امتیاز سایتها و مجلات به Folklore

Dinosaur

Loyal Member
سلام
راستش من اصلآ روی این Folklore حساب باز نکرده بودم و خوشمم نمیومد ازش ! ولی الآن دیدم IGN بهش امتیاز عالی 9 رو داده !! گفتم می ارزه یه تاپیک امتیاز براش باز بشه.
والا ما منتظر بودیم Lair امتیاز خفن بگیره این گرفت ! خدا آخر عاقبت همه رو بخیر کنه !

folklore-20071002113913655-000.jpg

------------------------
امتیاز کل : 9
Presentation : 9.5
Incredible. Everything from the cutscenes to the falling leaves in the menus work together to create a very enthralling experience.
Graphics : 9
While not superb in a technical sense, the artistic direction and execution of what's there are top notch.
Sound : 8.5
Solid voice acting and a vividly atmospheric score demand you to turn the volume up.
Gameplay : 8.5
Very fun combat with great motion controls, but a few key issues end up doing a bit of damage to the experience.
Lasting Appeal : 9
A haunting adventure (that will take fifteen hours at least) worth coming back to.

آخرین ویرایش:
من یه چندتا تریلر که ازش دیدم ، از داستان مرموزش خیلی خوشم اومد ، ولی گیم پلی بازی Rpg ، یه جورایی به ما ها نمی چسبه ، ولی داستان بازی به نظر میاد خیلی توپ باشه...
اين بازي از فاميتسو امتياز 33 رو گرفته...(تو ژاپن اصلآ خوب نفروخت...يعني انتظار ازش بيشتر بود!)
عجیبه! این ژاپنی ها خوراکشون همین Rpg هاس ، پس اگه ژاپن خوب فروش نره پس دیگه وای به حال آمریکا و اروپا!

این بازی روی Pc هم منتشر شده ؟
اين بازي براي PC عرضه نشده و قرار هم نيست كه عرضه بشه...اين بازي فقط براي PS3 هست...البته نسخه ي PSP بازي هم در دست ساخته...
عجیبه! این ژاپنی ها خوراکشون همین Rpg هاس ، پس اگه ژاپن خوب فروش نره پس دیگه وای به حال آمریکا و اروپا!
والله چي بگم... البته اون موقع ها ريليزش با ريليز بازيهاي قوي اي هم زمان بود و PS3 هم اون زمان بس ضعيف و Wii بسي بازار تركونده! اما به هر حال دليل نميشه كه بازي بازي خيلي بدي باشه...همين سيكما توي هفته اولش تو ژاپن 20 هزار نسخه بيشتر نفروخت...

امتيازات جديد كه بازي كسب كرده:

Game Trailers به بازي 7.2 از 10 داد.
Game Zone به بازي 9 از 10 داد!!
Game Revolution هم به بازي C+ داد..يعني حدودآ 7 از 10 ...

دیگه نمیشه به این امتیاز ها اعتماد کرد ، یکی میده 5 یکی 7 یکی 9 ... خداییش سلیقه ای هستش ...
از اون ور هم Gamespot به fifa 08 میده 8.5
:sick:

دیگه نمیشه به این امتیاز ها اعتماد کرد ، یکی میده 5 یکی 7 یکی 9 ... خداییش سلیقه ای هستش ...
دقیقآ ! کلآ چند وقته به امتیازهای این سایتها نمیشه اعتماد کرد. باید یه سایت رو در نظر بگیری و دیگه همیشه به نظرهای اون اطمینان داشته باشی. مثلآ Gamespot در مورد Lair و گرافیکش گفته Outstanding Visual Design و IGN در مورد گرافیک همین بازی نمره 7 رو داده. از اون طرف IGN به گرافیک Halo 3 نمره 9 رو داده و Gamespot هیچ امتیاز و مدالی به گرافیک این بازی نداده. واقعآ اوضاع امتیاز دهی سایتها عجیب شده !

کسايي که دموي اين بازي رو ديدن ! ميفمن که مفت نمي ارزه!اولش که ميره برا بازي تو اونجا که بازکنا دارن ميان ادم يه سري گوريل:biggrin1:رو ميبينه که دارن با هم بحث ميکنن ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or