امتیاز های Death Stranding

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    191
  • نظرسنجی بسته شده است .

Outer Heaven

کاربر سایت
121065

Directed by: Hideo Kojima
Writers: Hideo Kojima; Hitori Nojima
Initial release date: November 8, 2019
Composer: Ludvig Forssell
Genre: Strand
Engine: Decima
Platforms: PlayStation 4, PC​

Metacritic:82

Metacritic:86 pc version

Atomix:10/10
Digital Chumps:10/10
Remoteplay:10/10
InsideGamer:10/10
Famitsu:10/10
Bazicenter:10/10
TheSixthAxis:10/10
Digitally Downloaded.net:10/10
We Got This Covered:10/10
Trusted Reviews:10/10
Gaming Trend:10/10
GamingAge:10/10
GamePlanet:10/10
GamerSky:10/10
GameRevolution:10/10
PushSquare:10/10
ScreenRant:10/10
EGM:10/10
DailyStar:10/10
Millenium:9.8/10
IGN Italia:9.8/10
Areajugones:9.7/10
4Players.de:9.5/10
Playstation LifeStyle:9.5/10
Jeuxvideo.com:9.5/10
IGN Japan:9.5/10
Gaming Nexus9.5/10
Gamer.nl:9.5/10
CheatCC:9.4/10
SpazioGames:9.4/10
Hobby Consolas:9.3/10
COGconnected:9.3/10
Multiplayer.it:9.2/10
Vandal.net:9.2/10
Metro Montreal:9.1/10
Multiplayer.it:9.1/10
Worth Playing:9/10
DarkStation:9/10
3DJuegos:9/10
Post Arcade (National Post):9/10
Power Unlimited:9/10
Games.cz:9/10
‍Gryonline.pl:9/10
GameSpot:9/10
Shacknews:9/10
PSX-Sense.nl:9/10
PLAY! Zine:9/10
JeuxActu:9/10
God is a Geek:9/10
GameOver.gr:9/10
Eurogamer Italy:9/10
Everyeye.it:9/10
GamePro Germany:8.9/10
The Games Machine:8.8/10
IGN Spain:8.7/10
Gamers Heroes:8.5/10
LevelUp:8.5/10
XGN:8.5/10
GameCrate:8.3/10
Meristation:8/10
Merlin'in Kazanı (Turkey):8/10
VideoGamer:8/10
Easy Allies:8/10
Critical Hit:8/10
Guardian:8/10
ZTGD:8/10
Press Start Australia:8/10
PlayStation Universe:8/10
Gameblog.fr:8/10
Destructoid:8/10
Attack of the Fanboy:8/10
CGMagazine:7.8/10
Digital Trends:7/10
Game Informer:7/10
Vgames:7/10
USgamer:7/10
TrueGaming:7/10
Metro GameCentral:7/10
Hardcore Gamer:7/10
GamesRadar:7/10
IGN:6.8/10
GameCrirics:6.5/10
VG247:6/10
AusGamers:6/10
VGC:6/10
GiantBomb:4/10
GameRant:4/10
Stevivor:3.5/10

آخرین ویرایش:
تنها نکته منفی بازی برای من که البته هنوز تا خودم تست نکنم قطعی نیست اینه که نگرانم مکانیسم های گیم پلی اونقدر سختگیرانه باشه که نذاره به اندازه کافی از اتمسفر لذت ببریم مثلا تو نقد این بود که راه رفتن معمولی و مثل بقیه بازی ها نیست و تمرکز میخواد و ممکنه موقع راه رفتم تعادل کاراکتر بهم بخوره و نیاز به زدن دکمه برای حفظ تعادل باشه. این میتونه تجربه بازی رو خراب کنه. امیدوارم اشتباه کرده باشم و اینطور نشه.
همه از نداشتن گیم پلی مینالن. ign میگه. گیمپلی نتونسته وظیفه خودشو تو این بازی انجام بده.

• Like
Reactions: delta05
کاری ندارم نقد IGN کاملا بی انصافانه بود و به اتمسفر و داستان عالیش بها نداده بود ولی

ویدیو نقدشون واقعا عالی بود :D؛ طرف خیلی طنز خوبی داشت و عالی هم تدوین شده بود؛ حتما توصیه میکنم ببینید تجربه فانیه

«البته اونایی که حساس نیستن به اسپویل »
بهداستان ایراد گرفتن فقط ign نبوده
Entertainment The pillars of gameplay, combat, and story all bear the mark of creator Hideo Kojima, but none of them stand out or carry the experience

همه از نداشتن گیم پلی مینالن. ign میگه. گیمپلی نتونسته وظیفه خودشو تو این بازی انجام بده.
نه من کاری به نداشتن گیم پلی ندارم. حرفم اینه که نگرانم نوع گیم پلی تمرکز زیادی بخواد و لذت اتمسفر رو بگیره. حالا اینکه گیم پلی بازی خوبه یا بده بحثش جداست.

