mehdiR9BBC
کاربر سایت
مهمترین سوال من دوباره تکرار میکنم دیتایی که دوستان لینک گذاشتن تو یه صفحه دیگه، دانلود کنیم بعدش میشه با این روش به کنسول انتقال داد؟؟؟
مهمترین سوال من دوباره تکرار میکنم دیتایی که دوستان لینک گذاشتن تو یه صفحه دیگه، دانلود کنیم بعدش میشه با این روش به کنسول انتقال داد؟؟؟
سلام و تشکر بابت پست عالی....
یه سوال دوست عزیز...
می خواستم ببینم حالا با این روش میشه دیتا بازی رو روی xbox one کپی کرد و بدون cd بازی رو به صورت آفلاین اجرا کرد؟؟
فک میکنمم لینک دانلود خراب شده.وقتی صفحه رو باز میکنم زده download blocked....
برنامه رو میشه دوباره آپلود کنید. لینک خرابه
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سلام هارد من حاوی اطلاعات استسلام دوستان همونطور که میدونید موقعی که هارد اکسترنال فرمت شده توسط کنسول ایکس باکس وان رو وقتی به کامپیوتر بزنیم شناسایی نمیشه حالا توسط یه نرم افزار بسیار کم حجم وساده میتونید بدون مشکل و فرمت دوباره و بدون از دست رفتن اطلاعات به راحتی دیتاهای بازی رو روی هارد کپی کنید و اما اموزش
توضیح : این اموزش رو من از سایت clbox با ذکر منبع براتون گذاشتم نوشته امیرعلی محمدی سقایش هستش و خودم امتحان کردم بدون مشکل انجام شد
یکی از کاربردی ترین و به درد بخور ترین آموزش ها در خصوص Xbox One.با کنسول باکس همراه باشید.
درایو های USB اکس باکس وان از همان فایل های NTFS استفاده می کند که کامپیوتر شخصی شما با سیستم عامل ویندوز استفاده می کند,البته بعد از شناساندن و فرمت هارد اکسترنال خود بر روی اکس باکس وان نیازمند عوض کردن MBR(ام بی آر)یا(Master Boot Record)خواهید بود.
*پس از انتقال فایل های خود از/به PC نیازمند عوض کردن دوباره ی MBR هستید که در ادامه توضیح کامل داده خواهد شد.
خدا رو شکر که تمامی این کار هارو با یک برنامه ی بسیار ساده به نام Xbox External Storage Device Converter می توان انجام داد.خب به سراغ آموزش می رویم:
1)یک هارد اکسترنال USB3.0 و با فضای بیشتر از 256GB حاضر کرده و فرمت اکس باکس وان کنید و فایل های مورد نظر خود را درون آن کپی/Move کنید.
2)نرم افزار Xbox External Storage Device Converter را دانلود و نصب کنید.
برای دانلود با لینک مستقیم اینجا را کلیک کنید
3)برنامه را باز کنید.(اگر با Run As Administrator باز کنید بهتر است.)
4)اکنون File<Scan را انتخاب کنید.(مطابق تصویر)
5)اکنون اکسترنال هارد خود را می توانید مشاهده کنید.
*توجه داشته باشید که اگر هارد های متعددی به کامپیوتر شما وصل شده باشند به خاطر بسپارید که کدام یک بر روی حالت Xbox Mode قرار دارد تا بعدا دچار سردرگمی نشوید.(مطابق شکل Physical Drive3 بر روی حالت Xbox Mode می باشد.)
6)بر روی درایو مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه ی Enable PC Mode را انتخاب کنید.(مطابق شکل)
7)پس از انتخاب PC Mode به File<Scan رفته و اکنون مشاهده خواهید کرد که هارد شما بر روی PC Mode قرار دارد.(مطابق شکل)
8)اکنون اتصال هارد خود را پس از فعال کردن حالت امن قطع اتصال دستگاه ها(Safely Remove Hardware And Eject Media) با کامپیوتر قطع کنید.(مطابق شکل)ی
9)اکنون هارد خود را دوباره به کامپیوتر وصل کنید.سپس به My Computer/This PC رفته و مشاهده خواهید کرد که اکنون به هارد خود دسترسی کامل دارید,انگار نه انگار که به اکس باکس وان متصل شده است.(مطابق شکل)
10)اکنون به راحتی می توانید فایل های داخل هارد را به فضای داخلی خود کامپیوتر انتقال دهید یا کپی کنید.(مطابق شکل)
11)از همه مهمتر این است که شما می توانید بازی های خود را مانند Xbox 360 به کامپیوتر انتقال دهید.در عکس زیر من دو عنوان Project Spark Beta و Trials Fusion رو بر روی انتقال داده ام و اکنون براحتی می توانم آن ها را بر روی کامپیوترم کپی کنم و یا انتقال دهم.
12)همینطور که می بینید به راحتی و بدون هیچ مشکلی فایل ها را انتقال دادم.
13)یادتان بماند که قبل از وصل کردن دوباره ی هارد به اکس باکس وان دوباره آن را بر روی Xbox Mode قرار بدهید وگرنه هارد فرمت و فایل هایش حذف خواهد شد.
منبع :CLBox | مجله بازی های رایانه ای | خبر، مطلب، مقاله و نقد بازی های pc, ps3, ps4, xbox one