اموزش اورکلاک پردازنده های AMD Athlon X2

• Thread starter Thread starter R.I.P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا خواهش میکنم اینقدر نترسید گیر ندید به این ممد که ببرم فرکانسو بالا یا نه ببر بابا اصلا یک راست بزار 2.8 هیچی نمیشه
در کل منظورم اینه که نترسید چیزی نمیشه
ممد خیلی وقته بلو اورب 2 گرفتم واسه سیستم متاسفانه مین بردم یا رمم مشکل داره فرکان بیشتر از 2.73 نمیشه نمیدونم چرا ولی از چند نفر پرسیدم گفتن مشکل از مین نمیدونم شاید رمم داره ریپ میزنه تا 2.6 اور کردم استیبلم دما کاملا مناسبه حالت طبیعی رو 29 و فول لود 44 خیلی عالی هست البته با خمیر سیلیکن نقره تو3d 1900 تا اسکور واسه سیپی یو می گیرم من ندیدم سوکت 939 3800 رو بیشتر از 2.9 اورکنن تو دیدی ؟
مرسی

اقا خواهش میکنم اینقدر نترسید گیر ندید به این ممد که ببرم فرکانسو بالا یا نه ببر بابا اصلا یک راست بزار 2.8 هیچی نمیشه
در کل منظورم اینه که نترسید چیزی نمیشه
ممد خیلی وقته بلو اورب 2 گرفتم واسه سیستم متاسفانه مین بردم یا رمم مشکل داره فرکان بیشتر از 2.73 نمیشه نمیدونم چرا ولی از چند نفر پرسیدم گفتن مشکل از مین نمیدونم شاید رمم داره ریپ میزنه تا 2.6 اور کردم استیبلم دما کاملا مناسبه حالت طبیعی رو 29 و فول لود 44 خیلی عالی هست البته با خمیر سیلیکن نقره تو3d 1900 تا اسکور واسه سیپی یو می گیرم من ندیدم سوکت 939 3800 رو بیشتر از 2.9 اورکنن تو دیدی ؟
مرسی

سلام
دیدم بلو ارب گرفتی فحشت دادم:biggrin1:
هی گفتم بهت فن بگیری بیشتر اور نمیشه ها...گوش ندادی گول این سخت افزار دات کام رو خوردی(البته فن خریدی بد نشد...خوبم شد:biggrin1:)
ببین فکر نکنم از مینت باشه...شاید از همون رمت باشه...البته این سی پی یو ها همشون تا 2600 اور میشن...ولی بالاترش شانسیه.
الان مثلا من حداکثر میتونم 3600 رو تا 2.94 ببرم ولی رمم کم میاره...تا 2.88 رمم میکشه ولی با فرکانس پایین...روی 2.8 همه چیز میزونه و از سی پی یو 2100 تا میگیرم:biggrin1:
اون 3600 قبلیم رو خودم رو میکشتم از 2.6 بالاتر استیبل نمیشد.
من برای 3800 تا 3000 هم دیدم...ولی بالای 2.6 دیگه بستگی به کیفیت ساختش داره...زیاد سخت نگیر;)
نری دوباره رم یا مین عوض کنی برای رسیدن به 2.8 اینا که اصلا نمیرزه(ادم اور میکنه که پول نده...وگرنه اگر قرار بود پول بده که میرفت همون مدل بالاترش رو میخرید)
روی 2600 کافیه;)
چاگریم:love::biggrin1:

با سلام خدمت دوستان
راستش من چند وقت پیش یه cpu athlon x2 4400 گرفتم به امید این که بتونم اورش کنم اما هر کاری کردم10تا بیشتر نتونستم اور کنم چون وقتی بیشتر از 10 تا اور می کنم سیستم دیگه اصلا بالا نمیاد !!! :(:((:confused::confused:
لطفا من و راهنمایی کنید در ضمن ننه بوردم msi k9n ultra هستش !:biggrin1::biggrin1:

سلام
دیدم بلو ارب گرفتی فحشت دادم:biggrin1:
هی گفتم بهت فن بگیری بیشتر اور نمیشه ها...گوش ندادی گول این سخت افزار دات کام رو خوردی(البته فن خریدی بد نشد...خوبم شد:biggrin1:)
ببین فکر نکنم از مینت باشه...شاید از همون رمت باشه...البته این سی پی یو ها همشون تا 2600 اور میشن...ولی بالاترش شانسیه.
الان مثلا من حداکثر میتونم 3600 رو تا 2.94 ببرم ولی رمم کم میاره...تا 2.88 رمم میکشه ولی با فرکانس پایین...روی 2.8 همه چیز میزونه و از سی پی یو 2100 تا میگیرم:biggrin1:
اون 3600 قبلیم رو خودم رو میکشتم از 2.6 بالاتر استیبل نمیشد.
من برای 3800 تا 3000 هم دیدم...ولی بالای 2.6 دیگه بستگی به کیفیت ساختش داره...زیاد سخت نگیر;)
نری دوباره رم یا مین عوض کنی برای رسیدن به 2.8 اینا که اصلا نمیرزه(ادم اور میکنه که پول نده...وگرنه اگر قرار بود پول بده که میرفت همون مدل بالاترش رو میخرید)
روی 2600 کافیه;)
چاگریم:love::biggrin1:
مخلصم ممد:cheesygri
ممد ببخشید دیر به دیر جواب میدم راستش از وقتی داداشم یه کامپیوتر باز کرده من شدم مسول بستن سیستم :laughing: با همه نوع سی پی یو مین سر کار دارم البته در سطح متوسط مثه 6300 و 4400 متاسفانه از بس مین بردا و رمها اشغالن سی پی یو ها زیاد اور نمیشن زود دما میکشه بالا خلاصه هر چی سیستم ببندیم بعد از نصب ویندوز ما میریم یه دستی به سرشون میکشیم:biggrin1:
کوفت نخند:biggrin1:
مرسی مخلصم :love:
کار بار پستی داشتی مسیج بزار برامون:love:

