امتیاز 7 برای Lost Planet نسخه pc از gamespot

• Thread starter Thread starter aligh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک سوال دارم : چرا در سیستم جدید امتیاز دهی سایت gamespot نمیشه امتیاز قسمتهای مختلف رو مثل گذشته دید؟ ...مثلا گرافیک چه امتیازی گرفته؟
باید قسمت Good و Bad رو بخونی به اضافه اون ایکون هایی که گذاشتن(پوینتر رو روشون نگه دار)

The Bad

• Broken netcode may or may not let you into a multiplayer game
  • Various technical and porting issues get in the way of the enjoyment
  • Short single-player campaign is relatively easy.
کدامیک از این موارد مشکلات PC است؟!

البته اون نکته سوم از لزومات n00b friendly بودنه !

ولی خوب میشه گفت این بازی نسخه X360 بهتر از Pc هست دیگ
دقیقا.فقط در مورد این بازی و بازیهای دیگه ای که از رو کنسول رو پیسی بد پورت میشن.مثال برعکسشم هست.بازیهای عالی ای رو پیسی که روی کنسول افتضاح بودن.

این امتیاز نشون داد ادعای سازندگان بازی در مورد بهتر بودن نسخه پی سی بخصوص از نظر گرافیک بی پایه بوده:evil:
جالب تر اینکه بسیاری از سایتها و حتی سایتهای سخت افزار کامپیوتری مثل tomshardware هم به این ادعا دامن میزدند!!!
مثلا خطها و زاویه ها و رنگها با توجه به پشتیبانی dx10 توسط سازندگان برای نسخه پی سی یه جور دیگه ای هست!!! یا نور واقعی تر هست یا عمق برف!!!...خلاصه اینکه حسابی پیازداغش رو زیاد میکردن و هی عکس میذاشتن که نگاه کنید این نقطه در پی سی با اون نقطه در نسخه 360 فرق داره:eek:

این امتیاز نشون داد ادعای سازندگان بازی در مورد بهتر بودن نسخه پی سی بخصوص از نظر گرافیک بی پایه بوده:evil:
جالب تر اینکه بسیاری از سایتها و حتی سایتهای سخت افزار کامپیوتری مثل tomshardware هم به این ادعا دامن میزدند!!!
مثلا خطها و زاویه ها و رنگها با توجه به پشتیبانی dx10 توسط سازندگان برای نسخه پی سی یه جور دیگه ای هست!!! یا نور واقعی تر هست یا عمق برف!!!...خلاصه اینکه حسابی پیازداغش رو زیاد میکردن و هی عکس میذاشتن که نگاه کنید این نقطه در پی سی با اون نقطه در نسخه 360 فرق داره:eek:
اينو معافقم چون من يه عكس ديدم اينجا تو pc بهتر از 360 هست اونجا و اينجا ولي حالا ضايع شدن

دقیقا.فقط در مورد این بازی و بازیهای دیگه ای که از رو کنسول رو پیسی بد پورت میشن.مثال برعکسشم هست.بازیهای عالی ای رو پیسی که روی کنسول افتضاح بودن.

آره نمونش Crysis هست ;)
ولی واسه کنسول نمیاد که معلوم بشه فرضیه من

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or