اموزش هک برای کنسول PS5

سلام‌دوستان من ورژن دستگاهمو۷.۶۱ بود با روش یوتوب هکش کردم فقط اولین بار فلش نیاز داشت بعدش میرفتم روی یوتوب خودش هک میکرد
الان ورژن ۹.۶۰ دارم باید هر سری فلش وصل باشه تا هک کنه
من‌جایی رو اشتباه انجام دادم یا ورژن ۹.۶۰ همینجوریه
سلام
اگه فایلهای autoloader plk رو یه اس اس دی کنسول منتقل کنی خودش اتومات از حافظه داخلی میخونه فایل هارو و نیازی به فلش نیس دیگه
اگه اطلاعاتی روی کنسول نداری چندتا پست قبلتر بک اپ از کنسول خودم گذاشتم اونو ریستور کن رو کنسولت بعدش نیاز به هیچی نداری
اگه پاک شدن اطلاعات کنسول بزات مهمه باید با ps5 explorer فایلهای autoloader رو به پوشه دیتا منتقل کنی

سلام
اگه فایلهای autoloader plk رو یه اس اس دی کنسول منتقل کنی خودش اتومات از حافظه داخلی میخونه فایل هارو و نیازی به فلش نیس دیگه
اگه اطلاعاتی روی کنسول نداری چندتا پست قبلتر بک اپ از کنسول خودم گذاشتم اونو ریستور کن رو کنسولت بعدش نیاز به هیچی نداری
اگه پاک شدن اطلاعات کنسول بزات مهمه باید با ps5 explorer فایلهای autoloader رو به پوشه دیتا منتقل کنی
سلام داداش بکاپ شما رو ریختم یوتیوب رو اجرا میکنم هن لود نمیشه فقط منوی دیباگ میاد علتش چیه؟ تاریخش گذاشته 2024 باز همون

• Like
Reactions: esi overlord
سلام داداش بکاپ شما رو ریختم یوتیوب رو اجرا میکنم هن لود نمیشه فقط منوی دیباگ میاد علتش چیه؟ تاریخش گذاشته 2024 باز همون
بعضی وقتا exploit fail میشه که راهی نداری جز اینکه ریستارت کنی کنسولو دوباره هک رو اجرا کنی
اون اتا هن رو من جایگزین کردم با نسخه جدید
یعنی دیگه تاریخ معنی نداره همیشه کار میکنه

از دوستانی که god of war نصب کردن بازی با dlc هست یا بدون dlc ?
اگه منظورت نسخه پی اس ۵ شه
خیر
dlc رو نسخه های ۵ کار نمیکنه

بعضی وقتا exploit fail میشه که راهی نداری جز اینکه ریستارت کنی کنسولو دوباره هک رو اجرا کنی
اون اتا هن رو من جایگزین کردم با نسخه جدید
یعنی دیگه تاریخ معنی نداره همیشه کار میکنه
چندین بار ریستارت و خاموش کردم باز همونه ممکن از DNS باشه وصل نشه اینترنت!
من فقط بکاپ رو ریستور کردم وصل کردم به اینترنت با 127.0.0.2و اپ یوتیوب رو اجرا کردم درسته این مراحل؟

• Like
چندین بار ریستارت و خاموش کردم باز همونه ممکن از DNS باشه وصل نشه اینترنت!
من فقط بکاپ رو ریستور کردم وصل کردم به اینترنت با 127.0.0.2و اپ یوتیوب رو اجرا کردم درسته این مراحل؟
بهتره که به نت وصل نکنی چون اپ یوتوب سافت لاک میشه اذیت میکنه
اگه یه فیلم بزاری بهتر میتونم راهنماییت کنم

• Like
بهتره که به نت وصل نکنی چون اپ یوتوب سافت لاک میشه اذیت میکنه
اگه یه فیلم بزاری بهتر میتونم راهنماییت کنم
یعنی کلا رستور بکنم بعد برم یوتیوب رو اجرا بکنم همین؟ نت رو بصورت دستی میزنم با DNS کامل وصل نمیشه

• Like
از کنسولم بکاپ کامل بگیرم
هروقت از بکاپ خودم ریستور کنم دوباره کنسولم مثل قبل میشه تمامی بازی ها و save ها همه مثل قبل میاد بدون اینکه بازی ها قفل باشن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or