اموزش هک برای کنسول PS5

خب رفیق گرامی
دقیقا از این موضوع اطلاع ندارمو دنبالشم نگرفتم اما اگر اپولو سیو هنوزم در خصوص خود کنسول PS5 نیومده ک ظاهرا اینطوره..
یک ویدیو اموزش راجب انتقال سیو بازیای PS4 ب روی PS5 ک از قبل اطلاع رسانی و پستشو بصورت مجزا گذاشتم..(ک نیاز ب اکتیو اکانت و FTP داره)

اما برای بکاپ و انتقال سیو بازیای PS5
روش زیرم هست(فقط موضوعی ک هست زمانیکه ب هر دلیل اعم از ریست فکتوری یا تعویض هاردو غیره,, ب هر دلیل ک انجام بدین ب نظر نیاز ب اکتیو اکانت هست ک در اول اشاره ای ب این موضوع نداره و گفته بصورت افلاینه..!
چیزی ک اولش میگه , نام یوزر اکانتی هست ک بکاپ هر سیوی از بازی ب اصطلاح ازش با این روش برداشته میشه بنابراین باید با همون یوزرم بعدا اقدام و جایگزینی سیو رو براش انجام داد ک ب نظر برای قبل از ریست کلی کنسول یا تعویض هاردو غیره...با اکتیو اکانت از قبل اینکار ظاهرا انجامپذیر باشه.(ب هر حال تستش ضرری نداره)

jailbreak ps5 how to backup save FILE’s 100% offline this can only be done for the Ps5

این پیلودم ک ظاهرا فقط بکاپ ازسیو بازیا میگیره و ریستور رو وعده تکمیلشو از مدتها قبل داده بودن ک فعلا خبری نیس...
GitHub - logic-68/Backup-SAV-PS5: A simple backup extractor per user profile
این یکم قدیمیه باید امتحان کنم ببینم جواب میده یا ن

ببخشید . من اصلا این عکس ها رو متوجه نمیشم.
برای اینکه بازی کپی خور اجرا بشه ( یعنی دیگه هک کامل باشه) باید هر ۴ مورد سبز باشه ؟ یا صرفا با یکیش هم میشه؟ یعنی هر کدوم روش هک جداگانه ای هستن؟
رفیق گرامی
واقعا نمیخوام ب کسی بگم پست شو کجا قرار بده و هر جا سوال کنید از نظرم فرقی نداره و تا حالا جز یکباری دمه صبح اونم عجیب برام شد اینو بازگو کردم بصورت مستقیم ب خود شخص ک پست مربوطه اسپم یا تکراره و برای بهتر شدن تاپیک پیشنهاد دادم ک روش درست ب این شکله...!!
الانم اگر اینور جوابو منتقل میکنم , امیداورم بعدا باعث دلخوری نشه...اینگونه پستهای سوال و جواب یا نظرات شخصی و تکراری , خارج از موضوع توسط ناظر , همشون بعد از مدتی یا حذف یا ویرایشو منتقل میشن به همین قسمت..
اونهمه توضیح بزارم بعد ی عده اندکی با ری اکشن یا پست عجیب بیان دنبال بهانه , تمسخر باشن و قضاوت نامربوط کنن ک اونم فاقد اهمیته بالاخره هر کسی هر کاری انجام میده یکروزم ب خودش برمیگرده...
با این حال در جواب سوال شما;
مشکلی نداره اگر متوجه اون جدول نمیشین
فقط کافیه مدل کنسولتو با فریمور مورد نظرت با روش مربوطه مثلا همین روش y2jb چک کنی ک سبزه یا خیر بقیه مواردم ازش عبور کن..

یا توضیحی ک تو همین قسمتو پستای قبلم بهش اشاره داشتم

مراحل و شرایط فعلی هک در خصوص FWهای , کنسول PS5
کمتر از فریمور 6 از طریق وبکیت, همچنین یا از روش اعمال و استفاده هک , اپ y2jb
بالاتر از این یعنی 6 تا 7.61 باید دیسک در خصوص هکو داشته باشین(bd-jb), همچنین یا از روش اعمال و استفاده هک , اپ y2jb
اگر از 7.61 ب بالاتر هستین به عبارتی تا 9.60=روش جدید و اخری ک فعلا اومده یعنی y2jb از Gezine

طریقه نصب بازیام تقریبا مثل نسل قبل و بعد از هک میتونید fpkg در خصوص بازیای PS4 رو نصب کنید

تا اونجا هم ک تو جامعه هک و گزارشات مبنی بر اجرای بازیاس بیشتر بازیای PS4 قابل اجرا هستن ..اما ممکنه بعضی از عنوان بازیهارو هم با مشکلاتی از قبیل لگ و کندی باشن..
ک با روش اخری ک توقف kstuff در حین اینطور بازیا از طریق ایتاهن بود ممکنه ب احتمال زیاد اینطور بازیا هم تو اجرا بهتر و مشکلشون تا حد زیادی مرتفع بشه...ب هر حال باید تست کنید..
ب نظر با انتشار نسخه جدید ایتاهن احتمالا برخی موارد مهم اضافه و این قبیل از مشکلاتم در اینده بسیار نزدیک برطرف بشه..
ک اینم منتشر شد حالا ببینیم بعدش چی میشه.

