امتیاز سایت ها و مجلات به Project Gotham Racing 4

امتیاز شما...

• 10

رای‌ها: 7 18.4%
  • 9.5

رای‌ها: 11 28.9%
  • 9

رای‌ها: 13 34.2%
  • 8.5

رای‌ها: 3 7.9%
  • 8

رای‌ها: 3 7.9%
  • 7

رای‌ها: 1 2.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    38

rezaigi2004

کاربر سایت
مجله تخصصی OXM UK به دو عنوان انحصاری X360 یعنی Halo 3 و Project Gotham Racing 4 امتیاز های: British Official Xbox Magazine

Project Gotham Racing 4 (Xbox 360, Microsoft): 10
Halo 3 (Xbox 360, Microsoft): 9

را دریافت کرد و اعلام کرده این عنوان بسیار برتر از HALO 3 از همه نظر هست!
این عنوان به طور رسمی 6 روز دیگه منتشر میشه.

هر امتیاز از این عنوان رو لطف کنید در این تاپیک قرار بدید ممنون.

یک کم فرمول ریاضی میخواد!!!
خب سابقه داشت ولی اصولا من یک دوبار دیدم اینکار کرد نمره ها رو کم کرد مثلا همین بلوی دراگون یادم اولش 7 بود و بعد صبح شد 6.5 !!
یعنی به نظرت اینقدر نسل هفتم پیش رفت کرده که بازی مثل بایوشاک 9 بگیره؟
من که فکر میکنم GameSpot اول نمره IGN میبینه هرچی که داده یک کم میاره پایین
بحث عوض نشه الان باز میان میگند یک کارت زرد! همین طور مدیرا کارت زرد خیرات میکنند.
نکه شب قدر هم هست ...
بگذریم بهتر ...

حتما اگر هیلو هم زیر 9 میگرفت میگفتید بازی های بزرگ ماکروسافت هیچ کدوم امتیاز پایین نگرفته؟ PGR خیر سرش حداقل یک رقیب GT به حساب میاد حداقل به نظر من ...

بله چون هر نسل نسبت به خودش نمره مي گيره و زمانش نه اينده:-"
اين ديگه از اون حرفا بودا يعني گيم اسپات اينقدر بدبخته كه از ign بخواد كمك بگيره:laughing: مثل اينكه دموهاي review بازي رو نمي گيري نگاه كني كه طرف چقدر راجب بازي صحبت مي كنه و به چه چيزهايي اشاره ميكنه نكنه دموهاشم ماله ign هست:laughing:
هيلو هم فرق داره اون بهترين بازي 360 بود اما pgr چي:-" از امار فروشاشم معلومه
pgr هم رقيب اصلي gt نيست بلكه forza هست كه خيلي هم بيشتر بهش شبيه كه هميشه هم امتيازهاش بهتر بوده هم فروشش

یعنی فورزا2 از این بازی بهتره؟!!!! :eek:

اره بهتره خوب اين بازي 9.2 گرفته حدود 1.5 مليونم فروخته هميشه هم محبوب تر بوده چون سبك شبيه سازي طرفداراي خاص خودشم داره حالا اگه شما simulation باز نيستي دليل بر بدي بازي نيست خوب كنترلش مثل واقعيت ديگه

بله چون هر نسل نسبت به خودش نمره مي گيره و زمانش نه اينده:-"
اين ديگه از اون حرفا بودا يعني گيم اسپات اينقدر بدبخته كه از ign بخواد كمك بگيره:laughing: مثل اينكه دموهاي review بازي رو نمي گيري نگاه كني كه طرف چقدر راجب بازي صحبت مي كنه و به چه چيزهايي اشاره ميكنه نكنه دموهاشم ماله ign هست:laughing:
هيلو هم فرق داره اون بهترين بازي 360 بود اما pgr چي:-" از امار فروشاشم معلومه
pgr هم رقيب اصلي gt نيست بلكه forza هست كه خيلي هم بيشتر بهش شبيه كه هميشه هم امتيازهاش بهتر بوده هم فروشش
من قبول دارم که هر بازی در نسل خودش نمره میگیره. ولی شما نمیتونی بگی هیلو کاملا برتری داشت از هر نظر نسبت به بایوشاک!
خب من هر وقت دیدم IGN به یک بازی مثلا داده 9.7 گیم اسپات به اون بازی 9 داده آخه یعنی اینقدر گیم اسپات مو از ماست میکشه بیرون که IGN نمیکشه؟
البته مثلا بعضی از بازی ها هم بوده که گیم اسپات بهش نمره بالا داده و بعد ای جی ان کم داده ولی اصولا بلعکس ولی قبول کنید امتیاز های گیم اسپات خیلی وقت ها بی دلیل هست.
امتیاز 9.2 برای forza 2 کمه؟!؟!؟!:eek:
کم نیست. ولی نباید Forza رو با PGR4 امروزی مقایسه کنی از لحاظ نمره ای عرض میکنم.اگر همون Forza الان عرضه میشد شک دارم 8.5 هم میگرفت. با این وضع نمره دهی.
اره بهتره خوب اين بازي 9.2 گرفته حدود 1.5 مليونم فروخته هميشه هم محبوب تر بوده چون سبك شبيه سازي طرفداراي خاص خودشم داره حالا اگه شما simulation باز نيستي دليل بر بدي بازي نيست خوب كنترلش مثل واقعيت ديگه
اره بازی قشنگی هست من خودم چند بار خواستم برم بازیش بگیرم اینقدر برام مشکل پیش اومد که دیگه نرفتم بگیرم.
ولی من که خودم به شخصه PGR ترجیه میدم.
آخه دسته 360 که فرمون بازی نیست و تلویزیون هم جاده نیست که بخوام بازی شبیه سازی بکنم. اگر یک وقتی فرمان 360 گرفتم اون موقع میچسبه.

