اموزش هک برای کنسول PS5

رفقا
کسی ازون اسکریپت مدیفای شده تو پیج گزین استفاده کرده برای بلاک اپدیت یوتوب ؟
من جرعت ندارم بریزمش چون خودش گفته ممکنه دیتا کارپشن پیش بیاد و بازی و سیو ها همه بپره !

آموزش اجرای بازی PS5 هک شده با استفاده از Homebrew Luncher
این اموزش پی سی دی برای اجرای بازیهای مخصوص ۵ هست
به نظرم کاربردی نمیاد با وجود itemzflow که کارو خیلی خیلی راحت میکنه

فعلا فقط دی ال سی PS4 کار می کنه قابلیت FPKG اگر بیاد اونا هم درست می شه مگه نسخه AN چیزی باشه روش باشه

اگه کرش کنه ال ای دی ابی بشه سیستم امنیتی دستگاه هست یا کلا برق یک دفعه بره باید همین کار بکنید
اون اولشم که میاد بالا می گه داستان چیه توجه نکردید

یک سری اینایی که گفتی که اومده قابل بازیه یک سری دیگه شونم FPKG PS5 می خواد که بعیده حالا حالاها برای فریمورهای بالای 8 عرضه بشه
بک پورت هم از یک جایی به بعد جلشون سونی گرفته برخی بازی ها فعلا نمی شه بک زد مگه براش راهی پیدا کنن
شاید البته اگه قفل هایپر برای فریمورهای بالاتر شکسته بشه تا اونجاشم بتونن یک کارهایی بکنن
حالا فعلا هک جون گرفته تا به جای واقعا خوبی برسه تخمین من بین یک تا 3 سال دیگه هست
مورد مشابه تو ps4 هم بود وقتی روشن میشد اخطار power failure میداد ولی تو ps5 اون اخطار نشون نمیده قبل از بالا اومدد منو صفحه سیاه میاد با متن please wait...

• Like
Reactions: esi overlord
کند بودن بازیهای پی اس ۴ تو ۵ دلیلش ظاهرا kstuff هست
echostretch داره روش کار میکنه
گفتم که بعد از اجرای بازی می تونید KSTUFF PUASE کنید برای این کار شورتکاتش توی اتاهن فعال کنید
قبل از خروج از بازی اگرم غیر فعالش نکنید دستگاه کرش می کنه
مورد مشابه تو ps4 هم بود وقتی روشن میشد اخطار power failure میداد ولی تو ps5 اون اخطار نشون نمیده قبل از بالا اومدد منو صفحه سیاه میاد با متن please wait...
داره بعد درصد که پر می شه ری استارت می شه نشون می ده

• Like
گفتم که بعد از اجرای بازی می تونید KSTUFF PUASE کنید برای این کار شورتکاتش توی اتاهن فعال کنید

یعنی وقتی تو بازی هستیم اول KSTUFF رو غیرفعلا کنیم و بعدش بازی پلی 4 رو ببندیم درسته ؟

• Like

فایو هم داره همچین چیزی رو اگه برق بره میره لودینگ بعد میاد بالا
ولی برای جیلبریک تا حالا ۱۰ بار انجام دادم جیلبریک ناموفق هم حتی باعث نشده اون صفحه رو ببینم فقط باید از پاور جلو کنسول باید روشنش کنم و بعد پیام please wait رو میبینم

• Like
یعنی وقتی تو بازی هستیم اول KSTUFF رو غیرفعلا کنیم و بعدش بازی پلی 4 رو ببندیم درسته ؟
خیر توی بازی می تونید یک دکمه خاص بزنید یا نگه دارید یا اصلا دستی از منوش غیر فعالش کنید فریم ریت درست می شه اما قبل از بستن بازی باید مجدد فعالش کنید اگه نه به چوخ می ره دستگاه
برای همینم در نسخه جدید اتاهن تا زمانی که غیر فعاله اون بالا می زنه

سلام دوستان
به امید خدا امروز من میرم برای خرید PS5 pro
میخواستم ببینم این روش هک روی PS5 pro جواب میده؟
و اینکه برای خرید نکته ای هست که دقت کنم؟
سلام بسلامتی

بله اگر ورژن آپدیت کنسول 9.60 باشه چراکه نه.
فقط قبلش بررسی کن ببین چه مدل و تاریخ تولید ورژن آپدیتش زیر 10 هست.

• Like
Reactions: djarash
سلام آقا رضا من دیروزیه ps5 اسلیم درایو دار خریدم ورژن 9.20 دستگاه را همه کارهای هک و کپیخور انحام دادم و چندتا بازی ps4 ریختم ولی زمانی برنامه itemzfiow را اجرا میکنم و بازیها ps5 را برای اجرا یا انتقال ا[ازه نمیده عکسهاش فرستادم راهنمایی کنید ممنون میشم بگید کجای کارم اشتیباه بوده؟

Attachments

• ۲۰۲۵۱۱۲۳_۱۰۴۴۰۷.jpg
    ۲۰۲۵۱۱۲۳_۱۰۴۴۰۷.jpg
    174 KB · مشاهده: 11
  • ۲۰۲۵۱۱۲۳_۱۱۰۵۴۶.jpg
    ۲۰۲۵۱۱۲۳_۱۱۰۵۴۶.jpg
    199 KB · مشاهده: 11
سلام دوستان
به امید خدا امروز من میرم برای خرید PS5 pro
میخواستم ببینم این روش هک روی PS5 pro جواب میده؟
و اینکه برای خرید نکته ای هست که دقت کنم؟
سلام جواب میده
تنها مسئله ای که باید برای هک توجه کنی ورژن فرمیور کنسول 9.6 یا زیر آن باشه

دوستان برای اجرای بازی های ps5 دوحالت حافظه داخلی و خارجی داره بعضی بازی ها با حافظه داخلی جرا نمیشن
سوالم اینه حافظه mm2 که روی کنسول نصب میشه حافظه داخلی شناسایی میشه یا حافظه خارجی ؟

نسخه جدید Itemzflow خودش خودکار پرمیشن رو به 777 تغییر میده و دیگه احتیاجی به ftp نداره
بازی demon souls هم فقط از طریق اکسترنال اجرا میشه و اینترنال بلک اسکرین میده
لینک نسخه جدید Itemzflow لطف میکنید.

با سپاس از دوستانی که پاسخ دادن
بنده ساعاتی پیش یک دستگاه ps5 pro مدل 7021 ریجن اروپا به مبلغ ۸۳ تومن از تهران خریدم
هنوز جعبه رو باز نکردم و ورژن نرم افزار روهم نمیدونم
فروشنده هم نمیدونست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or