امتیاز سایتها و مجلات به Metroid Prime 3

Dinosaur

Loyal Member
سلام

بالاخره ابَر بازی Wii یعنی Metroid Prime 3 : Corruption هم عرضه شد و امتیاز خیلی خوبی از IGN گرفت.
امتیاز 9.5 با گرافیک 9.5 و صدای 9.5 و مثل همیشه گیم پلی عالی با امتیاز 9.5

metroid-prime-3-corruption-20070824011754881-000.jpg

Presentation : 10
بهترین نسخه در سری بازیهای Metroid , جو سینمایی و صداگزاری قوی , به علاوه سیستم مدال دهی و WiiConnect 24 که لذت بازی رو بیشتر هم میکنه.
Graphics : 9.5
تا اینجای کار , بهترین گرافیک در Wii رو داشته.حس هنری شرکت Retro در این بازی هم وجود داره.در این بازی سیاره های متنوع و باشکوهی برای جستجو کردن وجود دارن و بازی به صورت 480p و 16:9 و البته با 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه.
Sound : 10
موسیقی های Kenji Yamamoto این بازی رو هم به درجه بالایی میرسونه , با وجود اینکه بعضی از تمها برای سری های قبلی هستن. افکتهای صدا کوبنده و صداگزاری شخصیتها به کامل ترین صورت ممکن هست.
Gameplay : 9.5
تماشایی ! کنترلها بهتر از هر بازی FPS کنسولی که تا حالا اومده هستن.پازلها و تیراندازیها جالبن ولی بعضی از Quest ها و باز کردن درها کمی خسته کننده میشن.
Lasting Appeal : 9
بیشتر از 20 ساعت گیم پلی بازی , این نسخه رو هم مثل نسخه های قبلی میکنه.قسمت Single Player کمی آسون تر شده ولی شما میتونین دوباره اون رو بازی کنین و این دفعه همه چیز رو اسکن و جستجو کرده یا حالت Hyper رو انتخاب کنین.
امتیاز نهایی : 9.5

آخرین ویرایش:
و همچنین امتیاز 9 از 1up و امتیاز 10 از nintendo power گرفته تا این لحظه.
سایت gametrailers هم به بازی 9.6 داده که جالبه که نوشته شما بعد از انجام این بازی با دسته های wii دیگه حاضر نیستید هیچ fps ی رو با آنالوگ استیک ها بازی کنید.

گرافيك بازي افتضاحه البته براي وي خوبه اما نسبت به بازي هاي نسل بعد خيلي خيلي عقبه اخه اين عكس رو ببينيد ادم گريش مي گيره:((
66nkh6t.jpg

يه چنتا دموهاشم ديدم گيم پليش خوبه مخصوصا با دسته ي وي:cheesygri
البته خشونتش كمه حال نمي ده به من سبكش:cool:

آخرین ویرایش:
گرافيك بازي افتضاحه البته براي وي خوبه اما نسبت به بازي هاي نسل بعد خيلي خيلي عقبه اخه اين عكس رو ببينيد ادم گريش مي گيره:((
66nkh6t.jpg

يه چنتا دموهاشم ديدم گيم پليش خوبه مخصوصا با دسته ي وي:cheesygri
البته خشونتش كمه حال نمي ده به من سبكش:cool:
شما احتمالا بازی ای هست که دوست داشته باشید و ازش خوشتون بیاد؟با هر بازی ای یه مشکل داری؟!
حتما باید گرافیک ue3 چیزی باشه تا نثل جدید حساب شه؟وقتی گیم پلی عالیه لزومی نداره گرافیک خیلی بالایی داشته باشه به mp3 هم همین انجین میاد مطمعنا اگه انجین دیگه ای رو بازی قرار بگیره امکان داره گیم پلیش دلچسب نباشه.

خواهشا این دوستانی که این طوری راجع به Wii حرف میزنن ، برن 2 تا تریلر از بازی های Wii ببینن مطمئنا 360 درجه نظرشون بر میگرده !!

اصلا همین Wii fit خودش یه دلیل کافی برای داشتن Wii هستش...
Resident Evil Umbrella Chronicles هم که دیگه احتیاجی که به توضیح نداره ، Harvest Moon هم که فقط روی کنسول های Nintendo حال میده. ماریو هم که توش پره. قیمتش هم مناسبه . از همه مهمتر modchip خوره و هک شده......... :love: :love: :love:

شما احتمالا بازی ای هست که دوست داشته باشید و ازش خوشتون بیاد؟با هر بازی ای یه مشکل داری؟!
حتما باید گرافیک ue3 چیزی باشه تا نثل جدید حساب شه؟وقتی گیم پلی عالیه لزومی نداره گرافیک خیلی بالایی داشته باشه به mp3 هم همین انجین میاد مطمعنا اگه انجین دیگه ای رو بازی قرار بگیره امکان داره گیم پلیش دلچسب نباشه.

