اموزش هک برای کنسول PS5

سلام
من‌اون فایلی که گذاشتی رو برداشتم کنسول رو هم ریستور کردم
وقتی رو اپ یوتوب میزنم بعد از طی کردن مراحل توسط خود یوتوب منوی دیباگ‌میاد ولی اون عکس ابی بغلش نیست
بعد میرم روی هر گزینه ای توی منوی دیباگ میزنه something went wrong
مشکل از کجاست
eta hen لود نشده
ممکنه اون فایلهایی که منتقل کردم به پوشه دیتا رو بک اپ منتقل نشده باشه
اگه بتونی از مراحل جیل بریکت یه ویدعو بدی خیلی بهتر میشه فهمید

سلام و درود

دستگاه من نو هست و ورژن ۷.۶۱
الان می‌خوام دستگاه رو هک کنم پیغام زیر میاد
Needs to register bluray
راهی برای دور زدن این مشکل وجود داره؟
اپدیتش کن به ۹.۶۰ با y2jb هکش کن دیسک‌ ام نمیخاد

eta hen لود نشده

eta hen لود نشده

View attachment ۲۰۲۵۱۲۰۵_۱۹۴۲۲۴.mp4

• Like
Reactions: esi overlord
کانفیگی که من ساختم رو لود نمیکنه
کانفیگ پیش فرض رو داره لود میکنه
ظاهرا فایلهایی که بهش منتقل کرده بوده به بک اپ منتقل نشده
نیاز به یه فلش داری فقط
با اپ ps5 explorer که رو کنسول هست برو تو پوشه دیتا دوتا فایل رو به اونجا باید منتقل کنی که الان اماده میکنم لینکش رو میزارم برات

راه دیگه ای ک هست اینه که تاریخ کنسول رو‌ بزاری رو ۲۰۲۴ و از کانفیگ پیش فرض استقاده کنی که در اون صورت نسخه پابلیک تست اتا هن رو لود میکنه و یکم اذیته
4.39 MB folder on MEGA
این پوشه رو به data تو کنسول منتقل کن بعدش ریستارت
وقتی به اون فولدر رسیدی چک کن ببین همچین پوشه ای هست توش یا نه اصلا
چون من این بک اپ رو رو کنسول خودم ریستور کردم درست بود همه چی

آخرین ویرایش:
  • Like
کانفیگی که من ساختم رو لود نمیکنه
کانفیگ پیش فرض رو داره لود میکنه
ظاهرا فایلهایی که بهش منتقل کرده بوده به بک اپ منتقل نشده
نیاز به یه فلش داری فقط
با اپ ps5 explorer که رو کنسول هست برو تو پوشه دیتا دوتا فایل رو به اونجا باید منتقل کنی که الان اماده میکنم لینکش رو میزارم برات

راه دیگه ای ک هست اینه که تاریخ کنسول رو‌ بزاری رو ۲۰۲۴ و از کانفیگ پیش فرض استقاده کنی که در اون صورت نسخه پابلیک تست اتا هن رو لود میکنه و یکم اذیته
4.39 MB folder on MEGA
این پوشه رو به data تو کنسول منتقل کن بعدش ریستارت
وقتی به اون فولدر رسیدی چک کن ببین همچین پوشه ای هست توش یا نه اصلا
چون من این بک اپ رو رو کنسول خودم ریستور کردم درست بود همه چی
داداش دستت درد نکنه وقت گذاشتی درست شد
فقط دوستانی که همین مشکل رو دارن باید این ۲ تا فایلی که این عزیز گذاشته داخله اون پوشه اوتو لودر باشه

سلام با برنامه itemzflow می خوام بازی ها را به حافظه داخلی انتقال بدم موقعی که روی پوشه بازی در هارد خارجی مربع را میزنم خطا داخل عکس میاد

ویرایش با یکبار ریست کردن کنسول مشکل کلا برطرف شد

20251206_155127.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام رو این روش y2jb نمیشه دیگه رو کنسول یوزر درست کرد؟ آخه یه یوزر اضافه درست کردم نه هن دیگه اجرا شد و کلا خاموش میشه کنسول یعنی فقط باید موند رو همون یوزر؟ اسمشم نمیشه عوض کرد!