چه گیفهایی آماده کرده بودم! جرات گذاشتنشونو ندارم :)) همین یکی رو جهت فان ماجرا داشته باشید، دو تای دیگه هم هست که باحاله ولی دیگه جاش اینجا نیست :D
u696335_.gif

اره واقعا حیف شد
عوضش میتونی اینو خطاب به یه اجتماع نسبتا بزرگ بزاری..
:D

121219

نه من کاری به نداشتن گیم پلی ندارم. حرفم اینه که نگرانم نوع گیم پلی تمرکز زیادی بخواد و لذت اتمسفر رو بگیره. حالا اینکه گیم پلی بازی خوبه یا بده بحثش جداست.
ببین چیزی که مشخصه توی راه رفتن عادی هم باید خیلی دقت کنی چون حتی یه سنگ کوچیک هم میتونه تعادلت رو بهم بزنه و به محموله آسیب وارد بشه و خب اصل گیمپلی هم اینه که به محموله آسیب وارد نشه ...

اریااز تو که می دونم‌تسلطتت به زبان انگلیسی خوبه و کلا ادم منطقی هستی بعیده ! شما خیلی راحت می تونی بری متن نقد هارو بخونی ! و خودتو وارد این ماجرای فرار از واقعیت نکنی ! گیم اینفورمر رسما تو نقد نوشته گیم‌ پلی کسالت اور و خسته کننده . ۲۰ تا منتقد دیگه اشاره کردن . همه کلیت بازی و داستان و ... رو خوب دونستن ولی اصلی ترین مشکل همونیه که ماها خودمونو کشتیم‌و بهش اشاره کردیم ولی شماها قبول نمی کردید ! گیم‌پلی ! همه گفتن جذاب نیست خسته کننده می شه . چیو باید بازی کنم ؟ وقتی کلی تریلر دیدم خوشم‌نیومده و کلی منتقد نظرشون همینه ؟ شما یا اساسا قبول داری حرفشون رو یا نه دیگه ! من به نمرات کاری ندارم یه مرور رو متن نقد های راجع به گیم‌پلی کن کافیه ! حالا یه سری مثل خودت سلیقشون خاص ۲۰ ساعت کولبری کنن حال می ده بهشون مبارکشون باشه . ولی واقعیت اینه که بازی در گیم‌پلی مشکل داره و کسالت اوره . چیزی که توی تمام تریلر ها مشخص بود .
اصلا وقتی edge اون متن رو راجب بازی مینویسه ینی گیم پلی ایراد داره. چون کلا گیم پلی محوره اون مجله.
شاید یکی از داستان و اتمسفر خوشش بیاد و حال کنه با بازی. مگه لایف ایز استرنج و هوی رین چه گیم پلی ای داشتن که اینهمه طرفدار دارن؟
ولی خب گیم پلی بازی به نظر میاد ایراد داره و این قضیه قطعیه. اپن ورد خالی با فرعی های بی خود(مشکل اصلی متال ۵) ، و فلسفه گیم پلی خسته کننده.
اگه کسی خیلی گیم پلی محوره شاید حال نکنه با بازی واقعا.

خب دعوا سر بحث های یه هفته پیش جدا بسه
یا یه چی بگید بخندیم یخورده یا مفید باشه و کسی ناراحت نشه
===

من لای منتقدهای ویدیو گیم کلا با تیم Easy Allies و فرمت نقداشون همیشه حال می کنم... خیلی هم نظر نیستیم سر نمره نهایی همیشه ولی نقداشون به جد دقیق و درست درمونه

بذارید ببینید چی میگن اینا
یا این که خلاصه ترجمه ای که من میگم رو بخونید :دی

====

اول این که بزرگترین نقطه قوت بازی، همون حس Strand ـیه که کوجیما روش اصرار داره
بازی اساسا یه بخش اساسی اش به نامه بری، یا بهتر بخوایم بگیم، بسته بری اختصاص داره و جدا چالش های خوبی داره این بخش ها! بخش خفن این قضیه و ربطش به استرند از جایی میاد که شما تو این حمل و نقل ها و درگیری با چالش های دنیای تیکه تیکه شده آمریکا به شدت حس تنهایی می کنید، این که نشونه های کمک بقیه رو می بینید به شدت حس خاص و خوبی داره و کاملا با هدف داستانی اصلی بازی که وصل کردن آدم هاست به هم نزدیکی داره و خوب این کانسپت داستانی رو به گیم پلی وصل می کنه

ایزی الایز از داستان بازی هم تعریف کرده و گفته با وجود حجم عظیم پلات توییست ها، رازها و احساسات خاصی که تو داستان بازی بیان میشه (بر خلاف چیزی که زیاد تو بازی های ویدیویی می بینیم) پاداش نهایی و چیزی که در انتها نصیب بازیکن میشه از داستان کاملا ارزششو داره و خبری از فاجعه داستانی MGS V نیست به هیچ وجه

