امتیاز سایت‌ها و مجله‌ها به Lair

خیلی امتیاز هاش پایینه:(( من امید بیشتری روی lair داشتم امیدوارم حداقل بازی زیبایی از اب دی بیاد چون همیشه امتیاز بالاتر دلیل بر بازی قشنگ تر نیست!
|

خیلی امتیاز هاش پایینه:(( من امید بیشتری روی lair داشتم امیدوارم حداقل بازی زیبایی از اب دی بیاد چون همیشه امتیاز بالاتر دلیل بر بازی قشنگ تر نیست!
|
خیلی پائین نیست اما بیشتر از اینها ازش انتظار داشتن:(
درکل من خودم زیاد امیدی بهش نداشتم فقط گرافیک خوفی داره...
با اون قسمت قرمزه بشدت موافقم.
پ.ن:دیروز سایت چقدر خلوت بود!!!:-":)

همون طور که اشکان گفت Egm به Lair امتیاز 5.5 داده که میانگین 3 امتیاز منتقدهای این مجله هست : 5 و 5.5 و 6
اینا رو هم راجع به بدیهای بازی نوشته :
1.سیستم جنگی بازی گیج کننده هست و کنترل Sixaxis همیشه اون طوری که باید کار نمیکنه.سیستم قفل کردن روی هدف هم ایراداتی داره.
2.دوربین در نبردهای زمینی ناراحت کننده هست. مراحل عظیم بازی پتانسیل زیادی دارند ولی در مجموع چیز زیادی ارایه نمیکنند.
3. این بازی یک ناامیدی هست که فقط چندتا خصوصیت خوب داره.

البته egm به این بازی 5.5 داده نه 7.
راست ميگي...اشتباه كردم ببخشيد. 6 و 5 و 5.5 داد بهش در كل شد 5.5. (به هر حال اشتباه پيش مياد ديگه... :cheesygri )
البته فكر كنم اون نمره ي Crispin از بقيه معتبرتر باشه. چون اونو گنده تر زده.( http://www.bagthatpic.com/images/0027/qBK14264.jpg )

کم بودن امتیازها مربوط به کنترل گیج کننده در بعضی مواقع گرافیک حالتی بچه گانه میشود . و بعضی مواقع عکس العمل بد میشود . داستان هم کمی نامعلوم بنظر میرسد .:cheesygri

یاید منتظر بمونیم ببینیم GameSpot به این بازی چه امتیازی میده :-"
من فک میکنم خیلی زیاذ بده 8 بده اما احتمال اینکه از 8 هم بهش کمتر بده کم نیست !

Gamespot اگه به این بازی بیشتر از 7 بده ظلم بزرگی به بقیه بازیا کرده بازی که به گرافیکش بیشتر از گیم پلیش اهمیت میدن حقشه همچین نمرات درپیتی بگیره دو ساله دارن میگن بدون Cell امکان نداشت این بازیو بسازیم و این بازی فقط روی PS3 امکان ساختش وجود داره به جای این مزخرفات روی گیم پلی بازی بیشتر کار میکردید تا همچین بازی چرتی تحویل مردم ندید مثلا اومدن نوآوری کنن با SIXAXIS و اون Motion Sensing مزحرفشون:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or