اقا یک نفر از بچه ها که pes 2011 رو انلان بازی کرده بیاد و برای بقیه هم یه توضیح از منو ها و روش بازی رو یاد بده من خودم به شخصه دو روزه میرم داخل بازی ولی سر در نمیارم چطور باید بازی کنم :d
اگه منظورت توی PC هست که اصلا نمیشه با نسخه کرکیش آنلاین بازی کرد و باید اصل باشه.
ولی اگر توی Xbox360 منظورت هست باید بری بخش آنلاین و بعد گزینه quick match و صبر کنین که یا یک نفر بیاد با شما بازی کنه یا شما برید با یه نفر بازی کنید.کاری که باید بکنید فقط منتظر بمانید خودش کارها رو درست میکنه.
و در ضمن باید پینگ خوبی هم داشته باشی چون اگه پینگ بالا باشه وقتی پاس میدی 1 ثانیه دور عمل میکنه.
و یک پیشنهاد دیگه اینکه با خود ایرانی ها بازی کن تا خارجی ها.
این خارجی ها رو راحت میشه بردومن با تنها کسی که باختم یک ایرانی بود.هم بازی جذاب بود و آخر هم دقیقه 87 گل زد و باختم
در کل پیشنهاد میشه با ایرانی ها بازی کنید!
چه طور ميشه با يه نفر كه گيمر تگ اش ومي دوني يا ادد كردي يه بازي مثل PES و بازي كرد؟؟
اگه فهمیدید به ما هم بگید:dچه طور ميشه با يه نفر كه گيمر تگ اش ومي دوني يا ادد كردي يه بازي مثل PES و بازي كرد؟؟
چه طور ميشه با يه نفر كه گيمر تگ اش ومي دوني يا ادد كردي يه بازي مثل PES و بازي كرد؟؟
اقا چرا کسی جواب نمی ده مردیم بابا
دوستان توضیح دادند اما منهم اضافه میکنم وقتی وارد Match Lobby شدی مسیر رومی که میخواهی بسازی ( EU یا US) رو به یاد داشته باش روم که ساختی پسورد هم براش تعیین کن تا دوستت راحتر بتونه پیدات کنه سپس برو قسمت دوستان لایو بهش مسیر و پسورد بده تا کانکت بشه (سعی کن روم به اسم گیمر تگ خودت بسازی تا دوستت راحتر پیدات کنه)چه طور ميشه با يه نفر كه گيمر تگ اش ومي دوني يا ادد كردي يه بازي مثل PES و بازي كرد؟؟
من این تست نکردم چون یک دسته دارم اما تا جایی که قبلا (آفلاین) بازی میکردم اینطوری بود وسط بازی استارت میزدیم قسمت کنترل میرفتیم و دسته دوم رو سمتی که دسته اول بود میاوردیم اینطوری دسته دوم هم فعال میشددوستان یکی کمک کنه من و قتی مهمون میاد خونمون میخواستم مثلا با دوستم برم انلاین بازی کنم ما دو تا رو به روی یک یا دو نفر دیگه ولی دسته دوم رو نمیدونم چطور فعال کنم کسی هست کمک کنه چون دیدم کسایی که اینطور بازی میکنند
فیفا بره اول مشکل گیم پلی اش رو حل کنه که با جهت xbox360 کار نمیکنه و افتضاح آفرین شدهمن بلدم ولی بهت نمی گم چون فقط FIFA
من بلدم ولی بهت نمی گم چون فقط FIFA