اموزش هک برای کنسول PS5

ب
دوستان من امروز رو ورژن ۸.۶۰ ۳ بار جیلبریک کردم ۲ بارش رو که خاموش کردم کنسول با کنترلر روشن نمیشه باید با پاور جلو دستگاه اونم با فاصله چند ثانیه و دوبار باید بزنم تا دستگاه روشن شه
مدلم اسلیمه
شما هم این مشکل رو دارید؟
خاطر کرنل پنیک هست
از رو روشن کن هک که درست اجرا شه دفعه بعد عادی روشن میشه

درود
نه چیزی رو اصلا اپدیت نکن...
اره دیگه یکجورایی همون اموزش در خصوص فریمورای با روش قبل هک شده هستن رو میتونی از همون اموزشها استفاده و با برنامه filezila بصورت دستی از طریق FTP باید فایلهای مرتبطو دان و انتقال بدی ب روت کنسولت یا اینکه ب این طریقم میشه;
که اگر این کنسولهارو از روش قبل هک و استفاده داشتی پس احتمال زیاد میتونی از روش انتقال فایل download0.dat بوسیله فایل منیجر لپی هم پیش بری
ب اینصورت ک کنسولتو با روش قبل هکشو انجام میدی حالا اینجا یکسری پیش نیاز لازم داری:
1-فایل download0.dat در خصوص هک کنسول با روش قبل
2-اپ یوتیوب
3-و در اخر استفاده از PS5-Xplorer
فایل download0.dat , اپ یوتیوب مربوطه رو باید دانلود کنی بعدش منتقلش میکنی رو یک فلش با فرمت فت 32 یا exfat سپس بعد از هک کنسولت ب روش قبل اپ یوتیوب رو نصب کن
استفاده از PS5-Xplorer هم لازمه و اگر از قبل تو کنسولت نصبه ک هیچ اگر نصب نیس اینم باید دانلودو نصب کنی بعدش باید با فایل منیجر ب مسیر روت بری جایی ک فایل download0.dat ریختی داخل usb مربوط رو پیدا و ب ادرس /user/download/PPSA01650 داخل کنسولت انتقال بدی
اگر سوالی مبنی بر جایگزینی اومد yes بزن و صبر کن تا انتقال بدرستی انجام بشه
از برنامه PS5-Xplorer خارج شو حالا کنسولتو ریستارت یا خاموشو روشنش کن
بعد از روشن شدن دستگاه اپ YouTube رو داخل شو صبرکن تا کنسولت ب روش y2jb هک بشه....
سلام خدمت دوستان و بخصوص آقا رضا خواستم تشکر کنم بابت این راهنمایی و الگو ریتمی که توضیح دادی من هم خیلی راحت و بدون دردسر طبق توضیحات شما هر دو کنسول فریمور 4.51 را از طریق Y2JB کپیخور شدن و بمراتب بهتر از هاست و دیسک عمل میکنه فقط یه سوال چرا موقع روشن کردن دستگاه در ریست مود دستگاه یه مقداری با لگ مجددا راه میوفته و تاخیرش کمی زیاده ممنون میشم اگر این هم راهکاری دار یه توضیخ بدهید

سلام خدمت دوستان و بخصوص آقا رضا خواستم تشکر کنم بابت این راهنمایی و الگو ریتمی که توضیح دادی من هم خیلی راحت و بدون دردسر طبق توضیحات شما هر دو کنسول فریمور 4.51 را از طریق Y2JB کپیخور شدن و بمراتب بهتر از هاست و دیسک عمل میکنه فقط یه سوال چرا موقع روشن کردن دستگاه در ریست مود دستگاه یه مقداری با لگ مجددا راه میوفته و تاخیرش کمی زیاده ممنون میشم اگر این هم راهکاری دار یه توضیخ بدهید
سلام و احترام
خوشحالم هومن عزیز ک کارت راه افتاد و انجامش دادی ...اقا ,,ماکه بلد نیستیم کلا داریم معنی و مفهوم غلطو میرسونیم تا جاییکه هر چن برام مهم نیس اما خستگیش میمونه واقعا,,گاهی اوقات از این کنایه ها ک گوشه کنار بعضیا نمیدونم ب چه علت میزنن ک واقعا کم لطفیه...موندم!!!
ببین یکروز اومدم یکروزم بالاخره میرم فقط امیدوارم اینگونه افراد بیانو مثل همین غلط و انتقاد غیرمنصفانه ای ک انجام میدن عمل کنن هر چی باشه فقط ایشال ک مثبر ثمر باشن....بگذریم,,,بیخیالش...
باشه نگاه میکنم حتما راهکاری باشه برات توضیح میدم یا اگر دوستان دیگر تجربع اینچنینی دارن بلکه بتونن کمکت کنن...

