Dream game
کاربر سایت
این آدرسی که گفتید میزنم هیچی نمیاد ولی تو گوشی میزنم صفحه باز میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
در ضمن تو نوار آدرس نمیشه تایپ کرد تو قسمت سرچ آدرس رو وارد میکنم ولی صفحه باز نمیشه
در ضمن تو نوار آدرس نمیشه تایپ کرد تو قسمت سرچ آدرس رو وارد میکنم ولی صفحه باز نمیشه
این روش فوق العاده سریع و کارامدتر از ps4 serve هست ولی به شخصه احساس میکنم پی لود با ps4 serve کمی استیبلتر هستش و خاموش شدن کمتر اتفاق میوفته
البته من با اون لینکی که فقط hen رو میفرسته و اخرش old داره کار میکنم...این جدیده واسه من افلاین کار نکرد
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
من دیشب طرفای 11 از این آدرس استفاده کردم ولی هیچ گزینه ای نیومد همون دایره اومد و hen 1.6 ارسال شد.درود،
یک تست دیگر برای Cache شدن نسخه جدید کنید؛ باید مشکل رفع شده باشد ، یکسری تغییرات خودم در فایل ها دادم تا پروسه Cache شدن بهبود یابد :
http://hen.rf.gd
من دیشب طرفای 11 از این آدرس استفاده کردم ولی هیچ گزینه ای نیومد همون دایره اومد و hen 1.6 ارسال شد.
بعد برای بار دوم که آفلاین بودم ارور میداد و نمیومد
حالا ظهری با اون آدرس old تست میکنم ببینم اون جواب میده یا نه.عجیبه دیگه عقلم به جایی قد نمیده، حتی فایل Cache را به صورت دستی برای آفلاین در داخل هر فولدر اضافه کردم و بعد Index ها را هم ویرایش کردم.
حالا ظهری با اون آدرس old تست میکنم ببینم اون جواب میده یا نه.
الان من دیشب کنسول به نت وصل کردم هی میخواد فریمور 5.55 دانلود کنه چه کنم این پیغامش بره؟
عجیبه دیگه عقلم به جایی قد نمیده، حتی فایل Cache را به صورت دستی برای آفلاین در داخل هر فولدر اضافه کردم و بعد Index ها را هم ویرایش کردم.
ممنون از شما دوست عزیز. هدف بنده هم کمک به عزیزان و رفع مشکلات در حد توانم هست. خوشحالم که استفاده کردیددوست عزیز هیچ مشکلی نداره به خوبی کار میکنه
هر پیلودی که مورد احتیاج هست یکبار در صفخه های جداگانه باید اجرا بشه
حالا هر پیلودی خواستیم اجرا کنیم همون صفحه که پیلود اجرا شده انتخاب میکنیم تمام
اینترنت قطع باشه توی صفحه اول نمیره که از اونجا پیلودها را انتخاب کرد
همینم عالیه این هک دقیق مثل هک ویتاست اول حتما می بایست یک صفحه وب باز میکردی که کپی فعال بشه
بعد داخل ایمیل گذاشتنش درآخر موقع روشن شدن کنسول خودش هک بصورت آفلاین اجرا میکنه
ps4 هم تا چندوقت دیگه به صورت آفلاین موقع روشن شدن پیلود اجرا می کنه
درود،
یک تست دیگر برای Cache شدن نسخه جدید کنید؛ باید مشکل رفع شده باشد ، یکسری تغییرات خودم در فایل ها دادم تا پروسه Cache شدن بهبود یابد :
http://hen.rf.gd