اموزش هک برای کنسول PS5

سلام دوستان
وقت بخیر
من الان یک سالی میشه دستگامو روشن نکردم الان بهترین روش کپی خور کدوم گزینه هست که انجام بدم؟
دستگاه دیسک خور فت
اگه بیست سوالیه یکم بیشتر راهنمایی کنید بچه ها حدس بزنن فریمور شما چنده

سلام
من دستگاهم رو با استفاده از راهنمای
آموزش کپی خور و جیلبریک PS5 با روش Y2JB همراه با kstuff & etaHEN در یک پک
کپی خور کردم
تا الان مشکلی با بازی ها نداشتم ولی الان
FFVII.Remake.Intergrade_PPSA01903_v01.003_FW2.xx_exFAT
رو دانلود کردم - وقتی توی پوشه homebrew توی هارد داخلی کپی میکنم ، شدو مونت پلاس بازی رو شناسایی نمیکنه...
و موقع موقع اجرای شدو مانت این خطا رو میده
missing/invalid param.json:/mnt/shadowmnt/ppsa01903_a785a30a
کسی میدونه مشکل از کجاست و چی کار باید کرد؟

سلام
من دستگاهم رو با استفاده از راهنمای
آموزش کپی خور و جیلبریک PS5 با روش Y2JB همراه با kstuff & etaHEN در یک پک
کپی خور کردم
تا الان مشکلی با بازی ها نداشتم ولی الان
FFVII.Remake.Intergrade_PPSA01903_v01.003_FW2.xx_exFAT
رو دانلود کردم - وقتی توی پوشه homebrew توی هارد داخلی کپی میکنم ، شدو مونت پلاس بازی رو شناسایی نمیکنه...
و موقع موقع اجرای شدو مانت این خطا رو میده
missing/invalid param.json:/mnt/shadowmnt/ppsa01903_a785a30a
کسی میدونه مشکل از کجاست و چی کار باید کرد؟
شادومنت رو اپدیت کن ورژن اخریش رو بگیر

• Like
Reactions: medium
شادومنت رو اپدیت کن ورژن اخریش رو بگیر
سلام
با تشکر از پاسختون ... ولی بازم جواب نداد
اولش شدومانت 1.6 بتا 9 رو داشتم با بتای 16 و بعد هم با نسخه ازمایشی 1.7 الفا 4 (اخرین ورژن ) امتحان کردم باز هم همون خطا رو میداد
توی github که نگاه میکردم یه جا زده بود وقتی این ارور رو میده تو پوشه sce_sys رو نگاه کنید ، فایل param.json باید وجود داشته باشه...

If you see missing/invalid param.json for an image, check via FTP that files are present under /mnt/shadowmnt/<image_name>_<hash>/ and include sce_sys/param.json.

با نرم افزار exFAT.Image.Builder فایل exfat رو به پوشه اصلی بازی تبدیل کردم (اکسترکت) ... ولی اون پوشه sce_sys خالی هستش...
این بازی رو من از دانلود ها - دانلود کردم... نمیدونم فایلش مشکل داره یا نه... الان هم که بسته های شبانه رو برداشتن ... دوباره با کلی مصیبت باید یه ورژن دیگه دانلود کنم ببینم درست میشه یا نه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehrdadb3
سلام
اولش شدومانت 1.6 بتا 9 رو داشتم با بتای 16 و بعد هم با نسخه ازمایشی 1.7 الفا 4 (اخرین ورژن ) امتحان کردم باز هم همون خطا رو میداد
توی github که نگاه میکردم یه جا زده بود وقتی این ارور رو میده تو پوشه sce_sys فایل param.json وجود داشته باشه...

If you see missing/invalid param.json for an image, check via FTP that files are present under /mnt/shadowmnt/<image_name>_<hash>/ and include sce_sys/param.json.

