امتیاز Medal Of Honor از سایت ها و مجلات

• Thread starter Thread starter Mojtaba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا ایول ....سه پسته

مدال افتخار از کی وجود داره..............psone ......گیم پلی کدومشون از همه بهتر بود
اصلا مبنای امتیاز دادن به بازی چیه
بازی با هم دوره های خودش مقایسه میشه ....و یا...
کسی هست که کمی در موردش توضیخ بده
راستی کسی میتونه لطف کنه تمام نسخه های مدال افتخار رو که برای pc اومده بنویسه

دوستان اینجوری که یه بازی رو نمیکوبن!!
اول بازی کنید بعد بکوبید:biggrin1:این GS هم واقعا حالی به حالیه.مثلا به lost planet هم 7 داده بود!!!
به نظر من خیلی بیشتر از اینها حقش بود

جدا 7 داده هاااااا:eek::eek::eek: بابا ما به اين خيلي اميد داشتيم:(:(:( وااااااا چي شد يهو؟!!!!:confused: تريلر هاش كه عالي بود!!!:eek: آره بابا فك كنم نبايد به اين GS زيادم چشم بسته اعتماد كنيم /:) ديدي كه به Black داده بود 7.5:eek: بزاريد بياد بازي كنيم ببينيم چه جورياست/:)

راستی کسی میتونه لطف کنه تمام نسخه های مدال افتخار رو که برای pc اومده بنویسه

MOH Alied Assault
MOH Pacific Assault
MOH Airborn
من رو PC جز اینا ندیدم....ولی روی کنسول خیلی زیاد تر بودن مثل Frontline-undergeround ....
کلا از وقتی COD اومد این بازی رفت به جهنم:biggrin1:

MOH Alied Assault
MOH Pacific Assault
MOH Airborn
من رو PC جز اینا ندیدم....ولی روی کنسول خیلی زیاد تر بودن مثل Frontline-undergeround ....
کلا از وقتی COD اومد این بازی رفت به جهنم:biggrin1:

اینم بگو که اون نسخه های خوب مدالو همون سازنده های فعلی COD ساختن بعدا جدا شدن

مشکل اینجاست اونی که جوگیر شده شمایی:-" اینم نمره Gamespot به Lost Planet نسخه 360

http://au.gamespot.com/xbox360/acti...t=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review
:laughing:.من فکر میکردم این تاپیک برای medal of honorه.مسنکه برای emin3mzizou و شما سوءتفاهم پیش اومده.فکر نمیکنم منظور AC_COH_MGS4 بازی lost planet بوده باشه.منظوزش مدال بوده.

gamespot به هر دو نسخه PC و 360 امتیاز7 داده و در gamerankings هم تا حالا PC بالاتر بوده.مسنکه خیلی جوگیر شدی!;)
PC (79.9%) | X360 (75.3%)

نه خیر اتفاقا برعکس ! مثه اینکه شما خیلی جو گیر شدی ! (در ضمن من مثه بعضیا فنبوی نیسم که واسه خاطر این چیزا جو گیر بشم . اول طرفتو بشناس بعد حرف بزن .)
من منظورم بازی Lost Planet بود اق پسر :laughing:

نه خیر اتفاقا برعکس ! مثه اینکه شما خیلی جو گیر شدی ! (در ضمن من مثه بعضیا فنبوی نیسم که واسه خاطر این چیزا جو گیر بشم . اول طرفتو بشناس بعد حرف بزن .)
من منظورم بازی Lost Planet بود اق پسر :laughing:
دوست عزیز من که با شما دعوا ندارم که با این لحن تند می نویسی.من حتی متوجه شدم که شما منظورت lost planet بود و حتی گفتم که براتون سوءتفاهم پیش اومده بوده چون منظور اون شخص medal of honor بود نه lost planet.من از شما می خوام که بحث رو همین جا تموم کنیم تا تاپیک از موضوع اصلی خودش منحرف نشه.
ممنون.

آخرین ویرایش:
جدا 7 داده هاااااا:eek::eek::eek: بابا ما به اين خيلي اميد داشتيم:(:(:( وااااااا چي شد يهو؟!!!!:confused: تريلر هاش كه عالي بود!!!:eek: آره بابا فك كنم نبايد به اين GS زيادم چشم بسته اعتماد كنيم /:) ديدي كه به Black داده بود 7.5:eek: بزاريد بياد بازي كنيم ببينيم چه جورياست/:)

آره بابا من منظورم تو اين پست medal of honor بود:-" من به lost planet چيكار دارم:biggrin1:/:)

من دموی این بازی رو دانلود کردم...
7 هم زیادشه...منظورم از دمو دموی قابل بازیه

من هم دموش رو بازی کردم ، به نظر من فقط تو گرافیک یه چیزایی کم داشت ، البته فقط دمو بوده و معلوم نیست که بازی اصلی چی باشه...
از روی تریلر و عکس و اینها هم نمیشه نظر نداد... مثلا من یه باگ که توی گرافیکش دیدم این بود که وقتی مثلا نارنجک کنار دیوار می ترکید اولا نه اثری از نارنجک رو دیوار بود نه روی زمین ، بعد گرد و خاک انفجار هم بدون محدودیتی هم از دیوار کناری رد می شدن و هم سقف بالا سرشون :confused: البته از این جور مسائل کم بود ولی بعضی از بافت ها از جزئیات بالای برخوردار بود و بیشترشون هم داغون بودن :biggrin1: که در کنار فیزیک و استیل افراد واقعا جای تعجب داره چون اون از هر لحاظ کامل هستن ... محمد جان شما هم یکبار دیگه به تیکه اول دمو نگاه کن ، اونجاییش فرمانده داره دستور تخلیه رو میده به صورتش توجه کن...در طول بازی هم به نحوه حرکت افراد نگاه کن ، متوجه میشی..
ولی من به همون دموش نمره 7 رو میدم... و فکر کنم سایت ها هم باید بیشتر از اینها بهش می دادن...البته تا بازی کامل رو نبینم نمی تونم قضاوت درست کنم...
در ضمن دموی مربوط به X360 رو هم دارم میگم..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or