امروز Manhunt و Bully برای PS4 منتشر شدند!

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
بدون هیچ اطلاع قبلی Sony و Rockstar دو بازی Bully و Manhunt را به عنوان PS2 Classics بر روی PS4 منتشر کردند.

4re7u9tvkablq5jk9b6x.jpg

cix1c6ick763jb5cskvb.jpg
هر دو بازی با رزولوشن 1080p و با قیمت 14.99$ منتشر شده اند.
همچنین هر دو بازی دارای Trophy و Platinum هستند. تروفی های مهم را در زیر میتوانید مشاهده کنید:
Bully
  • Valedictorian (Platinum) – Unlock every trophy.
  • Graduate (Gold) – Complete Chapter 5.
  • Problem Child (Gold) – Amass 160,000 trouble points.
  • Kleptomania (Gold) – Acquire all room trophies.
  • Boy Genius (Gold) – Complete all 5 classes for every subject.
--------------
Manhunt
  • Psychopath (Platinum) – Unlock all trophies.
  • Murderous (Gold) – Complete every scene on Hardcore difficulty.
  • Dangerous (Gold) – Complete every scene on Fetish difficulty.
  • 4-Star Freak (Gold) – Earn a 4-star rating for every scene on Fetish Difficulty.
  • 5-Star Fiend (Gold) – Earn a 5-star rating for every scene on Hardcore Difficulty.
هر دو بازی در حال حاضر در PS Store اورپا در دسترس اند. Bully در PS Store آمریکا در دسترس است در حالی که انتظار میرود Manhunt در ساعات آتی امروز در PS Store آمریکا منتشر شود.
[ آپدیت ] Manhunt برای PS Store آمریکا هم منتشر شد
حجم دانلود Bully و Manhunt به ترتیب 2.7GB و 2.0GB است.

http://www.playstationlifestyle.net/2016/03/22/bully-manhunt-ps4-today-in-europe/

آخرین ویرایش:
Bully
رو گرفتم الآن ، زیرنویس نداره درسته؟ می خواستم فعال کنم وجود نداره تو گزینه ها

Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه درست یادم مونده باشه برای این کار باید بازی رو استپ کنید برید تو options بعد display و بعد subtitles
امیدوارم همین باشه.

• Like
Reactions: Ezio96
امروز bully رو بازی کردم واقعاً لذت بخش بود، دوستانی که مثل من قبلاً بازی نکردن حتماً بگیرن، مطمئن باشید بابت 15 دلار پشیمون نمی شید! بیشتر از بعضی بازی های جدید سرگرم کننده ست

• Like
Reactions: g4m3r
دوستان من هیچ کدوم اینارو قبلاً بازی نکردم
یه توضیح بدید چه جوری هستن؟
مرسی

Manhunt کلا 2 نسخه ازش اومد , بازی بود که تو اکثر کشور ها حتی کشور آمریکا و کشور ها اروپایی ممنوع توزیع شد , خلاصه بازی اینه که کارکتر یه بیمار روانیه باید راه بیفتی با تبر و ...... مغز بقیه رو بترکونی , تو نسخه دوم همین داستان ادامه داره با کمی تغییر که بیشتر سبک مخفی کاری شده و باید فرار کنی

Bully هم بازیه که یه پسر قلدور به اسم بیلی هست تو مدرسه و کارش قلدوریه , بنظرم ارزش بازی داره حتی الان
البته چون این نسخه ریمستر هست ارزشش چند برابر میشه
من این بازی رو روی ps2 - wii - psp کردم

Psychopath
این عنوان پلاتینیوم بازی Manhuntه که واقعا در خور کسانی هستش که بتونن این بازی را پلات کنن
اونایی که بازی کردن میدونن ریت 5 ستاره روی درجه سختی هاردکور یعنی چی
یادش بخیر چند سال پیش یه بلاگ داشتم در مورد همین بازی که چه قدر سازندش میتونه روانی باشه
بازی کنین آقایون، بازی کنین تا بفهمین خشونت تو بازی یعنی چی ... بفهمین تمام بازی های وحشتناک این نسل و نسل پیش در برابر این بازی مثل بازی راپانزل و مداد جادویین

برید روی PC بازی کنین هر دو رو خب:D
من هفته پیش manhunt 2 رو تموم کردم. کلا خشونت در این بازی سطح متفاوتی داره.
نسخه اولش از نظر من بهتره. دوستان اگر بازی نکردن، چه روی پی سی و چه روی ps4 پیشنهاد میکنم بازی کنین.

خشونتش در حد کارهای slasher و چیپ سینماییه. مخصوصا گرافیک عتیقه شون که حتی زمان عرضه اصلی هم مالی نبودند رو به سختی میشه تحمل کرد.

حالا چرا در رابطه با این دوتا بازی متوسط و ضعیف اینقدر جو میدن فقط بخاطر اسم و رسم سازنده است. وگرنه postal و hell to ride و... هم در همین سطح هستن. فقط انقدر جوسازی ندارن.

راک استار Bully 2 رو بده من هیچی دیگه ازش نمیخوام :D
خشونتش در حد کارهای slasher و چیپ سینماییه. مخصوصا گرافیک عتیقه شون که حتی زمان عرضه اصلی هم مالی نبودند رو به سختی میشه تحمل کرد.

حالا چرا در رابطه با این دوتا بازی متوسط و ضعیف اینقدر جو میدن فقط بخاطر اسم و رسم سازنده است. وگرنه postal و hell to ride و... هم در همین سطح هستن. فقط انقدر جوسازی ندارن.
Hell to ride ... :D :D :))

• Like
Reactions: aliatlas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or