امتیاز سایت ها و مجلات به Project Gotham Racing 4

امتیاز شما...

• 10

رای‌ها: 7 18.4%
  • 9.5

رای‌ها: 11 28.9%
  • 9

رای‌ها: 13 34.2%
  • 8.5

رای‌ها: 3 7.9%
  • 8

رای‌ها: 3 7.9%
  • 7

رای‌ها: 1 2.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    38

rezaigi2004

کاربر سایت
مجله تخصصی OXM UK به دو عنوان انحصاری X360 یعنی Halo 3 و Project Gotham Racing 4 امتیاز های: British Official Xbox Magazine

Project Gotham Racing 4 (Xbox 360, Microsoft): 10
Halo 3 (Xbox 360, Microsoft): 9

را دریافت کرد و اعلام کرده این عنوان بسیار برتر از HALO 3 از همه نظر هست!
این عنوان به طور رسمی 6 روز دیگه منتشر میشه.

هر امتیاز از این عنوان رو لطف کنید در این تاپیک قرار بدید ممنون.

با این امتیازایی که این بازی گرفته و امتیازای خوبی هم بوده ولی نه در حد تعریفایی که ازش میشد میشه حدس زد که چرا مایکروسافت استدیو این بازی رو فروخت.
آخه امتیاز که ملاک برتری بازی نیست. الان هونلی هرکی بازی کرده میگه یکی از بهترین بازی هایی که تو عمرش انجام داده

با این امتیازایی که این بازی گرفته و امتیازای خوبی هم بوده ولی نه در حد تعریفایی که ازش میشد میشه حدس زد که چرا مایکروسافت استدیو این بازی رو فروخت.
Bizarre از روز اول هم مال مایکروسافت نبود که بخواد حالا بفروشتش. bizarre همیشه یه شرکت مستقل بود که سر بازی PGR که ip ش مال مایکروسافت هست قرار داد داشت با مایکروسافت که این بازی اختصاصی باشه.

مگه اين استوديو مال مايكروسافت بوده كه مايكروسافت بخواد بفروشتش؟ :eek:
Bizarre Creations يك شركت مستقل از مايكروسافت بود و مدتي هم ميشه كه بازي The Club رو براي PC و 360 و PS3 در دست ساخت داره و ناشر بازي هم سگا بود.(كه الآن ناشرش تغيير كرده ديگه...)
بعد مايكروسافت از خداشم باشه كه اين كمپاني براش بازي انحصاري بزنه....دليلي نداره بياد "تاقچه بالا" بزاره...

Worth Playing به اين بازي نمره ي عالي 9.3 رو داد:
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=46382&mode=thread&order=0

ببخشید میدونم ربطی نداره ولی بازم ببخشید :

بازی کیه میارید؟ چون تو سایت که هیچی نزده بود.

فردا ظهر میاریم

مگه اين استوديو مال مايكروسافت بوده كه مايكروسافت بخواد بفروشتش؟ :eek:
Bizarre Creations يك شركت مستقل از مايكروسافت بود و مدتي هم ميشه كه بازي The Club رو براي PC و 360 و PS3 در دست ساخت داره و ناشر بازي هم سگا بود.(كه الآن ناشرش تغيير كرده ديگه...)
بعد مايكروسافت از خداشم باشه كه اين كمپاني براش بازي انحصاري بزنه....دليلي نداره بياد "تاقچه بالا" بزاره...

Worth Playing به اين بازي نمره ي عالي 9.3 رو داد:
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=46382&mode=thread&order=0
من نمیدونستم که مستقل بوده:blushing:
البته این بازی امتیازهای خوبی گرفته ولی با اون تعریف هایی که از این بازی میشده یکم فاصله داره.درضمن مفتی که براش بازی نمیساخته.:biggrin1:

دوست عزیز 8.5 شده بد حالا؟!
8.5 این دوره زمونه اونم از گیم اسپات خیلی هم خوبه!
به بایوشاک به اون عظمت داد 9 بعد....

پس چی ملاک ؟
ملاک این که از بازی خوشت میاد. مثلا بازی مثل Gt برای من اگر 10 بگیره چه 1 بگیره بازیش نمیکنم چون کلا از سبک ماشین سواری به این حال و هوا بدم میاد چون برای حرفه ای هاست.
فردا ظهر میاریم
ممنون.

OffiCial Xbox MAG UK 10/10
WOrth Playing 9.3/10
Edge MAG UK 9/10
Eurogamer 9/10
Game Informer 8.75/10
Game Trailers 8.7/10
1UP 8.5/10
GameSpot8.5/10
Planet Xbox360 8.4/10
GamePRo 3.75/5

من نمي دونم كجاي اين امتيازها بده مگه ماكروسافتم خيلي از بازي تعريف كرده؟ قرار نبوده كه از بزرگترين بازي هاي تاريخ باشه قرار بوده خوب از اب دربياد كه اومده ديگه اگه 8.5 براي اين بازي بده پس براي هونلي يا لير بايد چي گفت كه اين همه هم روشون سرمايه گذاري شده بود:-"
تازه يكي از نسخه هاي ماريو هم 7.5 گرفت اما ماكروسافت هنوز بازي هاي بزرگش از اين امتيازها نگرفته:-"
فكر كنم بعضي ها الكي دارن رو بازي مارك مي چسبونن مگه 9 يا 9.5 نقل و نباته كه گيم اسپات بخواد به همه بازي ها بده

چطور به این نتجیه رسیدی؟!
در ضمن اگه اشتباه نکنم سابقه داشته که گیم اسپات امتیازی رو که به یه بازی داده رو تغییر بده !
یک کم فرمول ریاضی میخواد!!!
خب سابقه داشت ولی اصولا من یک دوبار دیدم اینکار کرد نمره ها رو کم کرد مثلا همین بلوی دراگون یادم اولش 7 بود و بعد صبح شد 6.5 !!
یعنی به نظرت اینقدر نسل هفتم پیش رفت کرده که بازی مثل بایوشاک 9 بگیره؟
من که فکر میکنم GameSpot اول نمره IGN میبینه هرچی که داده یک کم میاره پایین
بحث عوض نشه الان باز میان میگند یک کارت زرد! همین طور مدیرا کارت زرد خیرات میکنند.
نکه شب قدر هم هست ...
بگذریم بهتر ...
تازه يكي از نسخه هاي ماريو هم 7.5 گرفت اما ماكروسافت هنوز بازي هاي بزرگش از اين امتيازها نگرفته:-"
حتما اگر هیلو هم زیر 9 میگرفت میگفتید بازی های بزرگ ماکروسافت هیچ کدوم امتیاز پایین نگرفته؟ PGR خیر سرش حداقل یک رقیب GT به حساب میاد حداقل به نظر من ...

یک کم فرمول ریاضی میخواد!!!
خب سابقه داشت ولی اصولا من یک دوبار دیدم اینکار کرد نمره ها رو کم کرد مثلا همین بلوی دراگون یادم اولش 7 بود و بعد صبح شد 6.5 !!
یعنی به نظرت اینقدر نسل هفتم پیش رفت کرده که بازی مثل بایوشاک 9 بگیره؟
من که فکر میکنم GameSpot اول نمره IGN میبینه هرچی که داده یک کم میاره پایین
بحث عوض نشه الان باز میان میگند یک کارت زرد! همین طور مدیرا کارت زرد خیرات میکنند.
نکه شب قدر هم هست ...
بگذریم بهتر ...
مطمئنا گیم اسپات از یکی مثل تو یا من بهتر میتونه امتیاز بده پس بحثی توش نیست....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or