سلام
کنسول من ورژن ۹.۶ داره
با نرم افزار نتفلیکس براحتی دیباگ سیتینک بالا میاد
چجوری ایتاهن رو منتقل کنم به کنسول با نت کت؟
میخوام منتقل کنم با پی سی هی ارورر میده
کار با نت کت و انتقال پی لود رو آموزش میدین لطفن

سلام
کنسول من ورژن ۹.۶ داره
بکاپ اماده y2jb رو بزنی اتومات همه پیلود هارو بود میکنه خودش

سلام و احترام
خوشحالم هومن عزیز ک کارت راه افتاد و انجامش دادی ...اقا ,,ماکه بلد نیستیم کلا داریم معنی و مفهوم غلطو میرسونیم تا جاییکه هر چن برام مهم نیس اما خستگیش میمونه واقعا,,گاهی اوقات از این کنایه ها ک گوشه کنار بعضیا نمیدونم ب چه علت میزنن ک واقعا کم لطفیه...موندم!!!
ببین یکروز اومدم یکروزم بالاخره میرم فقط امیدوارم اینگونه افراد بیانو مثل همین غلط و انتقاد غیرمنصفانه ای ک انجام میدن عمل کنن هر چی باشه فقط ایشال ک مثبر ثمر باشن....بگذریم,,,بیخیالش...
باشه نگاه میکنم حتما راهکاری باشه برات توضیح میدم یا اگر دوستان دیگر تجربع اینچنینی دارن بلکه بتونن کمکت کنن...
سلام
کنسول من ورژن ۹.۶ داره
برا من تو رست مود عادی میاد بالا

برا من تو رست مود عادی میاد بالا
خب اولش نرماله اگر اینگونه باشه , هنگ,خاموشی کرنل پنیک(Kernel Panic) , قصه رست مود و در کل ضریبه خوب جواب دادن یا ندادن ها تو مدل های کنسول و اصلا نوع هکی ک الان با توجه ب اینکه خصوصا زمان زیادی از انتشارشم نمیگذره خب اولش میتونه اینگونه اشکالات براش همونطور ک عرض کردم نرمال باشه و اینا با اپدیت تو زمان نه چندان زیاد ب نظر اینگونه مواردم حل میکنن..تا ب یک پایداری نسبتا خوبی برسه.

آخرین ویرایش:
ب

خاطر کرنل پنیک هست
از رو روشن کن هک که درست اجرا شه دفعه بعد عادی روشن میشه
با فایل ریستور پی سی دی دستگام ریستور کردم
هن نسخه ۲.۴b هست.
هر دفعه بدون خاموشی جیلبریکش کردم منتهی اخرش پیام something went wrong with system software رو نشون میده و میاد تو منو اصلی و بازی ها هم بدون مشکل باز میشن ولی دفعه بعد که میخوام روشن کنم با کنترلر روشن نمیشه

مراحلی که انجام دادم:
۱- فایل بکاپ ریستور کردم
۲- نت مودم رو قطع کردم و به وای فای مودم وقل شدن و dns 127.0.0.2 رو ست کردم
۳- اپ یوتیوب باز کردم و جیلبریک انجام میشه و برمیگرده صفحه اصلی و پیام something wring with system software رو نشون میده
۴- وای فای کنسول خاموش میکنم

البته دفعات بعدش به هات اسپات گوشی وصل شدم و نت موبایل هم خاموش کردم و dns 127.0.0.2 رو ست کردم و وارد اپ یوتیوب شدم

با فایل ریستور پی سی دی دستگام ریستور کردم
هن نسخه ۲.۴b هست.
هر دفعه بدون خاموشی جیلبریکش کردم منتهی اخرش پیام something went wrong with system software رو نشون میده و میاد تو منو اصلی و بازی ها هم بدون مشکل باز میشن ولی دفعه بعد که میخوام روشن کنم با کنترلر روشن نمیشه

