بابا ما به اين خيلي اميد داشتيم

وااااااا چي شد يهو؟!!!!:confused: تريلر هاش كه عالي بود!!!
آره بابا فك كنم نبايد به اين GS زيادم چشم بسته اعتماد كنيم
ديدي كه به Black داده بود 7.5
بزاريد بياد بازي كنيم ببينيم چه جورياست
راستی کسی میتونه لطف کنه تمام نسخه های مدال افتخار رو که برای pc اومده بنویسه
MOH Alied Assault
MOH Pacific Assault
MOH Airborn
من رو PC جز اینا ندیدم....ولی روی کنسول خیلی زیاد تر بودن مثل Frontline-undergeround ....
کلا از وقتی COD اومد این بازی رفت به جهنم:biggrin1:
میشه بگی چرا زیادش هست!!!گرافیکش که از 360 هم بهتر بودالبته به نسخه ی PC
7 داده که زیادشم هست ! اما به نسخه ی X360 بازی 8.1 داده .
gamespot به هر دو نسخه PC و 360 امتیاز7 داده و ign به هر دو 7.9 داده.در gamerankings هم تا حالا PC بالاتر بوده.مسنکه خیلی جوگیر شدی!البته به نسخه ی PC
7 داده که زیادشم هست ! اما به نسخه ی X360 بازی 8.1 داده .

gamespot به هر دو نسخه PC و 360 امتیاز7 داده و ign به هر دو 7.9 داده.در gamerankings هم تا حالا PC بالاتر بوده.مسنکه خیلی جوگیر شدی!
PC (79.9%) | X360 (75.3%)
اینم نمره Gamespot به Lost Planet نسخه 360:laughing:.من فکر میکردم این تاپیک برای medal of honorه.مسنکه برای emin3mzizou و شما سوءتفاهم پیش اومده.فکر نمیکنم منظور AC_COH_MGS4 بازی lost planet بوده باشه.منظوزش مدال بوده.مشکل اینجاست اونی که جوگیر شده شماییاینم نمره Gamespot به Lost Planet نسخه 360
http://au.gamespot.com/xbox360/acti...t=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review
gamespot به هر دو نسخه PC و 360 امتیاز7 داده و در gamerankings هم تا حالا PC بالاتر بوده.مسنکه خیلی جوگیر شدی!
PC (79.9%) | X360 (75.3%)
دوست عزیز من که با شما دعوا ندارم که با این لحن تند می نویسی.من حتی متوجه شدم که شما منظورت lost planet بود و حتی گفتم که براتون سوءتفاهم پیش اومده بوده چون منظور اون شخص medal of honor بود نه lost planet.من از شما می خوام که بحث رو همین جا تموم کنیم تا تاپیک از موضوع اصلی خودش منحرف نشه.نه خیر اتفاقا برعکس ! مثه اینکه شما خیلی جو گیر شدی ! (در ضمن من مثه بعضیا فنبوی نیسم که واسه خاطر این چیزا جو گیر بشم . اول طرفتو بشناس بعد حرف بزن .)
من منظورم بازی Lost Planet بود اق پسر :laughing:
جدا 7 داده هاااااابابا ما به اين خيلي اميد داشتيم
وااااااا چي شد يهو؟!!!!:confused: تريلر هاش كه عالي بود!!!
آره بابا فك كنم نبايد به اين GS زيادم چشم بسته اعتماد كنيم
ديدي كه به Black داده بود 7.5
بزاريد بياد بازي كنيم ببينيم چه جورياست
![]()
من به lost planet چيكار دارم:biggrin1:
من دموی این بازی رو دانلود کردم...
7 هم زیادشه...منظورم از دمو دموی قابل بازیه