آخرین ویرایش:
  • Like
این باید تو ۳تا پوشه جایگذاری و به فلش منتقل بشه
از قسمت بک اپ ریستوز کنسول ریستورش میکنید
همه اطلاعات کنسول پاک میشه
وقتی بالا بیاد اپ یوتوب روشه راحت هک میکنید باهاش کنسول رو

تا ۹.۶۰

برای کنسولهایی که جیل بریک نیستن
باعث میشه بتونی با اپ یوتوب ش هک کنی کنسولت رو

672.63 MB file on MEGA
رفقا . بکاپ قبلی یه سری چیزاش قدیمی شده بود از جمله نداشتن نسخه جدید etahen
پس خودم دست به کار شدم و تمام برنامه هاش رو اپدیت کردم و از کنسول خودم براتون بکاپ گرفتم
راحت اینو رو کنسولتون نصب کنید و تمام نیاز به هیچی ندارید
برنامه های etahen 2.4b + autoloader plk 0.3 + kstuff 1.6.5 اتومات لود میشن
itemzflow 1.13 + ps5 explorer ام روش نصبه
نحوه نصبش ام به اینصورته که پوشه هارو به ترتیب ایجاد میکنید با این اسم ها ( حتما حروف بزرگ باشه ) :
PS5 ; EXPORT ; BACKUP ; 202412031608_00‌
و فایل .dat رو توی اخرین فولدر بزارید و usb رو به کنسول متصل و فایل رو ریستور کنید و تمام
ضمنا پست راجب بک اپ قبلی حذف میشه چون ارزش نصب نداره دیگه
مشکل کند بودن بازیها ام با etahen جدید حل شده
ممنون امکانش هست برای 10.01 هم آماده کنی ؟ یا روش رو بگی خودمون اماده کنیم با توجه به اینکه kstuff 1.6.6 اومده یا اینکه من همینو نصب کنم که شما زحمت کشیدی بعد میشه دستی kstuff رو بروز کنم ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
رفیق گرامی
واقعا نمیخوام ب کسی بگم پست شو کجا قرار بده و هر جا سوال کنید از نظرم فرقی نداره و تا حالا جز یکباری دمه صبح اونم عجیب برام شد اینو بازگو کردم بصورت مستقیم ب خود شخص ک پست مربوطه اسپم یا تکراره و برای بهتر شدن تاپیک پیشنهاد دادم ک روش درست ب این شکله...!!
الانم اگر اینور جوابو منتقل میکنم , امیداورم بعدا باعث دلخوری نشه...اینگونه پستهای سوال و جواب یا نظرات شخصی و تکراری , خارج از موضوع توسط ناظر , همشون بعد از مدتی یا حذف یا ویرایشو منتقل میشن به همین قسمت..
اونهمه توضیح بزارم بعد ی عده اندکی با ری اکشن یا پست عجیب بیان دنبال بهانه , تمسخر باشن و قضاوت نامربوط کنن ک اونم فاقد اهمیته بالاخره هر کسی هر کاری انجام میده یکروزم ب خودش برمیگرده...
با این حال در جواب سوال شما;
مشکلی نداره اگر متوجه اون جدول نمیشین
فقط کافیه مدل کنسولتو با فریمور مورد نظرت با روش مربوطه مثلا همین روش y2jb چک کنی ک سبزه یا خیر بقیه مواردم ازش عبور کن..

