OXM به عنوان اولین مجله به COD4 امتیاز کامل 10.0 رو داد!
پ.ن:امسال سال خیلی خوبیه برای گیمر ها از همه طرف داریم 10 بارون میشیم!!
پ.ن:امسال سال خیلی خوبیه برای گیمر ها از همه طرف داریم 10 بارون میشیم!!
اهان
شما ميتونيد اون fps هاي زيباتر را براي ما نام ببريد كه در pc از cod4 بهتر هستند ؟!!
يك مورد هم نام ببريد براي ما كافيه .
اميدوارم مال اينده را نام نبريد مثلا بگيد كرايسيس چون بازي ها را با مال اينده مقايسه نميكنند .
cod4 تا الان از هرچي بازي هاي fps كه براي pc اومده يك سروگردن بهتره .
چرا می زنی؟من که این حرفها رو نزدم برو از اون منتقد IGN شکایت کن تا در اسرع وقت رسیدگی کنن.Crysis هم اون جوری که شما می گید از بازیهای آینده نیست.فقط 10 روز دیگه تا ریلیزش مونده.تمام این حرفها رو هم از نظر گرافیکی گفته نه کلی که نوشتید: "cod 4 تا الان از هرچي بازي هاي fps كه براي pc اومده يك سروگردن بهتره."چرا این قدر زود جبهه می گیرید؟اهان
شما ميتونيد اون fps هاي زيباتر را براي ما نام ببريد كه در pc از cod4 بهتر هستند ؟!!
اميدوارم مال اينده را نام نبريد مثلا بگيد كرايسيس چون بازي ها را با مال اينده مقايسه نميكنند .
اهان
CRYSIS................................DO YOU FELL IT?! I THINK YOU DON,Tشما ميتونيد اون fps هاي زيباتر را براي ما نام ببريد كه در pc از cod4 بهتر هستند ؟!!
اوه! شد مثل بایوشاک که فکر میکردیم 9.5 میگیره ولی 9 گرفتGameSpot هم به هر سه نسخه بازی (Xbox 360- PC -PS3) امتیاز 9 داد .
نه هیچ FPSی با گرافیک بهتر از COD4 روی PC وجود نداره
و نسخهی 360 هم که امتیاز گرافیکش بالاتر از نسخهی PC شده و کلا نسخهی 360ش از هر نظر بهتره
نتیجه هم اینکه 360 خیلی خوبه و اصلا تا وقتی 360 افسانهای هست چرا PC؟
الان خوشحال شدی؟
CRYSIS................................DO YOU FELL IT?! I THINK YOU DON,T
پ.ن: دیگه از این واضح تر بگم؟!
اوه! شد مثل بایوشاک که فکر میکردیم 9.5 میگیره ولی 9 گرفت![]()
من در عجبم بازی چرا هنوز درست حسابی رو نت پخش نشده؟! :laughing: همیشه 2 روز زودتر پخش میشد..ایندفعه 2 روز گذشته هنوز خبری نیست![]()
این نکته رم یادآوری کنم که اصلا هر بازی نفش 360 بهش بخوره یه چیز دیگه میشه.و اینکه بالاتر بودن میانگین امتیازای نسخه 360 دلیلی بر بهتر بودن بازی روی این کنسول و بهتر بودن خود کنسوله.نه هیچ Fpsی با گرافیک بهتر از Cod4 روی Pc وجود نداره
و نسخهی 360 هم که امتیاز گرافیکش بالاتر از نسخهی Pc شده و کلا نسخهی 360ش از هر نظر بهتره
نتیجه هم اینکه 360 خیلی خوبه و اصلا تا وقتی 360 افسانهای هست چرا Pc؟
الان خوشحال شدی؟
خو این یه تیکش خیلی زور داره :laughing: همه بدبخت و بیچاره هستن شما بچه مایه دار ،الان راضی شدی....بابا n تا از بچه های این سایت سیستم دارن غول صداشون در نمیاد...بعد شما تا تق صدا میاد،میای پُز سیستمت رو میدی....دیگه دارم شک میکنم این سیستم وجود خارجی داشته باشه...اگه میشه تو منو run بنویس dxdiag و از تب اول یعنی system و تب سوم display عکس بگیر ما هم فیض ببریم...حتی ندیدم تو این 1 ماهه اسمی از مدل cpu ت بگی...فقط میگی 2 هسته ای :laughing: بابا بذار این عکسو و چند تا از بچه ها رو خلاص کن که شدیدا باهاشون بحث دارینه توانش را و من يكي كه برعكسش سيستم را چند ماه پيش ارتقاع دادم اونم از نوع بهترينش هيچم ادعام نميشه .
همچین میگه آینده انگار Crysis تو 40 سال دیگه ریلیز میشه....1 هفته صبر کنی بد نیست...ما از اينده حرفي نزديم !
بخندم؟! :laughing:شما نميخواد به من بگيد شما همون كسي بودي كه روي dx10 پا فشاري ميكردي .