تم هایی هم که بازی بهش پرداخته تو درون مایه داستانیش هم خیلی مورد ستایش بودند

موسیقی بازی و نحوه قرار گیری اش تو بازی هم یکی مورد تمجید ترین موارد نقد بود

====

بزرگترین مورد منفی؟ اکشن بازی! اکشن بازی تقریبا کامل کوبیده شده بود تو نقد...
باس فایت های بازی برخلاف ظاهر خفن شون به شدت مبارزه های کسل کننده ای دارند و المان های خسته کننده ای که تو بازی برای مبارزه با این موجودات مطرح میشه از شانس گند خیلی هم کش پیدا می کنند و این لحظات رو به بدترین لحظات بازی تبدیل می کنن (یادتونه من تو تاپیک DS گفتم اکشن بازی بده و رای هم نیاورد تو نظرسنجی، بازم منو زدید، گوش نمی کنید به حرفای من دیگه :دی)
این مورد باس فایت ها خیلی به خاطر اسم کوجیما حاد تر میشه. با آدمی طرفیم که هر کی میخواد لیست بهترین باس فایت های تاریخ گیمینگ رو بده یه اسمی از طراحی های محشر این بشر میاره

بقیه بخش های اکشن و استرس زای بازی هم تعریفی ندارند، کمپ های میول تو بازی برای بسته های شما بهتون حمله می کنن، و هر چی تو داستان می رید جلوتر بیشتر باهاشون روبرو می شید، ولی واقعا نیروهای ضعیفی هستند، مبارزات باهاشون کسل کننده است و با صرفا طناب خود سم میتونید دخل گروهان شون رو بیارید

BT ها هم جدا از طراحی و ارائه محشرشون، بازم روند مقابله باهاشون خیلی سریع تکراری میشه و صرفا باید حواست به نفس و سرعت راه رفتن ات باشه که شاید تو تریلرهای بازی خیلی خفن باشن ولی تو عمل سریع رنگ می بازن

روایت داستانی بازی (خود داستان نه) هم یه سری ایراد داشته به نظر منتقد و گفته که نحوه اطلاعات دهی به بازیکن در مورد شخصیت ها و دنیا خیلی نامتعادله و اذیت می کنه... بعضی موقع ها کلی دیالوگ کلفت برای یه موضوع ساده می شنوید و بعضی موقع ها هم خیلی هجومی کلی اطلاعات بدون این که وقت داشته باشید درک شون کنید بهتون داده میشه

===

آخرشم منتقد به شدت شهامت بازی برای ساختار شکنی رو تحسین کرده ولی خب بازی تو به عمل نشوندن یه سری ایده ها واقعا موفق نبوده و به خاطر همین خیلی راحت میشه از بازی متنفر شد و کاملا طبیعیه

نمره نهایی هم که 8.0 ـه اگه براتون مهمه جدا :دی

اینجوری توصیف کردن
شاید وقت نکرده باشی بخونید،میزارم.
Movement in Death Stranding is effectively the antithesis of the empoweringly fluid parkour of Assassin’s Creed or Marvel’s Spider-Man. Whereas in those games you hold a button to watch your athletic and nimble character effortlessly glide over objects and up and down vertical surfaces, in Death Stranding you alternate between holding the two triggers to maintain balance and wrestling with the thumbstick to keep Sam’s sensitive momentum shifts in check. The result of all of this effort is purely to walk a few metres up a gradual incline without him toppling over and scattering his painstakingly packed luggage rack like a boozed-up bellhop.
Taking Sam for a short walk up a slight hill feels more like trying to push a wheelbarrow full of bricks up a flight of stairs.

• Like
Reactions: Kourosh
ببین چیزی که مشخصه توی راه رفتن عادی هم باید خیلی دقت کنی چون حتی یه سنگ کوچیک هم میتونه تعادلت رو بهم بزنه و به محموله آسیب وارد بشه و خب اصل گیمپلی هم اینه که به محموله آسیب وارد نشه ...
این قضیه میشه مثل راه رفتن روی بند تو خیلی از بازیهای دیگه و اگه محدود باشه مشکلی نیست ولی اگه همیشه بخوای حواست به تعادلت باشه مثل اینه که کل بازی رو داری روی یه طناب راه میری و مطمئنا گند میزنه به تجربه بازی. باید دید میزان تکرارش چقدره.

اینجوری توصیف کردن
شاید وقت نکرده باشی بخونید،میزارم.
دراینصورت مشکل خیلی جدیه.
البته اگه کوجیما بخواد با یه پچ براحتی قابل رفعه یا میتونه به تنظیمات بازی راه رفتن نرمال رو اضافه کنه. البته باز هم اگه بخواد.

• Like
Reactions: rahyarpaul

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or