morteza 76 کاربر سایت Sep 15, 2011 #16 من که اندروید ندارم ولی رفتم امضا کردم که شاید به این اندروید دارا کمکی کرده باشم حالا کی می خوان برای گوگل بفرستن؟
من که اندروید ندارم ولی رفتم امضا کردم که شاید به این اندروید دارا کمکی کرده باشم حالا کی می خوان برای گوگل بفرستن؟
G gtairani کاربر سایت Sep 15, 2011 #17 اگه گوگل برامون باز کنه ایران فورا قیلترش می کنه.شک نکنید پس این همه تلاش الکیه!
Amir_Fahrenheit کاربر سایت Sep 15, 2011 #18 نوشته شده توسط gtairani: اگه گوگل برامون باز کنه ایران فورا قیلترش می کنه.شک نکنید پس این همه تلاش الکیه! بیشتر... مگه الان iTunes اپل ف ی ل ت ره؟!! ---------- نوشته در 12:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط morteza1376: من که اندروید ندارم ولی رفتم امضا کردم که شاید به این اندروید دارا کمکی کرده باشم حالا کی می خوان برای گوگل بفرستن؟ بیشتر... ممنون دوست عزیز...فعلا که داره میشه حدود 550 امضا هرچه تعداد امضا ها بیشتر باشه و دوستان هماهنگی کنند,زمان ارسالش هم جلو میوفته دوستان نظر یادتون نره...ممنون
نوشته شده توسط gtairani: اگه گوگل برامون باز کنه ایران فورا قیلترش می کنه.شک نکنید پس این همه تلاش الکیه! بیشتر... مگه الان iTunes اپل ف ی ل ت ره؟!! ---------- نوشته در 12:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط morteza1376: من که اندروید ندارم ولی رفتم امضا کردم که شاید به این اندروید دارا کمکی کرده باشم حالا کی می خوان برای گوگل بفرستن؟ بیشتر... ممنون دوست عزیز...فعلا که داره میشه حدود 550 امضا هرچه تعداد امضا ها بیشتر باشه و دوستان هماهنگی کنند,زمان ارسالش هم جلو میوفته دوستان نظر یادتون نره...ممنون
Delta Ex کاربر سایت Sep 15, 2011 #19 هیچ سرویس آمریکایی ای نمیتونه به ایران مستقیما چیزی بفروشه چون بانک مرکزیشون مستقیما ایران رو تحریم کرده.
هیچ سرویس آمریکایی ای نمیتونه به ایران مستقیما چیزی بفروشه چون بانک مرکزیشون مستقیما ایران رو تحریم کرده.
Amir_Fahrenheit کاربر سایت Sep 15, 2011 #20 نوشته شده توسط Colonel Buendia: هیچ سرویس آمریکایی ای نمیتونه به ایران مستقیما چیزی بفروشه چون بانک مرکزیشون مستقیما ایران رو تحریم کرده. بیشتر... شما شرکت نکردید یعنی؟! ....................................
نوشته شده توسط Colonel Buendia: هیچ سرویس آمریکایی ای نمیتونه به ایران مستقیما چیزی بفروشه چون بانک مرکزیشون مستقیما ایران رو تحریم کرده. بیشتر... شما شرکت نکردید یعنی؟! ....................................
GT5 کاربر سایت Sep 15, 2011 #21 منم از اندروید استفاده نمی کنم ولی برای احترام به دوستان و کسانی که از این سیستم عامل استفاده می کنند رفتم ایمیل زدم امیدوارم دوستان همکاری کنند
منم از اندروید استفاده نمی کنم ولی برای احترام به دوستان و کسانی که از این سیستم عامل استفاده می کنند رفتم ایمیل زدم امیدوارم دوستان همکاری کنند
KamranMED کاربر سایت Sep 15, 2011 #23 دوستان اگر ایمیل های دیگه ای هم دارن با اونها هم رای بدن (روی خودم رو برم )
Amir_Fahrenheit کاربر سایت Sep 15, 2011 #24 نوشته شده توسط KamranMED: دوستان اگر ایمیل های دیگه ای هم دارن با اونها هم رای بدن (روی خودم رو برم ) بیشتر... عجــــــــــــــــــــــــــــــب! دوستان,منتظر نظر شما هستیم...
نوشته شده توسط KamranMED: دوستان اگر ایمیل های دیگه ای هم دارن با اونها هم رای بدن (روی خودم رو برم ) بیشتر... عجــــــــــــــــــــــــــــــب! دوستان,منتظر نظر شما هستیم...
Saeedswat کاربر سایت Sep 17, 2011 #26 اقا ما هم امضا کردیم تو یاهو هم سند تو ال کردم شاید کمک بشه :d:d
Amir_Fahrenheit کاربر سایت Sep 17, 2011 #27 نوشته شده توسط Iswat: اقا ما هم امضا کردیم تو یاهو هم سند تو ال کردم شاید کمک بشه :d:d بیشتر... مرسییییییییییییییییییییییییی................ دوستان نظر یادتون نره
نوشته شده توسط Iswat: اقا ما هم امضا کردیم تو یاهو هم سند تو ال کردم شاید کمک بشه :d:d بیشتر... مرسییییییییییییییییییییییییی................ دوستان نظر یادتون نره
Amir_Fahrenheit کاربر سایت Sep 18, 2011 #28 بچه ها تا الان 1067نفر شدیم... آفرین به این پشتیبانی.....واقعا جای تحسین داره