امتیاز سایتها و مجلات به Metroid Prime 3

Dinosaur

Loyal Member
سلام

بالاخره ابَر بازی Wii یعنی Metroid Prime 3 : Corruption هم عرضه شد و امتیاز خیلی خوبی از IGN گرفت.
امتیاز 9.5 با گرافیک 9.5 و صدای 9.5 و مثل همیشه گیم پلی عالی با امتیاز 9.5

metroid-prime-3-corruption-20070824011754881-000.jpg

Presentation : 10
بهترین نسخه در سری بازیهای Metroid , جو سینمایی و صداگزاری قوی , به علاوه سیستم مدال دهی و WiiConnect 24 که لذت بازی رو بیشتر هم میکنه.
Graphics : 9.5
تا اینجای کار , بهترین گرافیک در Wii رو داشته.حس هنری شرکت Retro در این بازی هم وجود داره.در این بازی سیاره های متنوع و باشکوهی برای جستجو کردن وجود دارن و بازی به صورت 480p و 16:9 و البته با 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه.
Sound : 10
موسیقی های Kenji Yamamoto این بازی رو هم به درجه بالایی میرسونه , با وجود اینکه بعضی از تمها برای سری های قبلی هستن. افکتهای صدا کوبنده و صداگزاری شخصیتها به کامل ترین صورت ممکن هست.
Gameplay : 9.5
تماشایی ! کنترلها بهتر از هر بازی FPS کنسولی که تا حالا اومده هستن.پازلها و تیراندازیها جالبن ولی بعضی از Quest ها و باز کردن درها کمی خسته کننده میشن.
Lasting Appeal : 9
بیشتر از 20 ساعت گیم پلی بازی , این نسخه رو هم مثل نسخه های قبلی میکنه.قسمت Single Player کمی آسون تر شده ولی شما میتونین دوباره اون رو بازی کنین و این دفعه همه چیز رو اسکن و جستجو کرده یا حالت Hyper رو انتخاب کنین.
امتیاز نهایی : 9.5

آخرین ویرایش:
راستي من يه نكته ي ظريفي رو در مورد اين بازي بهش اشاره كنم كه ارزش بازي رو نسبت به بازيهاي ديگر حداقل توي خارج ميتونه بالا ببره.
قيمت اين بازي 49.99 دلار هست در حالي كه قيمت مثلآ بازي بايوشاك يا هيونلي اسورد برابر 59.99 دلار هست.

به نظر من كه عاليه:love: گيم پلي توپه توپه بهترين كاركرد رو از كنترلر هاي Wii گرفته:eek: بابا ديگه بسده ديگه تا كي ميخوايم دنبال گرافيك بدوييم؟:-" خيلي گرافيك دوست داريمبريم بشينيم انيميشن نيگاه كنيم:-" نه اينكه گرافيك بد باشه هاااااا ولي گيم رو گيم پلي بالا ميكشه و الا گرافيك اگه زياد گرافيك دوست داريم بريم انيميشن نيگاه كنيم :-" نه اينكه اين گرافيكش بد باشه هاااا نه خوبه ولي عالي هم نيست كه به نظر من در مقابل Controler هاي Wii اصلا به چشم نمياد /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or