یا توضیحی ک تو همین قسمتو پستای قبلم بهش اشاره داشتم

مراحل و شرایط فعلی هک در خصوص FWهای , کنسول PS5
کمتر از فریمور 6 از طریق وبکیت, همچنین یا از روش اعمال و استفاده هک , اپ y2jb
بالاتر از این یعنی 6 تا 7.61 باید دیسک در خصوص هکو داشته باشین(bd-jb), همچنین یا از روش اعمال و استفاده هک , اپ y2jb
اگر از 7.61 ب بالاتر هستین به عبارتی تا 9.60=روش جدید و اخری ک فعلا اومده یعنی y2jb از Gezine

طریقه نصب بازیام تقریبا مثل نسل قبل و بعد از هک میتونید fpkg در خصوص بازیای PS4 رو نصب کنید

تا اونجا هم ک تو جامعه هک و گزارشات مبنی بر اجرای بازیاس بیشتر بازیای PS4 قابل اجرا هستن ..اما ممکنه بعضی از عنوان بازیهارو هم با مشکلاتی از قبیل لگ و کندی باشن..
ک با روش اخری ک توقف kstuff در حین اینطور بازیا از طریق ایتاهن بود ممکنه ب احتمال زیاد اینطور بازیا هم تو اجرا بهتر و مشکلشون تا حد زیادی مرتفع بشه...ب هر حال باید تست کنید..
ب نظر با انتشار نسخه جدید ایتاهن احتمالا برخی موارد مهم اضافه و این قبیل از مشکلاتم در اینده بسیار نزدیک برطرف بشه..
ک اینم منتشر شد حالا ببینیم بعدش چی میشه.
ببخشید اگر باعث ناراحتی شدم .
منظوری نداشتم و منظورم فقط همون چیزی بود که گفتم چون نمیدونستم اونها یعنی چی و از اونجایی که خیلی کم به فروم سر میزنم فقط صفحه های آخر رو نگاه میکنم که ببینم آخرین اخبار چیه و اینم که اومدم و سوال کردم بخاطر این بود که توی اینستا صفحه های ایرانی همش دارن هک آخرین ورژن صبحت میکنن واسه همین اومدم ببینم چی شده و آیا میتونم انجام بدم یا نه .
منم اونجا فقط یه عکس دیدم و توضیحی ندیدم واسه همین برام سوال شد که هرکدوم یک روش هستن یا هک ۴ مرحله داره که مثلا واسه اون ورژن ۲ تاش انجام شده.
بهرحال شرمنده و ممنون که جواب دادین.

• Like
ممنون امکانش هست برای 10.01 هم آماده کنی ؟ یا روش رو بگی خودمون اماده کنیم با توجه به اینکه kstuff 1.6.6 اومده یا اینکه من همینو نصب کنم که شما زحمت کشیدی بعد میشه دستی kstuff رو بروز کنم ؟
نیاز به بک اپ نیس فقط چندتا فایل باید بهش اضافه کرد که خودتم میتونی

این kstuff ام کاری نداره خودش اتومات بود میشه فقط باید فایلش رو داخل پوشه data بزاری و البته فایل txt رو ام تو پی سی باید ادیت کنی اسم kstuff رو اضافه کنی
اگه خاستی بگو فایل هارو اماده میکنم فقط به پوشه دیتا اضافه کنی

نیاز به بک اپ نیس فقط چندتا فایل باید بهش اضافه کرد که خودتم میتونی

این kstuff ام کاری نداره خودش اتومات بود میشه فقط باید فایلش رو داخل پوشه data بزاری و البته فایل txt رو ام تو پی سی باید ادیت کنی اسم kstuff رو اضافه کنی
اگه خاستی بگو فایل هارو اماده میکنم فقط به پوشه دیتا اضافه کنی
ممنون میشم اگه فایلها رو بدی

ممنون میشم اگه فایلها رو بدی
5.86 MB folder on MEGA
به پوشه دیتا منتقل بعد ریستارت کنسول
لطفا هرکی اینو منتقل کرد به کنسولش یه بازی که نیاز به فریمور ۱۰ به بعد داره امتحان کنه ببینیم درست اجرا میشه یا ن

آخرین ویرایش:
5.86 MB folder on MEGA
به پوشه دیتا منتقل بعد ریستارت کنسول
لطفا هرکی اینو منتقل کرد به کنسولش یه بازی که نیاز به فریمور ۱۰ به بعد داره امتحان کنه ببینیم درست اجرا میشه یا ن
من امشب میزنم تو دستگاه ولی فکر کنم باید بازی واسه این ورژن هنوز نیومدی چیزی اگه لینکی دارید بزارید من امشب تست کنم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or