اموزش هک برای کنسول PS5

چون خودم تست نکردم قطعی نمیتونم بگم

ولی تا اونجایی دیدم احتیاجی به ایتاهن نیست شما یک بک آپ روی کنسولتون را restore میکنید
برنامه یوتیوب اجرا میکنید 50 دقیقه صبر میکنید کنسول هک میشه
بعد با برنامه payload manager: https://github.com/itsPLK/ps5-payload...
و کپی کردن پیلودها در root یک فلش با فرمت xfat پیلودهای
kstuff: https://github.com/EchoStretch/kstuff...
و
shadowmount: https://github.com/drakmor/ShadowMoun...

اجرا میکنید

اگر بازی هات در حافظه کنسول در پوشه• /data/homebrew یا • /data/etaHEN/games
در حافظه خارجی در پوشه
/mnt/usb0/homebrew through /mnt/usb7/homebrew

یا

• /mnt/usb0/etaHEN/games through /mnt/usb7/etaHEN/games

یا

• /mnt/ext0/homebrew & /mnt/ext0/etaHEN/games

خودبه خود به منوی اصلی اضافه میشه و اجرا میشن

برای درک بهتر کلیپ زیر را ببینید

ممنون از راهنماییت دوست عزیز
وقت کنم حتما تست میکنم و نتیجه رو همینجا میگم

Ghost of yoti رو ورژن ۱۱:۶۰ با ftp ریختم روی هارد داخلی اجرا که میکنم دستگاه خاموش میشه کسی تا حالا روی ورژن ۱۲ با دیسک کپی خور کرده بازی ps5 اجرا کرده ؟
الان ورزن بنده 10 هستش با بک پورت میتونم بریزم بازی کنم ؟

Attachments

• 554.JPG
    554.JPG
    89.8 KB · مشاهده: 6
ما اینجا یک کاربر نااگاه داریم که مدام می خواد از من یک ایرادی بگیره در حالی که خودش تماما پست هاش باگ داره کاش لاقل درستم ایراد می گرفت خودم استقبال می کردم یک عده هم گمراه می کنه از لایک ها مشخصه که گمراه شدن بدون مطالعه حرف های غلط باورش کردن
حالا وقتمون تلف این ادم نکنیم بریم سر اطلاعات درستی که هست حداقل اصلاحش کنیم

حال حاضر تا 12.40 با بک اپ یوتیوب بعدش صبر عیوب P2JB که مخفف پیشنت هست یعنی صبر برای جیل بریک پیش بریم قبلا 2 ساعت زمان می برد شده 50 دقیقه اپ هم می بستی کرش می کرد کرنل پنیک می داد که اونم فیکس شده
بک اپ یوتیوب هم کل حافظه شما پاک می کنه باید قبلش بک اپ بگیرید حتما
اپ یوتیوب هم از 12.40 به بالا پچ شده لایسنس می خواد پس به کل جلوی این روش هم گرفته شد
زیر 10.01 هم که اون صبر عیوب نمی خواد خیلی راحت تره
اما برای 12.70 که شما داری من تست نکردم نت هم فعلا سرعتش پایینه اما تا جایی که من متوجه شدم باید LUA همان بازی های خاص هستن اجرا کنید بعدش همان صبر عیوب اجرا کنی عین روش قبل بعدشم می تونید بلوری پچ کنید چون طبق لینک زیر این پچ تا 13.20 می تونه ان پچ کنه که بعدش با دیسک بلوری هک خیلی سریع بتونید اجرا کنید
این سیستم لوا هم باید سیو بازیتون توی یک سایت خاص ادیت کنید بعدش بازی اجرا کنی سیو که لود بشه بعدش دریچه هکش باز می شه
نکته دستگاه شما اینکه فعلا فقط برای این فریمور استار وارز قابل اجرا هست اما گفته از لیست قبلی بازی های دیگه ای هم پورت می شه اما اگه فقط یک بار بتونید دسترسی به دیسکش داشته باشید یعنی کسی داشته باشه حله
پیشنهاد من اینکه فعلا بازم صبر کنید تا دریچه های بهتری پیدا بشه اما اگه می تونید به استار وارز برسید حله
برای 12.70 هم کی استاف اومده پس می شه بازی کپی روش اجرا کرد
اینم لینک پچ بلوری هست که تا 13.20 ساپورت می شه و اون دوستمون به اشتباه زدن تا 12.00 علتش اینکه جز یوتیوب MODDED WARFARE جای دیگه ای نگاه نمی کنن
BD-UN-JB is RemoteJarLoader that can be used on already jailbroken PS5 upto 13.20 firmware.
Releases · Gezine/BD-UN-JB
دوست عزیز مراحل هک برای ورژن آپدیت ها از ۱۰.۰۱ تا ۱۲.۴۰ نیاز به دیسک بلوری هنوز هست؟

دوستان من یک هارد دارم نصفه پر هست میشه بدون اینکه بخواد خالیش کنم، هم کارهای جیلبریک رو باهاش انجام بدم و هم بازی ها رو بریزم روش و از اون انتقال بدم روی کنسول!؟

View attachment 407502Release Y2JB 1.5 · Gezine/Y2JB
تغییرات دو نسخه اخیر y2jb

.......

فعلا جیلیریک های بالاتر از ۱۰.۱ با y2jb مناسب کاربر عادی نیس و دردسر های زیادی داره
به محض عملیاتی شدن این نسخه ها اطلاع رسانی میکنم همینجا

.....

یک apr emulator ام دارن توسعه میدن که ظاهرا کمک زیادی به اجرای گیم ها میکنه
بعدا بیشتر راجبش مینویسم
درود .
بازیای مثل این چندتا هنوز درست نشد یعنی کپیخور ؟ هنوز نتونستن براش کاری کنن ؟

marvel spiderman miles morales ps5
spiderman remester ps5

Horizon: Zero Dawn - Remastered ps5
Stellar Blade ps5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or