ما اینجا یک کاربر نااگاه داریم که مدام می خواد از من یک ایرادی بگیره در حالی که خودش تماما پست هاش باگ داره کاش لاقل درستم ایراد می گرفت خودم استقبال می کردم یک عده هم گمراه می کنه از لایک ها مشخصه که گمراه شدن بدون مطالعه حرف های غلط باورش کردن
حالا وقتمون تلف این ادم نکنیم بریم سر اطلاعات درستی که هست حداقل اصلاحش کنیم
حال حاضر تا 12.40 با بک اپ یوتیوب بعدش صبر عیوب P2JB که مخفف پیشنت هست یعنی صبر برای جیل بریک پیش بریم قبلا 2 ساعت زمان می برد شده 50 دقیقه اپ هم می بستی کرش می کرد کرنل پنیک می داد که اونم فیکس شده
بک اپ یوتیوب هم کل حافظه شما پاک می کنه باید قبلش بک اپ بگیرید حتما
اپ یوتیوب هم از 12.40 به بالا پچ شده لایسنس می خواد پس به کل جلوی این روش هم گرفته شد
زیر 10.01 هم که اون صبر عیوب نمی خواد خیلی راحت تره
اما برای 12.70 که شما داری من تست نکردم نت هم فعلا سرعتش پایینه اما تا جایی که من متوجه شدم باید LUA همان بازی های خاص هستن اجرا کنید بعدش همان صبر عیوب اجرا کنی عین روش قبل بعدشم می تونید بلوری پچ کنید چون طبق لینک زیر این پچ تا 13.20 می تونه ان پچ کنه که بعدش با دیسک بلوری هک خیلی سریع بتونید اجرا کنید
این سیستم لوا هم باید سیو بازیتون توی یک سایت خاص ادیت کنید بعدش بازی اجرا کنی سیو که لود بشه بعدش دریچه هکش باز می شه
نکته دستگاه شما اینکه فعلا فقط برای این فریمور استار وارز قابل اجرا هست اما گفته از لیست قبلی بازی های دیگه ای هم پورت می شه اما اگه فقط یک بار بتونید دسترسی به دیسکش داشته باشید یعنی کسی داشته باشه حله
پیشنهاد من اینکه فعلا بازم صبر کنید تا دریچه های بهتری پیدا بشه اما اگه می تونید به استار وارز برسید حله
برای 12.70 هم کی استاف اومده پس می شه بازی کپی روش اجرا کرد
اینم لینک پچ بلوری هست که تا 13.20 ساپورت می شه و اون دوستمون به اشتباه زدن تا 12.00 علتش اینکه جز یوتیوب MODDED WARFARE جای دیگه ای نگاه نمی کنن
BD-UN-JB is RemoteJarLoader that can be used on already jailbroken PS5 upto 13.20 firmware.
Releases · Gezine/BD-UN-JB