آخرین ویرایش:
و بلاخره ایتاهن 2.4b بهمراه Itemzflow 1.13 از LM..
همونطور ک عرض کردم اینسری اومده یکسری ویژگی های خوبم اضافه کرده ک دلیل تاخیرشم همین بود...
از جمله
رفع مشکل توسط @TheOfficialFloW برای بهبود سرعت PS4 PKG 2.xx(اجرای بازیهای PS4)
منوی Kstuff برای گزینه هایی مانند دانلود آخرین kstuff از github، خاموش کردن بارگذاری خودکار kstufff و موارد دیگر اضافه شده است.
به لطف @OSM-Made یک منوی Game Overlay بازی برای نمایش دمای CPU/GPU و استفاده، آدرس IP محلی و سایر وضعیت‌های آینده اضافه شد.
نصب‌کننده بسته پس‌زمینه سفارشی برای نصب PKG از حافظه داخلی از هر دایرکتوری اضافه شده است (نیاز به فعال بودن DPIv2 برای 5.50+)
DPIv2 اکنون می‌تواند فایل‌های محلی را از طریق مثال آدرس اینترنتی http://192.xxx.xxx.xxx:12800/data/etaHEN/etaHEN.log دانلود کند
پشتیبانی از Cheat های بهبود یافته..

لینک:
Releases · etaHEN/etaHEN

View attachment 402713

لینک Itemzflow 1.13 for PS5:
PKG-Zone
View attachment 402712

با این اپدیت تا 10.01 بازی ها قابل اجرا هستن؟

542.31 MB file on MEGA
اخرین بک اپ y2jb
y2jb 1.2.1 + etahen 2.4b + autoloader plk 2.1
رو کنسول خودم نصب کردم
اوکی عه
متوجه نشدم این بک آب برای چیه ؟ برای سیو بازیه ؟ یعنی وقتی هک کنی سیو نمیشه یا سیوهاش میپره ؟ یا برای بازی اکنتی هکی یا انلاینه که با این هک سیوها رو ذخیره کنه برای بعدها ؟

این فایلی که زحمتشو کشیدی dat هست با چی باز میشه ؟
این باید تو ۳تا پوشه جایگذاری و به فلش منتقل بشه
از قسمت بک اپ ریستوز کنسول ریستورش میکنید
همه اطلاعات کنسول پاک میشه
وقتی بالا بیاد اپ یوتوب روشه راحت هک میکنید باهاش کنسول رو

برای چه فریموری جوابه؟
تا ۹.۶۰

متوجه نشدم این بک آب برای چیه ؟ برای سیو بازیه ؟ یعنی وقتی هک کنی سیو نمیشه یا سیوهاش میپره ؟ یا برای بازی اکنتی هکی یا انلاینه که با این هک سیوها رو ذخیره کنه برای بعدها ؟
برای کنسولهایی که جیل بریک نیستن
باعث میشه بتونی با اپ یوتوب ش هک کنی کنسولت رو

672.63 MB file on MEGA
رفقا . بکاپ قبلی یه سری چیزاش قدیمی شده بود از جمله نداشتن نسخه جدید etahen
پس خودم دست به کار شدم و تمام برنامه هاش رو اپدیت کردم و از کنسول خودم براتون بکاپ گرفتم
راحت اینو رو کنسولتون نصب کنید و تمام نیاز به هیچی ندارید
برنامه های etahen 2.4b + autoloader plk 0.3 + kstuff 1.6.5 اتومات لود میشن
itemzflow 1.13 + ps5 explorer ام روش نصبه
نحوه نصبش ام به اینصورته که پوشه هارو به ترتیب ایجاد میکنید با این اسم ها ( حتما حروف بزرگ باشه ) :
PS5 ; EXPORT ; BACKUP ; 202412031608_00‌
و فایل .dat رو توی اخرین فولدر بزارید و usb رو به کنسول متصل و فایل رو ریستور کنید و تمام
ضمنا پست راجب بک اپ قبلی حذف میشه چون ارزش نصب نداره دیگه
مشکل کند بودن بازیها ام با etahen جدید حل شده

دوستان بازی مثلLies of P برای نسخه ps5 نوشته : Only working 6.xx — 7.xx . الان یعنی شخصی کنسولش فریم 9.6 باشد این بازی براش انجام نمیشه بصورت هک ؟
نه.منظورش اینه روی فریمور های پایین تر کار نمی کنه.روی فریمورهای بالاتر کار می کنه.شاید بعدا با بک پورت بشه روی فزیمورهای پایین تر کنه

سلام‌دوستان من ورژن دستگاهمو۷.۶۱ بود با روش یوتوب هکش کردم فقط اولین بار فلش نیاز داشت بعدش میرفتم روی یوتوب خودش هک میکرد
الان ورژن ۹.۶۰ دارم باید هر سری فلش وصل باشه تا هک کنه
من‌جایی رو اشتباه انجام دادم یا ورژن ۹.۶۰ همینجوریه

• Like
Reactions: esi overlord

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or