آخه دسته 360 که فرمون بازی نیست و تلویزیون هم جاده نیست که بخوام بازی شبیه سازی بکنم. اگر یک وقتی فرمان 360 گرفتم اون موقع میچسبه.

نه خب دیگه شما داری بهونه میاری :) وگرنه با همون دسته 360 میشه بهترین شبیه سازی رو بازی کرد فقط کافیه یکم عادت کنی ..

نه خب دیگه شما داری بهونه میاری وگرنه با همون دسته 360 میشه بهترین شبیه سازی رو بازی کرد فقط کافیه یکم عادت کنی ..

بله ، مخصوصا Triger هاش. حساس به فشار . کم گاز بدی کم ، گاز میده . زیاد گاز بدی ، زیاد گاز میده. :biggrin1: همینطور برای ترمز کردن.

البته فرمون که جای خود داره. مخصوصا این فرمون 360! :love:

مطمئنا گیم اسپات از یکی مثل تو یا من بهتر میتونه امتیاز بده پس بحثی توش نیست....
شما رو که نمیدونم ، ولی من به خودم خیلی اطمینان دارم.
نه خب دیگه شما داری بهونه میاری :) وگرنه با همون دسته 360 میشه بهترین شبیه سازی رو بازی کرد فقط کافیه یکم عادت کنی ..
نه به جان خودم ، بازی های سبک شبیه سازی با دسته زیاد حال نمیده.
ممنون از دوستان. راستی گرافیک کدوم یک از این بازیها بهتره:
forza2
dirt
pgr4
؟!
والا به نظرم هر کدومشون توی یک سبک هستند.
اگر رالی میپسندی دیرت بازی کن.
اگر مثل آقا اشکان حرفه ای هستی فورزا
اگر مثل من دوست داری بازی ات کنترل راحت داشته باشه و حرفه ای نیستی PGR بهترین انتخاب هست!
بله ، مخصوصا Triger هاش. حساس به فشار . کم گاز بدی کم ، گاز میده . زیاد گاز بدی ، زیاد گاز میده. :biggrin1: همینطور برای ترمز کردن.

البته فرمون که جای خود داره. مخصوصا این فرمون 360! :love:
اره با فرمون خیلی حال میده فکرش بکنید.

شما رو که نمیدونم ، ولی من به خودم خیلی اطمینان دارم.

بله جناب شایسته من شما رو خیلی وقته میشناسم و به توانایی هات اعتقاد دارم!:)

والا به نظرم هر کدومشون توی یک سبک هستند.
اگر رالی میپسندی دیرت بازی کن.
اگر مثل آقا اشکان حرفه ای هستی فورزا
اگر مثل من دوست داری بازی ات کنترل راحت داشته باشه و حرفه ای نیستی Pgr بهترین انتخاب هست

گفت از نظر گرافیک...

بله جناب شایسته من شما رو خیلی وقته میشناسم و به توانایی هات اعتقاد دارم!:)
بله دیگه خواهش میکنم ، حتی چند باری هم از همین گیم اسپات بهم پیشنهاد شده که برم براشون نقد بنویسم با حقوق دوبرابر بیل گیتس ولی میدونی همچین حسش نیست :cool:
گفت از نظر گرافیک...
آه! توجه نکرده بودم :biggrin1:

خب برادران و خواهران گرامی! بازی گرفتم. یک کم توهم انگیز بود ولی بدک هم نیست.
در کل به نظرم ماشین سواری توی هیلو بیشتر از این حال میده /:)
اما خارج از شوخی بازی قشنگی هست گرافیکش خیلی خوبه ، آقا مهدی همچین گفت منوهاش من گفتم چی میشه! من خودم 10 دقیقه تو منوهاش سر در گم بودم کی به کیه چی به چیه!
از لحاظ گرافیکی خیلی عالی هست مثلا وقتی سوار موتور هستید حالت دید اول شخص قرار بدید جلوی موتور کاملا خیس و چیکه چیکه آب میریزه پایین! البته در حالت بارانی ها ...
تنها ایرادی که به نظرم داشت این بود که وقتی با موتور یا ماشین به دیوار ها برخورد میکردی حرکات توهم انگیزی از ماشین یا موتور میدیدی!
یک صحنه جالب یعنی یک باگ باحال هم دادم. با موتور رفتم تو دیوار بعد ماشین حریف اومد خیلی شیک با خونسردی تمام از روی ما رد شد.
یک بخش جالب هم که داره این که میتونید برید تو گاراژ بعد بازی دید اول شخص میگیره برید مثلا کنار ماشین یا موتور عکس بگیرید از این حرفا!
راستی از نظر گرافیکی به نظرم یک کم از Dirt پایین تر ماشین ها آسیب نمیبینه به طور کلی گرافیکش از Dirt کمتر میزنه. ولی نور پردازیش به همون زیبایی هیلو هست!
به نظرم نمره گیم اسپات براش منطقی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or