امروز سری Darksiders به حراج گذاشته می‌شود. حضور شرکت Crytek

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
avwipi1l2thrj9e5mzne.jpg

درود.

بعد از تمام شدن همه شایعاتی که پیرامون امدن و یا نیامدن سری Darksiders بود، امروز هواداران این بازی بلاخره به یک نتیجه خواهند رسید. چندی پیش در خبری اقای David Adams رئیس بخش امریکای شرکت کرایتک اذعان کرده بود که می‌خواهد پیرامون بازی Darksiders به THQ پیشنهادی بدهد. حال این پیشنهاد چیست؟ امروز 1 اپریل سال 2013 شرکت THQ در حراجی که بازی Darksiders در ان وجود دارد به خریداران معرفی خواهد کرد. این مناقصه که یکم تا 15 اپریل ادامه دارد شرکت Crytek نیزحضور دارد و برای خریدن دو عنوان بعدی این سری پیشنهادات خود را به THQ ارائه خواهد کرد. اقای Ryan Stefanelli که طراح اصلی شرکت کرایتک امریکا است چندی پیش در مصاحبه که داشت اذعان کرده بود، وقتی بازی Darksiders در مناقصه بیاید(یعنی امروز) ما پیشنهادات خود را پیرامون این IP خواهیم داد. هنوز هیچ چیز مشخص نیست ولی بسیار هیجان زده هستیم." گفته می‌شود دو عنوان Homeworld و Red Faction در این حراجی باشند.

ایا بار دیگر ما شاهد سوارکاران تاریکی هستیم(؟) طعم بازی کردن این عنوان با انجین قدرتمند CryEngine چگونه خواهد بود؟

من نمی گم RYSE خوب بد یا هر چیزی انشالله که بازی موفقی بشه

ولی شما نکنه تریلر IN GAMEی چیزی دید که اینطور قاطعانه نظر میدید؟اگه دید که به ما هم بگید ببینیم

تریلر In Game از کدومشون ؟! RYSE یا DarkSiders؟ در ضمن شما کجا قاطعیت در جملات من دیدی؟! من میگم خریداری DS توسط کرایتک از خداحافظیش از دنیای گیم بهتره ! حداقل به امتحانش میارزه که یه بار هم ساخته کرایتک رو از این بازی ببینیم! شاید اینقدر ها هم بد نبود!

RYSEدیگه
منظورم خط دوم حرفتونه

من خودم از کسایی هستم که شدیدا منتظر RYSE ام و مثل شما امیدوارم بازی خوبی از آب دربیاد ولی منظورم کلی و در مورد بعضی افراد بود که به عشق کمپانی مورد علاقه شون و فن بازی (چون RYSE قراره انحصاری مایکروسافت باشه) از RYSE تعریف و تمجید میکنن ولی وقتی پای ساخته شدن DS توسط کرایتک میاد وسط ،کرایتک و امثال کرایتک بد میشن ! همونطور که از RYSE تریلر In Game ندیدیم از DS بعدی هم نه CG دیدیم و نه ویدیو In Game !

پس تا زمانی که یه بازی به دستمون نرسه و تجربه اش نکنیم ،نباید نسبت بهش چشم بسته جبهه بگیریم یا بیش از حد هایپش کنیم!

اینم بگم من نه از کرایتک بدم میاد و نه خوشم میاد ! احساسی نسبت بهش ندارم !:d پس از سر طرفداری نمیخوام حرفمو به کرسی بنشونم!

آخرین ویرایش:
اگه کرایتک بخره بازی همون کیفیت قبلیشو حفظ میکنه گرافیک تکنیکیشم که شاید ایراد بزرگشه از بین میره بلاخره همون سازنده ها میسازنش با یه موتور بهتر برای خود کرایتک و موتورشم این بازی تو شروع نسل بعد میتونه تبلیغ خیلی خوبی باشه چون نشون میده تو سبکای مختلف میشه با این موتور بازی ساخت
امیدوارم دومین h&s خوب این نسل بعد از CV: LOS همچنان ادامه داشته باشه واقعا سریه دوست داشتنی بود

Ok, GOW is Trash, WE GO IT !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or