با نرم افزار exFAT.Image.Builder فایل exfat رو به پوشه اصلی بازی تبدیل کردم (اکسترکت) ... ولی اون پوشه sce_sys خالی هستش...
این بازی رو من از دانلود ها - دانلود کردم... نمیدونم فایلش مشکل داره یا نه... الان هم که بسته های شبانه رو برداشتن ... دوباره با کلی مصیبت باید یه ورژن دیگه دانلود کنم ببینم درست میشه یا نه
منم این مشکلو دارم با resident evil requiem. یه نسخه دیگشو دانلود کردم فعلا تست کنم. تو نت سرچ کردم انگار دیتا مشکل داشته باشه اینجوری میشه.

• Like
Reactions: medium
سلام
توی github که نگاه میکردم یه جا زده بود وقتی این ارور رو میده تو پوشه sce_sys رو نگاه کنید ، فایل param.json باید وجود داشته باشه...

بعضی بازی ها روی دیتا گیر میده و دیتا دانلودی مشکل داره باید دیتا جدید بازی کنی بعضی بازی ها حتما باید بک پورت روش بریزی حتی اگر فرمیورت بالا باشه
شما چون اکسترکت کردی و پوشه اصلی را داری توی نت بگرد و فایل بک پورتش دانلود کن بریزتوی پوشه بازی ممکنه درست بشه چند مگ دانلود کردن بهتر از چند گیگ هست

منم این مشکلو دارم با resident evil requiem. یه نسخه دیگشو دانلود کردم فعلا تست کنم. تو نت سرچ کردم انگار دیتا مشکل داشته باشه اینجوری میشه.

این بازی همین مشکل را داشتم توی نت گشتم نوشته بود این بازی مهم نیست چه فرمیوری باشی حتما باید بک پورت بازی را داخل پوشه بازی کپی کنی بک پورت را کپی کردم مشکل حل شد
زیرنویس فارسی این بازی هم اومده سایت p30day با دونیت گذاشته سایت فارسی ساز با هزینه

بعضی بازی ها روی دیتا گیر میده و دیتا دانلودی مشکل داره باید دیتا جدید بازی کنی بعضی بازی ها حتما باید بک پورت روش بریزی حتی اگر فرمیورت بالا باشه
شما چون اکسترکت کردی و پوشه اصلی را داری توی نت بگرد و فایل بک پورتش دانلود کن بریزتوی پوشه بازی ممکنه درست بشه چند مگ دانلود کردن بهتر از چند گیگ هست

این بازی همین مشکل را داشتم توی نت گشتم نوشته بود این بازی مهم نیست چه فرمیوری باشی حتما باید بک پورت بازی را داخل پوشه بازی کپی کنی بک پورت را کپی کردم مشکل حل شد
زیرنویس فارسی این بازی هم اومده سایت p30day با دونیت گذاشته سایت فارسی ساز با هزینه
با تشکر از پاسختون...
ولی متاسفانه این بازی چون قدیمی هست ، بک پورت نداره و من هم نتونستم فیکسی براش پیداکنم...
در هر صورت مجبور شدم از سایت dlps یه نسخه جدیدش رو دانلود کنم و خودم به exfat تبدیلش کردم و بازی بدون مشکل اجرا شد که نشون میده نسخه سایت دانلود ها مشکل داره...

• Like
Reactions: mehrdadb3
سلام. ممنون از زحمتی که میکشید ، یک سوال دارم، من فایل رو دانلود بازی evil 9 به صورت xfat گرفتم و به دستگاه انتقال دادم ولی شادومانت رو که اجرا میکنم بازی شناسایی نمیشه و آیکون رو صفحه اصلی نمیاد. آیا مطلبی هست که بتونید راهنمایی کنید؟ مرسی

سلام. ممنون از زحمتی که میکشید ، یک سوال دارم، من فایل رو دانلود بازی evil 9 به صورت xfat گرفتم و به دستگاه انتقال دادم ولی شادومانت رو که اجرا میکنم بازی شناسایی نمیشه و آیکون رو صفحه اصلی نمیاد. آیا مطلبی هست که بتونید راهنمایی کنید؟ مرسی
چک کن تو مسیر درست باشه اسمشم اگر خیلی طولانی هست کوتاهش کن

یکی نکته که دوستمون گفتن
دوم شادومونت رو اخریش رو بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or