اموزش انلاین بازی کردن pes 2011

خودم جواب خودم رو پیدا کردم میزارم

خوب کسی پیدا نشد جواب من رو بده کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من
از این قراره که وقتی مستر لیگ رو یه نفر توی روم خودش فعال کرده و می خواد با تیم مستر لیگش با شما بازی کنه شما چطور میتونید با تیم مستر لیگ خودتون همون تیمی که ساختید با طرف بازی کنید به گیم روم که وارد شدید ok نکنید و برید به قسمت option نوار ابزار زیر و load data رو انتخاب کنید یک بار دکمه قرمز B رو میزنید و تیم مستر لیگتون رو LOAD میکنید بعد خارج میشید از OPTION و برای حریف OK میدید که بازی شروع بشه حال برای انتخاب تیم به اخرین تیم از سمت راس میروید اونجا میبینید که تیم مسترلیگ شما روشن شده و میتونید انتخابش کنید

امید وارم از تجربیات خودتون با هم قسمت کنید تا از بازی انلاین PES2011 لذت ببریم

اموزش فعال کردن دسته شماره 2 در بازی انلاین PES 2011

سلام دوستان عزیز
گاهی اوقات که با دوستتون میخواهید دونفره رو به روی یه حریف انلاین بازی کنید باید دسته دوم رو فعال کنید چون که خودم مشکل داشتم برای شما هم میزارم که یه موقع گیر نکنید وارد گیم روم حریف که شدید یا گیم رومی که خودتون ساختید به قسمت OPTION میروید و گزینه شماره 2 رو انتخاب میکنید یا اولین گزینه روشن که الان حظور ذهن ندارم پست رو ابدیت میکنم ولی اولش ADD نوشته وقتی روی این گزینه رفتید از شما می خواد که دسته شماره دو رو روشن کنید به محض روشن کردن دسته دو میاد توی بازی وزیر اسم خودتون یه نفر دیگه با علامت مثبت اضافه میشه امید وارم مفید بوده باشهb-)

سلام.اسم من رامینه.عاشقه pes.گیمر تگ من=ramin109
من ایکس باکسم رو اپدیت کردم.دیگه بازی های کپی نمیخوره.الانم دارم دنبال pes11 اصل میگردم.اگه دوستی میتونه کمکم کنه.من pes11 رو میخوام حریف هم میخوام.
با تشکر....ramin109

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or