امتیاز های بازی Senua's Saga: Hellblade II

• Thread starter Thread starter amonre
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیشبینی شما در مورد متاکریتیک بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    294
  • نظرسنجی بسته شده است .

amonre

کاربر سایت
hellblade.jpg

Hellblade II

MEta hell.jpeg

حماسه سنوئا: هل‌بلید ۲ ( Senua's Saga: Hellblade II) یک بازی ویدئویی خیال‌پردازی تاریک در سبک اکشن-ماجراجویی است که توسط استودیوی انگلیسی نینجا تئوری توسعه یافته و به‌وسیلهٔ ایکس‌باکس گیم استودیوز در تاریخ May 21, 2024 برای ایکس‌باکس سری اکس/اس و مایکروسافت ویندوز منتشر خواهد شد. این بازی در جوایز بازی ۲۰۱۹ توسط فیل اسپنسر به عنوان دنباله بازی هل‌بلید معرفی شد

بازی مثل یک تخم مرغ سربسته هست و هر متایی ممکنه بگیره پس لطفا انتقادها و تعاریف های خودتون در مورد بازی رو محترمانه و در راستای موضوع تاپیک بیان کنید، مخلصیم​

آخرین ویرایش:
از نظر من خروجی هر چی باشه این همه پنهان کاری اخلاقی نیست. بالاخره خریدار تا یه حدی باید بدونه که پیش خرید کنه
با کیفیت بازیها تو این دوره زمانه, پیش خریدشون منطقی نیست. گیمرها میتونن صبر کنن بازی که منتشر شد و یه سری ویدیو و نقد دیدن بهتر میتونن تصمیم بگیرن که ارزش داره با قیمت کامل اون محصول رو بخرن یا نه.

• Like
Reactions: Arios 22
از نظر من خروجی هر چی باشه این همه پنهان کاری اخلاقی نیست. بالاخره خریدار تا یه حدی باید بدونه که پیش خرید کنه

به نظر من مشکلی نداره، چون مخاطب سه مدل میتونه بهش نگاه کنه. یک بگه رو گیم پس هست، من به هر صورت دنلد میکنم. دو، بگه من مخاطبش هستم و فارغ از اینکه امتیازاتش چیه من میگیرم، سه، بگه امتیازات برام مهمه، پس صبر میکنم تا امبارگو رو بردارن و بعد که دیدم چی به چیه میخرم. پس هیچ مشکلی وجود نداره.

11:30 مگه ریلیز بازی نیست ؟
چرا، اینور اونورش دیگه اهمیتی نداره، چیزی که اهمیت داره اینه که بتونه نظرات رو با امتیازات عالی جلب کنه، الان دیگه همه بخاطر تنگ گرفتنشون زوم کردن رو متا

• Smile
Reactions: Little John
حالا که همه هستن انتقاد هم بکنم نسبت به این تاپیک، اول اینکه رو املا نوشتاری بیشتر دقت کنید و بجای تیتر امتیاز ها، بنویسید امتیازات. دوم اینکه ساعت رو من نگاه نکرده بودم هی دیدم بالا پایین می کنید رفتم نگاه کردم دیدم یازده و نیمه و در پست اول هم درج نشده و هر کس رسید یه چیزی گفت. سوم اینکه درج نظرسنجی امتیازات بدون عجله و دقیق یاشه. مورد آخر همه کارای مایکرو ننگه :D این حجم از سرکارگذاشتن نوبره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or