شما حالت خوبه قرصاتو سر موقع خوردي؟
اگه جواب مثبته مي توني 3 تا بازي بگي كه من توي اين سايت گفتم ازش خوشم نمي ياد اگه نتونستي پس لطف كن ببندش
اصلا مگه من گفتم اين بازي قشنگ نيست جدا نمي بيني گفتم گيم پليش خوبه فقط مي گم گرافيك نداره اونم در برابر بازي هاي نسل بعد اونم نه براي وي
گفتم من خوشم نمي ياد چون خشونتش زياد نيست كه اونم به خاطر سن و سليقمه گفتم نه اينكه بخوام از بازي ايراد بگيرم
چرا لزومي نداره گيم پلي خوب گرافيك خوبم داشته باشه خوب هرچي گرافيك بيشتر بشه بازي جذاب تر ميشه مي خواي اينم انكار كني
ادم بعضي وقت ها بد نيست درست نگاه كنه ببينه طرف چي نوشته:-"
در ضمن نسل هم با سين هست نه با ث

آخرین ویرایش:
خواهشا این دوستانی که این طوری راجع به Wii حرف میزنن ، برن 2 تا تریلر از بازی های Wii ببینن مطمئنا 360 درجه نظرشون بر میگرده !!

اصلا همین Wii fit خودش یه دلیل کافی برای داشتن Wii هستش...
Resident Evil Umbrella Chronicles هم که دیگه احتیاجی که به توضیح نداره ، Harvest Moon هم که فقط روی کنسول های Nintendo حال میده. ماریو هم که توش پره. قیمتش هم مناسبه . از همه مهمتر modchip خوره و هک شده......... :love: :love: :love:

خوب اگه اينارو نداشت كه اينقدر پرفروش نمي شد
البته هر كسي يه سليقه اي داره وگرنه الان همه يه كنسول مي خريدن
من خودم بدم نمي ياد يه وي بگيرم حيف كه خروجي hd نداره والا حتما خريده بودمش

GameSpot به ابر بازی Metroid Prime 3: Corruption امتیاز 8.5 رو داد /:)

اینم گوشه هایی از نفد Gamespot از این بازی :

Slick controls and great boss fights make Corruption a worthy end to the Metroid Prime trilogy.

The Good

• good_boss_s.gif
  • good_greatsequel_s.gif
  • good_outstanding_design_s.gif
  • good_sharp_control_s.gif
  • Fantastic environmental puzzles are among the best of the series
  • Great boss fights require you to use every game mechanic at your disposal
  • Atmospheric levels are a pleasure to explore
  • Various gameplay elements mesh nicely into a seamless whole.

The Bad
  • Some of the contextual actions don't control all that well
  • Streamlined controls make things a little too easy and a little less adventurous
  • Doesn't do much different than the previous two Metroid Prime games.

اصلا مگه من گفتم اين بازي قشنگ نيست جدا نمي بيني گفتم گيم پليش خوبه فقط مي گم گرافيك نداره اونم در برابر بازي هاي نسل بعد اونم نه براي وي
گفتم من خوشم نمي ياد چون خشونتش زياد نيست كه اونم به خاطر سن و سليقمه گفتم نه اينكه بخوام از بازي ايراد بگيرم
چرا لزومي نداره گيم پلي خوب گرافيك خوبم داشته باشه خوب هرچي گرافيك بيشتر بشه بازي جذاب تر ميشه
شما وقتی میگی چرا گیم پلی خوب گرافیک خوبی نداشته باشه یا گرافیک بالا باعث جذابیت بازی میشه من دیگه لزومی نداره با شما بحث کنم اصلا شما این انجین mp3 رو ببین نوع گرافیکش که بازی رو جذاب کرده گرافیک هم که دیگه 9.5 داده ign شاید قبلش بهتر بود با شما مشورت می کرد .از مشکلات شما با بازی ها هم میشه به ترجیح دادن دسته x360 تو بازیه bioshock به جای موس و کیبورد اشاره کرد.
من خودم بدم نمي ياد يه وي بگيرم حيف كه خروجي hd نداره والا حتما خريده بودمش
شما خودتون به من میگید از بازی های بدون خشونت بدت میاد wii هم که دور از خشونت چه زود حرفت رو پس میگیری.!!
آدم خوبه همه جا احترام خودش رو نگه داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or