اگر بشن خوب اجرا می شن
اما داخلی داستان کپی کردن طولانی مجدد از اکسترنال روی هارد داخلی داره اکسترنال خیلی راحتید در کل
اینم بگم اس اس دی داخلی 5 هم عین تمام اس اس دی ها عمر مشخص رایت داره ضمن اینکه اگه کنسول به دلایل مختلف فریز کنه یا کرش احتمال تخریب فریمور کنسول یا خراب شدن سیو یا خود بازی بالاتره البته دلال ها شعر می گن که کنسول فلان می شه خیر با یک ریستور اتوماتیک دستگاه خودش فیکس می شه اما بدترین حالت باید فریمور بک اپ که حجم بیشتری داره از سونی دانلود کرد روش زد کسی البته ندیدم به این مرحله رسیده باشه اما امکانش هست اما اینکه بگیم اس اس دیش می سوزه یا کلا دستگاه فلان می شه خیر چرند می گن که اکانت گرون خودشون بفروشن
اکسترنال در کل پیشنهاد می شه ضمن اینکه محال ممکنه حجم کم نیارید خود دستگاه 650 کلا در اختیار می ذاره که حتما باید 65 گیگش همیشه خالی باشه تا به اس اس دی صدمه نرسه عین همه ی اس اس دی ها دیگه که باید 10 درصدش همیشه خالی باشه
الان بازی های خوب بین 120 تا 170 گیگ حجم دارن عملا مجبورید اکسترنال بخرید تا اذیت نشید

مثل اینکه این داستان سر دراز دارد با هارد داخلی . اینطورکه بوش میاد باید ما فقرا فعلا صبر بیشه کنیم . تا اوضاع هک بهتر بشه . یه جوانمرد متخصص دلسوز کار هک رو تموم کنه وسلام . ^:)^

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or