امروز ، رونمایی از یک "راز بزرگ" توسط Sucker Punch

Bayonetta

کاربر سایت
url

درود ...
سازنده عنوان Sucker Punch ، inFAMOUS قراره که امروز یک رونمایی بزرگ داشته باشه .
از طریق Facebook گفته شد که اطلاعات بیشتر امروز در GDC مشخص میشه .
"امروز ، روز بسیار هیجان انگیزیه ، ما 2 سال است که این راز رو نزد خودمون نگه داشتیم و در GDC همه چیز رو بهتون میگیم ... "
یعنی چی میتونه باشه ؟!
بهر حال هرچی هست ، Sly 4 نیست :( چون :
"اینو به همتون بگم خبری از معرفی Sly 4 نیست ؛ شرمنده بعضیاتون رو نا امید کردم ! :| "

...
منتظر باشید .

ای درد :d اون جمله ی آخر رو نمیگفت بسی شاد میشدیم! :d
بعد بازیشون انحصاری انشاالله دیگه ؟ :-" چون زیر مجموعه ی سونی نیستند شاید مولتی باشه :d اگرم بیاند بگند ما به جمع خانواده ی PS پیوستیم بسی خوشحال میشیم :d

فکرشو بکنید بگه infamous برا 360 هم میاد بعد من این شکلی میشم(=)) )
الهی بنرکه اونکی گفت sly نیست:(( (عاشق 3ش بودم:(()
منم فکر کنم مولتی پلتفرم بشه عنوانشون!(حالا مث x11 مایکرو ضد حال میخوریم:)))

فکرشو بکنید بگه infamous برا 360 هم میاد بعد من این شکلی میشم

نگران نباش، اون شکلی نمیشی چون ip بازی مال سونی ‍ه.

SONY Owns Sucker Punch ...

نُچ
-------
با توجه به اینکه گفته دو سال پنهان نگه داشتیم، احتمالاً یه بازیه جدیده، حالا یا اختصاصی یا مولتی
یه احتمال دیگه هم هست اینه که بخش multiplayer برای inFAMOUS 2 باشه ولی احتمالش کمه :دی

فکرشو بکنید بگه infamous برا 360 هم میاد بعد من این شکلی میشم(=)) )
الهی بنرکه اونکی گفت sly نیست:(( (عاشق 3ش بودم:(()
منم فکر کنم مولتی پلتفرم بشه عنوانشون!(حالا مث x11 مایکرو ضد حال میخوریم:)))

ناشر بازی سونیه اونوقت واسه 360 بیاد..؟!

99 % خبر این هستش . Sucker Punch توسط سونی خریداری شده و از الان به بعد ما به جمع خانواده PS ملحق شده ایم .

بعد از عرضه شخصیت Sly به همراه قهرمان های سونی اصلا این چیز جدیدی نیست و نخواهد بود من خیلی وقته منتظرم خبرش رو اعلام کنه Sucker Punch یا Sony برای این که Sucker Punch امتحانش رو خیلی عالی پس داده و استدیو با استعدادی هستش و سونی هم به همین راحتی از این استدیو های با استعداد نمیگزره .

نُچ
-------
با توجه به اینکه گفته دو سال پنهان نگه داشتیم، احتمالاً یه بازیه جدیده، حالا یا اختصاصی یا مولتی
یه احتمال دیگه هم هست اینه که بخش multiplayer برای inFAMOUS 2 باشه ولی احتمالش کمه :دی

احتمال مولتی پلیر داشن کم هستش اما Co-op هستش اما به نظر من بعد از شماره اول سونی درخواست خرید شرکت رو داده که تا الان ادامه داشته که سونی خریدتش احتمالش بیشتر هستش .

عنوان دیگه احتمالش کم هستش اگه خیلی میخواستن عنوان جدید هم بسازن Sly رو میساختن که کلی ادم در کفش هستن .

این هم که 2 سال هستش خبر رو پیش خودشون نگه داشتن به این معنی هم میتونه باشه که این ها 2 سال کامل نیست که دارن روی بازی جدید کار میکنن که بخواد از 2 سال پیش چیزی مشخص بوده باشه که بخواد انقدر مهم باشه براشون .

آخرین ویرایش:
بعد از عرضه شخصیت Sly به همراه قهرمان های سونی اصلا این چیز جدیدی نیست و نخواهد بود
البته تو این بازی رچت و کلنک هم بودند که ... :d
مگه اینا چندتا کارمند دارند که در حال ساخت 3 بازی باشند ؟ :d
INFAMOUS 2 و SLY 4 و ؟؟؟
:d

البته تو این بازی رچت و کلنک هم بودند که ... :d
مگه اینا چندتا کارمند دارند که در حال ساخت 3 بازی باشند ؟ :d
INFAMOUS 2 و SLY 4 و ؟؟؟
:d

اون ها از قهرمان های بازی های انحصاری سونی هستن درسته IP Ratchet & Clank رو Insomniac ساخته اما عنوان R&C IP ش در انحصار خانواده PS هستش .

پس سونی میتونه عنوان های ازش بسازه همون جوری که High Impact Games برای PSP این بازی رو ساخت نه Insomniac خودش. فکر کنم حق IP مال سونی باشه شاید Resistance مال سونی نباشه اما فکر میکنم R&C مال سونی هستش .

کسی نگفته 3 عنوان میسازن که Sly رو که کلا گفته نمیسازم یکی INFAMOUS 2 هستش داره میسازه .

میگه یک چیزی هستش که 2 ساله پیش خودمون نگه داشتیم و نگفتیم .

من میگم احتمال بازی جدید 0% هستش بعدشم اگه میخواستن بازی جدید هم بسازن SLY 4 رو میساختن نه بازی دیگه ای رو که این همه افراد در انتظارش هستن .

تعداد کارمندانش 50 نفر هستش یک استدیو خیلی پر کاری هستش که مثل ناتی داگ بازی میسازه در زمان کمتر از 2 سال انقدر بازی پیشرفت کنه باید به کارمنداش واقعا تبریک گفت به خاطر این هم قدرت و استعداد .

آخرین ویرایش:
SLY 4 که تایید شده! تو یک نمایشگاه دیگه هم چند وقت پیش دوباره تیزری که توی SLY C بود رو پخش کردن! و وقتی تایید بشه یعنی در دست ساخته :d (حالا شاید کارهای ابتدایی :d )
پس 2 تا بازی رو دارند روش کار میکنند :d منم نگفتم بازی جدید میسازه! گفتم اگر بازی جدید باشه، میشه 3 تا بازی! :d
که چون فکر نکنم تعدادشون اونقدر باشه در نتیجه منم فکر کنم یک چیزی زیر 20% باشه احتمالش :d

JAK IV هم خیلی منتظر داره ولی این ND بی خیال آنچارتد نمیشه :d حالا قولش رو دادن ولی کی قراره بسازند خدا داند :d (بعد U3 انشاالله :d )

همین الان PSM3 خبر داد که این راز بزرگ مربوط میشه به Infamous 2 و شامل یه مد جدید است
http://gamingeverything.com/?p=1925

مغزم دیگه داره میاد تو حلقم:d.
احتمالش خیلی خیلی زیاده که Multiplayer باشه.اصلا فکر کنم الان دیگه خیلی ضایع باشه که همون Multiplayer باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or