امتیاز سایت ها و مجلات به Call of Duty 4

اهان
شما ميتونيد اون fps هاي زيباتر را براي ما نام ببريد كه در pc از cod4 بهتر هستند ؟!!
يك مورد هم نام ببريد براي ما كافيه .
اميدوارم مال اينده را نام نبريد مثلا بگيد كرايسيس چون بازي ها را با مال اينده مقايسه نميكنند .
cod4 تا الان از هرچي بازي هاي fps كه براي pc اومده يك سروگردن بهتره .

بی شک بازیcod4 خیلی خوبه ولی از لحاظ گرافیک بازی bioshock میشه نام برد

اهان
شما ميتونيد اون fps هاي زيباتر را براي ما نام ببريد كه در pc از cod4 بهتر هستند ؟!!
اميدوارم مال اينده را نام نبريد مثلا بگيد كرايسيس چون بازي ها را با مال اينده مقايسه نميكنند .
چرا می زنی؟من که این حرفها رو نزدم برو از اون منتقد IGN شکایت کن تا در اسرع وقت رسیدگی کنن.Crysis هم اون جوری که شما می گید از بازیهای آینده نیست.فقط 10 روز دیگه تا ریلیزش مونده.تمام این حرفها رو هم از نظر گرافیکی گفته نه کلی که نوشتید: "cod 4 تا الان از هرچي بازي هاي fps كه براي pc اومده يك سروگردن بهتره."چرا این قدر زود جبهه می گیرید؟

آخرین ویرایش:
اهان

نه هیچ FPSی با گرافیک بهتر از COD4 روی PC وجود نداره
و نسخه‌ی 360 هم که امتیاز گرافیکش بالاتر از نسخه‌ی PC شده و کلا نسخه‌ی 360ش از هر نظر بهتره

نتیجه هم اینکه 360 خیلی خوبه و اصلا تا وقتی 360 افسانه‌ای هست چرا PC؟

الان خوشحال شدی؟

خب اينم آمار از سايت Gamerankings تا الان :

نسخه ي 360 :

290zdhi.jpg

نسخه ي PS3

2yo7hbc.jpg

PC

11uervb.jpg

آخرین ویرایش:
من در عجبم بازی چرا هنوز درست حسابی رو نت پخش نشده؟! :laughing: همیشه 2 روز زودتر پخش میشد..ایندفعه 2 روز گذشته هنوز خبری نیست :-"

CRYSIS................................DO YOU FELL IT?! I THINK YOU DON,T

پ.ن: دیگه از این واضح تر بگم؟!

آخرین ویرایش:
نه هیچ FPSی با گرافیک بهتر از COD4 روی PC وجود نداره
و نسخه‌ی 360 هم که امتیاز گرافیکش بالاتر از نسخه‌ی PC شده و کلا نسخه‌ی 360ش از هر نظر بهتره

نتیجه هم اینکه 360 خیلی خوبه و اصلا تا وقتی 360 افسانه‌ای هست چرا PC؟

الان خوشحال شدی؟

بهزاد جان ببين وقتي داري اينطوري براي من پست ميدي بايد انتظار چنين چيزهايي را هم داشته باشي شما جاي من حرف ميزنيد و بايد هم جوابتون را بدم .
من سوال پرسيدم و اونم از شما نپرسيدم اگه هم جواب ميدين :
لازم نيست جاي من نتيجه گيري كنيد و لازم هم نيست منو خوشحال كني .
هدف از اين پستت چي بود من نميفهمم .
در ضمن اينم بگم زود زود xbox360 را براي من جلو نيارين من نه 360 دارم نه كنسولي و بهتره اينم بدونين اون كساني كه اينجا خيلي زور به pc داشتن ميكنن و اون بهتر جلوه ميدن نه اون سيستم را دارن كه ازش حرف ميزنن و نه توانش را و من يكي كه برعكسش سيستم را چند ماه پيش ارتقاع دادم اونم از نوع بهترينش هيچم ادعام نميشه .

در اخر بگم من فقط سوال پرسيدم شما اومديد اين چيزها را به من تحويل دادين و نتيجه گيري كردين نه اصلا من حرفي از مقايسه زدم يا بگم نسخه كنسولي بهتره اقاي clockwork orange يه حرفي را زدن منم گفتم اگه بازي هايي هستند كه بهتره نام ببره بيبينيم سايته درست گفته يا نه همين !و اصلا هم لازم نميبينم كه اين بحث ادمه پيدا كنه سر هيچي .

CRYSIS................................DO YOU FELL IT?! I THINK YOU DON,T

پ.ن: دیگه از این واضح تر بگم؟!

ما از اينده حرفي نزديم !
شما نميخواد به من بگيد شما همون كسي بودي كه روي dx10 پا فشاري ميكردي .

آخرین ویرایش:
من در عجبم بازی چرا هنوز درست حسابی رو نت پخش نشده؟! :laughing: همیشه 2 روز زودتر پخش میشد..ایندفعه 2 روز گذشته هنوز خبری نیست :-"

جواد جان بازي ديروز ظهر اومد رو نت و فردا ميرسه دستم.
خيلي با امتيازدهي و مطالب Jeff Gerstmann حال ميکنم :love:
تنها ايرادي که به بازي گرفته اينه که قسمت single-player campaign کوتاهه که با اين جمله همين هم ... :

The single-player campaign is over in a flash, but the high quality of that campaign and its terrific multiplayer options make Call of Duty 4 a fantastic package.​
:x:x:x:x

نه هیچ Fpsی با گرافیک بهتر از Cod4 روی Pc وجود نداره
و نسخه‌ی 360 هم که امتیاز گرافیکش بالاتر از نسخه‌ی Pc شده و کلا نسخه‌ی 360ش از هر نظر بهتره

نتیجه هم اینکه 360 خیلی خوبه و اصلا تا وقتی 360 افسانه‌ای هست چرا Pc؟

الان خوشحال شدی؟
این نکته رم یادآوری کنم که اصلا هر بازی نفش 360 بهش بخوره یه چیز دیگه میشه.و اینکه بالاتر بودن میانگین امتیازای نسخه 360 دلیلی بر بهتر بودن بازی روی این کنسول و بهتر بودن خود کنسوله.

نه توانش را و من يكي كه برعكسش سيستم را چند ماه پيش ارتقاع دادم اونم از نوع بهترينش هيچم ادعام نميشه .
خو این یه تیکش خیلی زور داره :laughing: همه بدبخت و بیچاره هستن شما بچه مایه دار ،الان راضی شدی....بابا n تا از بچه های این سایت سیستم دارن غول صداشون در نمیاد...بعد شما تا تق صدا میاد،میای پُز سیستمت رو میدی....دیگه دارم شک میکنم این سیستم وجود خارجی داشته باشه...اگه میشه تو منو run بنویس dxdiag و از تب اول یعنی system و تب سوم display عکس بگیر ما هم فیض ببریم...حتی ندیدم تو این 1 ماهه اسمی از مدل cpu ت بگی...فقط میگی 2 هسته ای :laughing: بابا بذار این عکسو و چند تا از بچه ها رو خلاص کن که شدیدا باهاشون بحث داری :-"

ما از اينده حرفي نزديم !
همچین میگه آینده انگار Crysis تو 40 سال دیگه ریلیز میشه....1 هفته صبر کنی بد نیست...

شما نميخواد به من بگيد شما همون كسي بودي كه روي dx10 پا فشاري ميكردي .
بخندم؟! :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or