اموزش هک برای کنسول PS5

اگر بازی روی کنسولم نبود براتون بکاپ میگرفتم

ولی فعلا شما این بکاپ که آقا امیر گذاشتن میتونید استفاده کنید
672.63 MB file on MEGA
این فایلی را هم میزارم جدیدترین kstuff و etahen که چندساعت پیش اومده را توی usb بزارین فقط بعد از اجرا یوتیوب send to کنید به پوشه data
4.85 MB file on MEGA
با بازی ام میتونی بکاپ بگیری
تیک بازیهارو برمیداری ازونا بکاپ نمیگیره
مساله ای که هست اینه که فایلهایی که برای autoloader هست به بکاپ منتقل نمیشه و باید دستی منتقل کرد
دنبال راهی هستم که پیش فرض با فایلها بکاپ بگیره بخاطر همین بکاپی نساختم هنوز

سلام homebrew Luncher اجرا میکنم اینترنت می خواد یک راهنمایی میکنید
با itemzflow اجرا کن

من دیشب با ورژن 10.01 برای دفعه اول کنسول رو هک کردم مشکلی نبود بازی ماینکرفت ps5 هم روش برای تست اجرا کردم اوکی بود تا چند روز دیگه بازیهای بیشتری دانلود و تست میکنم البته فایلی که دوستمون امیر گذاشته رو تست کردم ولی ایتاهن رو لود نمیکرد از یه جای دیگه فایل آماده گرفتم اوکی بود
اشتباه کپی کردی
اون فایلهارو خودم ساختم و کار میکنه

اجرای بازی های ps4 و ps5 بدون ران کردن ایتاهن فقط اجرای کی استاف + هومبرو لانچر
هم خود هک هم اجرای بازی خیلی روان و پایدار✌️
firmware 10.01 kstuff 1.6.6

https://www.p30day.ir/ps5-kstuff-toggle-389467.html

Attachments

• 20251209_170036.jpg
    20251209_170036.jpg
    650.9 KB · مشاهده: 11
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: esi overlord
درود .... ورژن 10 رو چه بازیایی هس ؟
فکر کنم بیشتر برای پچ جدید که تا فریمور 10 هستش مناسب باشه ؟ یا اینکه دیکه هارد خارجی نمیخاد و بازیا راحت دیکه با هارد داخلی انجام میشن بدون باگ و کندی درسته ؟ ویژگی اصلیش اجرای راحت بازی تو هارد داخلی باشه ؟
با احترام
ببین رفیق کسی ک دنبال هک میره باید انواع ریسکم بپذیره و بتونه با دیگرانم ب اشتراک بزاره..
شما یا هر شخص دیگری هم فرقی نداره...هکرو , دولوپرا... (حالا هر چی اسمشو منطقی , صحیح میدونین)اینا وظیفشون یا بهتر بگم لطفشون همین پیدان کردن انواع اسیب پذیری و اپدیتهاس!
ممکن نیس اپدیتی بیادو مزیتی نداشته باشه فقط باید اینقدر ب اصطلاح اشنا باشی ک بتونی اینارو ب درستی پیاده سازی , ازمون خطا کنی و اگرم میبینی اونقدر زمان یا اطلاع کافی نداری صبر کن , هر زمان دیدی تا حدودی متوجه شدی بیا از رفقات بازم همینجا سوالات مرتبط رو بپرس و قدم ب قدم پیش برو و برای کنسول موردنظرت انجام بده , وگرنه ک باید بدی برات کسی ک اینارو خوب اشنا و تجربه داره انجام بده تا خیالت راحت باشه...

List of Game Discs (Minimum Firmware) for Jailbroken PS5
لیست بازیا و فریمور پیش نیاز
لیست اول از فریمور 1 تا 8.xx

PS5 Games Compatible with Jailbreak

لیست دوم از فریمور 1 تا 11.xx
توضیحات مرتبط با لیست دوم

• Game ver. = disc version tested.
  • SDK = target SDK reported for that build.
  • اونایی ک جوابن work FG با مخفف FG مشخص شدن
  • اونایی ک جوابن نمیدن not work FG means it didn’t. “not tested” = no result yet on that FW.

Attachments

آخرین ویرایش:
با احترام
ببین رفیق کسی ک دنبال هک میره باید انواع ریسکم بپذیره و بتونه با دیگرانم ب اشتراک بزاره..
شما یا هر شخص دیگری هم فرقی نداره...هکرو , دولوپرا... (حالا هر چی اسمشو منطقی , صحیح میدونین)اینا وظیفشون یا بهتر بگم لطفشون همین پیدان کردن انواع اسیب پذیری و اپدیتهاس!
ممکن نیس اپدیتی بیادو مزیتی نداشته باشه فقط باید اینقدر ب اصطلاح اشنا باشی ک بتونی اینارو ب درستی پیاده سازی , ازمون خطا کنی و اگرم میبینی اونقدر زمان یا اطلاع کافی نداری صبر کن , هر زمان دیدی تا حدودی متوجه شدی بیا از رفقات بازم همینجا سوالات مرتبط رو بپرس و قدم ب قدم پیش برو و برای کنسول موردنظرت انجام بده , وگرنه ک باید بدی برات کسی ک اینارو خوب اشنا و تجربه داره انجام بده تا خیالت راحت باشه...

List of Game Discs (Minimum Firmware) for Jailbroken PS5
لیست بازیا و فریمور پیش نیاز
لیست اول از فریمور 1 تا 8.xx

PS5 Games Compatible with Jailbreak

لیست دوم از فریمور 1 تا 11.xx
توضیحات مرتبط با لیست دوم

• Game ver. = disc version tested.
  • SDK = target SDK reported for that build.
  • اونایی ک جوابن work FG با مخفف FG مشخص شدن
  • اونایی ک جوابن نمیدن not work FG means it didn’t. “not tested” = no result yet on that FW.
سپاس بابت لیست ... این لیست جدیده یا قدیمیه ؟ چون God of War Ragnarok | 6.00 | SDK 5.00 | not work FG زده کار نمکینه ولی تو سایت dlpsgame زده شده کار مکینه راحت با هک ؟

سپاس بابت لیست ... این لیست جدیده یا قدیمیه ؟ چون God of War Ragnarok | 6.00 | SDK 5.00 | not work FG زده کار نمکینه ولی تو سایت dlpsgame زده شده کار مکینه راحت با هک ؟
ارادت
لیست دوم واسه یک یا چن ماه اخیر هست رفیق گرامی
دقیقش برای این تاریخ 17 اکتبر 2025
و اون بازی God of War Ragnarok برا بعد از اون و خیلی جدیدتر خبرش اومد ک اگر
اشتباه نکنم حالا ی ریزه جلو عقبشو برای 18 یا 19 نوامبر 2025
ک فیکس کردن رو فریمورای مرتبط حتی تا 10.xx..و اطلاع رسانیشم انجام شده بود!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or