امتیاز شما به کنفرانس های E3 2013

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
خب طبق رسم هر ساله تو این تاپیک امتیاز خودتون به کنفرانس های امسال رو بزارید، توضیحی چیزی هم خواستید بدید :دی دعوا هم نکنید لطفا و فقط نظر خودتون رو بگید، با تشکر :دی

به خاطر نبودن استودیو سانتا مونیکا 9.5 میدم .... کنفرانس سونی انقدر خوب بود که باید 100 داد ... ولی نمیدونم چرا شرکت های بزرگش رو عقب نگه داشت ....

سونی 9 از 10
ماکرو 7 از 10 امتیاز کمترش از سونی بخاطر قیمت بالاتر کنسول و جریان بازی های دسته دوم که تو امتیاز دهی من تاثیر داره
یوبی 9 از 10
EA 7 از 10
کونامی رو هم اگه بخوایم اون ویدیو ضبط شدش رو کنفرانس تلقی کنیم 4 از 10

سونی 10 میدم از 10
به ماکروسافت 9 از 10 میدم تنها مشکل کنفرانس قیمت بالاتر بود

بقیه کنفرانسا هم هنوز ندیدم :d

سونی 9 از 10
ماکرو 7 از 10 امتیاز کمترش از سونی بخاطر قیمت بالاتر کنسول و جریان بازی های دسته دوم که تو امتیاز دهی من تاثیر داره
یوبی 9 از 10
EA 7 از 10
کونامی رو هم اگه بخوایم اون ویدیو ضبط شدش رو کنفرانس تلقی کنیم 4 از 10
واقعا امتیازات و معیارات و امتیاز مساوی EA با مایکروساقت و... ات در حلقم ! :d اصلا هم فن بازی نیست.

بعد از مشاهده با کیفیت HD کنفرانس ها نظرمو می گم .

واقعا امتیازات و معیارات و امتیاز مساوی EA با مایکروساقت و... ات در حلقم ! :d اصلا هم فن بازی نیست.

بعد از مشاهده با کیفیت HD کنفرانس ها نظرمو می گم .

قبول دارم شاید یکم بالا و پایین دادم ! خب الان یه 30 ساعتی میشه بیدارم ! :دی
وگرنه فقط بعد از دیدین کنفرانسها و IP ها میشه نظر قطعی داد

EA:10/10 به خاطر مولتي BF4| مايكرو:8/10 | سوني 8/10 به خاطر گيم پليDestiny و مشخص شدنه ظاهر و قيمت كنسول و بازي هاي indie. چون براي من كه چيز خاصي نداشت نه از killzone و نه از Final fantasy خوشم مياد:d

Sony : 9.7/10 اون 0.3 هم به خاطر نبود TLG.

Microsoft : 8/10 نسبت به اون افتضاح 21 می خیلی بهتر بود.

Ubisoft : 8.5/10 اون بازی که آخر کنفرانس نشون دادن محشر بود.

EA : 7/10 نصفش خواب آور بود ولی بتلفیلد 4 و رونمایی از ME2 نکات خیلی مثبتی بودن.
===
مدیران محترم یه نظر سنجی هم برا انتخاب بهترین کنفرانس لطف کنید به تاپیک اضافه کنید. با تشکر.

سوني 6.5 چون به غير از قيمت گذاري خوب چيزي نداشت!خود كنسول هم چيز خاصي نداشت!
ماكرو 9 به دليل بازي بازي بازي!! قيمت كنسول هم معقول بود!
يوبي 8.5
EA هم 8

Sony : 9/10 همه چیر عالی و در بهترین سطح خودش بود جز اینکه چندتا چیز هایی که لیست کرده بودم در کنفرانس نبود وکمی هم psn ناراحتمون کرد .

Microsoft : 9/10 کنفرانس در بهترین حالت خودش بود و بازی های نمایش داده شده هم عالی بودند . قیمت کنسول عجیب بود و بازم مشخص نشدن سیاست های کلی ماکرو و سخت افزار.

Ubi :10/10 مثل همیشه بی نقص !

EA : 6/10 که خدا شاهده کل این 6 نمره فقط بخاطر مولتی BF4 دادم ، فقط !

این امتیاز من به کنفرانس های دو شرکت :

ماکروسافت 9.5 .

سونی 10 .

اگه بخوام در کل به دو کنسول امتیاز بدم :

ماکروسافت 7 به دلایلی که همه دیگه میدونن از DRM بگیر تا Share و قیمت بیشتر .

سونی هم 9.5 به دلایلی که دیگه همه میدونن قیمت کمتر کیفیت بهتر کلی نبود DRM قابلیت Share و... دیگه .

سونی 6 از 10(چون نسبت به بقیه ضعیفتر عمل کرد مخصوصا تاخیر هم داشت)
مایکرو 7 از 10
ارتز 8 از 10
یوبی 9 از 10 فقط بخاط تام کنلنسی دویژن!
نینتندو هم ندید 4 از 10 چون حرفی برای گفتن نداره

ترول هم برای نظر من ممنوع:(

Microsoft : 9.0/10 از نظر نشون دادن بازی و اینکه به قولشون در مورد توجه زیاد به بازیها عمل کردن خوب بودن.
Sony : 9.0/10 از نظر بازیها به صورت نسبی از ماکرو پایینتر بود ولی آخر کنفرانس جبران کرد و برای من در یه سطح قرار گرفت با ماکرو.
Ubisoft : 8.5/10 جاهای کسل کننده ـش زیاد بود. :d
EA : 7.5/10 فقط به خاطر BF و ME. بازیهای ورزشی، به شخصه انتظار داشتم خیلی بهتر نمایش داشته باشن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or