مراحلی که انجام دادم:
۱- فایل بکاپ ریستور کردم
۲- نت مودم رو قطع کردم و به وای فای مودم وقل شدن و dns 127.0.0.2 رو ست کردم
۳- اپ یوتیوب باز کردم و جیلبریک انجام میشه و برمیگرده صفحه اصلی و پیام something wring with system software رو نشون میده
۴- وای فای کنسول خاموش میکنم

البته دفعات بعدش به هات اسپات گوشی وصل شدم و نت موبایل هم خاموش کردم و dns 127.0.0.2 رو ست کردم و وارد اپ یوتیوب شدم
واسه منم این پیغام میاد گاهی ولی مشکلی پیش نیاورده تاحالا

آخرین ویرایش:
دی ال سی چی ؟
فعلا فقط دی ال سی PS4 کار می کنه قابلیت FPKG اگر بیاد اونا هم درست می شه مگه نسخه AN چیزی باشه روش باشه
هر دفعه میخوای کنسول روشن کنی با دسته میتونی؟
این مورد برات پیش نیومده که دوبار باید پاور کنسول بزنی تا روشن شه؟
اگه کرش کنه ال ای دی ابی بشه سیستم امنیتی دستگاه هست یا کلا برق یک دفعه بره باید همین کار بکنید
اون اولشم که میاد بالا می گه داستان چیه توجه نکردید
اینا رو میشه پورت کرد تا ورژن ۱۰
بازی های مهم:

Mortal Kombat 1
Alan Wake 2
Split Fiction
Assassin's Creed Shadow
Horizon Forbidden West
Call of Duty Black Ops6
Battlefield 6
Grand Turismo7
Forza Horizon 5
Black Myth:Wukong
Dead Space Remake
God of War Ragnarok
Tekken 8
یک سری اینایی که گفتی که اومده قابل بازیه یک سری دیگه شونم FPKG PS5 می خواد که بعیده حالا حالاها برای فریمورهای بالای 8 عرضه بشه
بک پورت هم از یک جایی به بعد جلشون سونی گرفته برخی بازی ها فعلا نمی شه بک زد مگه براش راهی پیدا کنن
شاید البته اگه قفل هایپر برای فریمورهای بالاتر شکسته بشه تا اونجاشم بتونن یک کارهایی بکنن
حالا فعلا هک جون گرفته تا به جای واقعا خوبی برسه تخمین من بین یک تا 3 سال دیگه هست

آخرین ویرایش:
فعلا فقط دی ال سی PS4 کار می کنه قابلیت FPKG اگر بیاد اونا هم درست می شه مگه نسخه AN چیزی باشه روش باشه

اگه کرش کنه ال ای دی ابی بشه سیستم امنیتی دستگاه هست یا کلا برق یک دفعه بره باید همین کار بکنید
اون اولشم که میاد بالا می گه داستان چیه توجه نکردید

یک سری اینایی که گفتی که اومده قابل بازیه یک سری دیگه شونم FPKG PS5 می خواد که بعیده حالا حالاها برای فریمورهای بالای 8 عرضه بشه
الان dlc های تکن ۸ و رزیدنت ها رو اوکی کردن

الان dlc های تکن ۸ و رزیدنت ها رو اوکی کردن
خوب گوش نمی دی دیگه به حرفم رفیق بیام برات؟ :D
گفتم مگه نسخه AN چیزی باشه اونا نسخه التیمیت یا سالانه اینجور حالتیا هستن حتی برخی بازی ها مشابه اتمیک هارت نسخه یکم اپدیت شده ش هم اومده یدونه دی ال سی هم یادمه توی فایل هاش بود احتمالا دیسکی با این مشخصات اومده دامپ کردن
اما اگه مبناش نصب PKG باشه فعلا هیچ رقمه نمی شه
اگرم حالا راهی پیدا کنن چیزی به بازی اضافه کنن قطعا باید کل بازی از اول دانلود کنید بهش بشناسونید
به نظرم دیگه KSTUFF فریمورهای بالا دیگه چندان به درد نمی خوره هکی که برای فریمورهای 2 هست اگه بیاد بالا خوبه

هر دفعه میخوای کنسول روشن کنی با دسته میتونی؟
این مورد برات پیش نیومده که دوبار باید پاور کنسول بزنی تا روشن شه؟
گفتم بهت
وقتی هک ناقص اجرا شه کنسول خاموش مبشه و باید از دکمه روی کنسول روشن کنی با دسته روشن نمیشه
ولی واسه وقتایی که هک درست اجرا میشه بله هیچ مشکلی نیس راحت با دسته روشن میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or