Last edited by a moderator:
من یه پردازنده ی AMD 64 x2 3800 با یه مادربورد GIGABYTE m55sli-s4 دارم. می خواستم نحوه ی اورکلاک کردنشو بدونم. چون وقتی وارد بخش Setup با گفته های بالا فرق داره.
ممنون میشم از کمکتون

مخلصم ممد:cheesygri
ممد ببخشید دیر به دیر جواب میدم راستش از وقتی داداشم یه کامپیوتر باز کرده من شدم مسول بستن سیستم :laughing: با همه نوع سی پی یو مین سر کار دارم البته در سطح متوسط مثه 6300 و 4400 متاسفانه از بس مین بردا و رمها اشغالن سی پی یو ها زیاد اور نمیشن زود دما میکشه بالا خلاصه هر چی سیستم ببندیم بعد از نصب ویندوز ما میریم یه دستی به سرشون میکشیم:biggrin1:
کوفت نخند:biggrin1:
مرسی مخلصم :love:
کار بار پستی داشتی مسیج بزار برامون:love:

مخلصیم:biggrin1:
الان دیگه شما اگر کار پستی داشتین من انجام میدم...ADSL کوفتی اومد بالاخره...ولی الان دوباره قطعه:laughing:

سلام .
البته ببخشيد كه اين مشكل من مربوط به مادربورد و سي پي يو اينتل هست اما جاي بهتري پيدا نكردم . :blushing:
مادربورد من Iwill P4SE2 Turbo Jet هست . سوكت 478 با چيپست 865PE از اينتل .
مشكل من موقع اوركلاك با اين مادربورد اينه كه به محض اينكه حتي خيلي كم سي پي يو رو اوركلاك ميكنم ديگه هارد SATA منو نميشناسه . حتي به ميزان چند مگاهرتز .
براي پيدا كردن آپديت بايوس هم سعي كردم اما اصلا انگار همه سايت هاي IWill كنف يكون شدن !
راه حل ديگه اي براي اين مشكل هست يا نه . با هارد قبليم كه IDE بود اوركلاك ميكردم و اين مشكل رو نداشتم اما با SATA هيچ رقمه راه نمياد .
ممنون . :love:

ببخشید اینجا پست دادم!
ولی دیدم برای اورکلاک اینتل تاپیک نیست گفتم اینجا پست بدم!

CPU من E6750 هستش با مادربرد P35-DS3R با رم Patriot Cl5 2x1 GB میخوام این سیستم رو اورکلاک کنم چیکار کنم؟
خیلی مبتدی هستم!

سلام
سی پیو من 3800 ای ام دی x2 و dram ان روی 400 است باید چه کار کنم
یک واحد پایین نمییاد . (باس رمهام هم 800 است ) و بعد از دور اوال که 20 تا میاریم بالا و سیو می کنیم در سری دوم که 20 می خوایم ببریم بالا باید تنظیمات دیگر رو هم دست بزنیم یا همون دفعه اول کافیه ممنون از شما :(

با سلام اگه میشه راهنمای کامل اورکلاک CPU +3800 AMD DUAL 64 با MAIN مدل ELITEGROUP Nforce6M-a رو بگذارید .
با تشکر. فوریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
pfft.gif
grin.gif
cool.gif
همراه با عکس لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه سوال دیگه آیا امکان سوختن سی پی یو هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام . من که الان amd athlon 64 x2 +4000 + am2 socket دارم وقتی اورکلاک کنم قدرتش در چه حدی می شه ؟

اوور کلاک کردن ارزش به جون خریدن خطرشو داره (سوختن منظورمه!!!) ؟ :biggrin1:

البته مادربوردم هم Asus M2N-E SLI هست !!!

عزیز جان یک سوال داشتم ببین من سی پیو اینتل 3000 دارم و اورکلاک کردم ولی البته اولین باری که انجام دادم زیادی بالا بردم فرکانس رو سیستم قفل کرد ولی بعدن کمتر فرکانس بردم بالا مشکل حل شد ... ولی سوال اصلی من این که وقتی اورکلاک نمیکنم تو بازی خیلی کند تر از حد اینی که اورکلاک نکرده بودم میشه می خواستم ببینم ایا ممکن مشکل دیگه ای برای سی پیو پیش امده باشه اگه دوستان دیگه هم جوابی دارن لطفا راهنمایی کنند...

سلام . من که الان amd athlon 64 x2 +4000 + am2 socket دارم وقتی اورکلاک کنم قدرتش در چه حدی می شه ؟

اوور کلاک کردن ارزش به جون خریدن خطرشو داره (سوختن منظورمه!!!) ؟ :biggrin1:

البته مادربوردم هم Asus M2N-E SLI هست !!!

با سلام

تو فول اور هر هسته رو تا 3100Mhz میتونی بالا ببری.قدرتش تا نزدیک 6400X2 میرسه.6000X2 رو رد میکنه.
البته من با سیستم خودم بالا بردم,رو مین و رم شما نمیدونم تا چند بالا میره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or