اموزش انلاین بازی کردن pes 2011

kingmammad110

کاربر سایت
اقا یک نفر از بچه ها که pes 2011 رو انلان بازی کرده بیاد و برای بقیه هم یه توضیح از منو ها و روش بازی رو یاد بده من خودم به شخصه دو روزه میرم داخل بازی ولی سر در نمیارم چطور باید بازی کنم :d

اگه منظورت توی PC هست که اصلا نمیشه با نسخه کرکیش آنلاین بازی کرد و باید اصل باشه.
ولی اگر توی Xbox360 منظورت هست باید بری بخش آنلاین و بعد گزینه quick match و صبر کنین که یا یک نفر بیاد با شما بازی کنه یا شما برید با یه نفر بازی کنید.کاری که باید بکنید فقط منتظر بمانید خودش کارها رو درست میکنه.
و در ضمن باید پینگ خوبی هم داشته باشی چون اگه پینگ بالا باشه وقتی پاس میدی 1 ثانیه دور عمل میکنه.
و یک پیشنهاد دیگه اینکه با خود ایرانی ها بازی کن تا خارجی ها.
این خارجی ها رو راحت میشه بردومن با تنها کسی که باختم یک ایرانی بود.هم بازی جذاب بود و آخر هم دقیقه 87 گل زد و باختم:((
در کل پیشنهاد میشه با ایرانی ها بازی کنید!

اگه منظورت توی PC هست که اصلا نمیشه با نسخه کرکیش آنلاین بازی کرد و باید اصل باشه.
ولی اگر توی Xbox360 منظورت هست باید بری بخش آنلاین و بعد گزینه quick match و صبر کنین که یا یک نفر بیاد با شما بازی کنه یا شما برید با یه نفر بازی کنید.کاری که باید بکنید فقط منتظر بمانید خودش کارها رو درست میکنه.
و در ضمن باید پینگ خوبی هم داشته باشی چون اگه پینگ بالا باشه وقتی پاس میدی 1 ثانیه دور عمل میکنه.
و یک پیشنهاد دیگه اینکه با خود ایرانی ها بازی کن تا خارجی ها.
این خارجی ها رو راحت میشه بردومن با تنها کسی که باختم یک ایرانی بود.هم بازی جذاب بود و آخر هم دقیقه 87 گل زد و باختم:((
در کل پیشنهاد میشه با ایرانی ها بازی کنید!

چه طور ميشه با يه نفر كه گيمر تگ اش ومي دوني يا ادد كردي يه بازي مثل PES و بازي كرد؟؟

برای بازی کردن باهم دیگه باید یکی از شماها بره داخل یکی از سرورها و یک room بسازه و کس دیگه که میخواد باهاش بازی کنه باید بره داخل اون روم و بعدش هردوشون ready بشن و برن تیمهاشونو انتخاب کنن و ....

چه طور ميشه با يه نفر كه گيمر تگ اش ومي دوني يا ادد كردي يه بازي مثل PES و بازي كرد؟؟

فکر میکنم که اینطوری باشه اول دکمه خاموش و روشن دسته رو یک بار فشار میدید بعد میری تو قسمت دوستان و هر کدوم که میدونید pes بازی میکنه رو invide to game میکنید:">

تنها راهیی که وجود داره تا با اونی که میخوای بازی کنی ساختن رومه
تگرم مسابقه سریع رو برید امکانش هست شانسی اونطرف گیرت بیاد
یه روم میسازی نتوع بازیتو مشخص میکنی دلت خاست رمزم میزاری که هر کسی نیاد تو و رمزتو به طرف مقابلت میدی و بعد ادرس رومو به رفیقت میگی میاد با خیال راحت بازی میکنی
خیلی ها روم میسازن
رفتن تویه روم از انتخاب گگزینه مسابقه ی سریع هم به نظر من سریع تره
امکان بازی لیگ و کاپ هم به وفور توش فراوونه و رومهای زیادی هستش واسه این کار که توسط بازیکنا ساخته میشه

کمک

سلام مجدد من بعضی وقتها دیدم طرف میاد و با قهرمان مستر لیگش باهام بازی میکنه منم مستر لیگ 1 رو تمام کردم ولی توی روم هایی که انتخاب مستر لیگ رو داره اون طرف مقابلم تیمش رو انتخاب میکنه ولی تیم من توی لیست نمیاد کسی میتونه کمک کنه :d

دوستان یکی کمک کنه من و قتی مهمون میاد خونمون میخواستم مثلا با دوستم برم انلاین بازی کنم ما دو تا رو به روی یک یا دو نفر دیگه ولی دسته دوم رو نمیدونم چطور فعال کنم کسی هست کمک کنه چون دیدم کسایی که اینطور بازی میکنند

دوستان توضیح دادند اما منهم اضافه میکنم وقتی وارد Match Lobby شدی مسیر رومی که میخواهی بسازی ( EU یا US) رو به یاد داشته باش روم که ساختی پسورد هم براش تعیین کن تا دوستت راحتر بتونه پیدات کنه سپس برو قسمت دوستان لایو بهش مسیر و پسورد بده تا کانکت بشه (سعی کن روم به اسم گیمر تگ خودت بسازی تا دوستت راحتر پیدات کنه)
دوستان یکی کمک کنه من و قتی مهمون میاد خونمون میخواستم مثلا با دوستم برم انلاین بازی کنم ما دو تا رو به روی یک یا دو نفر دیگه ولی دسته دوم رو نمیدونم چطور فعال کنم کسی هست کمک کنه چون دیدم کسایی که اینطور بازی میکنند
من این تست نکردم چون یک دسته دارم اما تا جایی که قبلا (آفلاین) بازی میکردم اینطوری بود وسط بازی استارت میزدیم قسمت کنترل میرفتیم و دسته دوم رو سمتی که دسته اول بود میاوردیم اینطوری دسته دوم هم فعال میشد

من بلدم ولی بهت نمی گم چون فقط FIFA
فیفا بره اول مشکل گیم پلی اش رو حل کنه که با جهت xbox360 کار نمیکنه و افتضاح آفرین شده
نمک دون

hahaha فکر نکنم بلد باشی

من بلدم ولی بهت نمی گم چون فقط FIFA

ببین عزیز جان من میدونم چرا فیفا بازها از pes خوششون نمیاد چون کسی که فیفا بازی میکنه مثل اینه که اتاری بازی میکنه حرف حق تلخه pes یه بازی حرفه ایه شما معلومه نمیتونی pes بازی کنی دسته رو بگیری دستت 6 تا گل می خوری ناراحت میشی میگی این چیه بریم همون فیفا رو بازی کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or