کی همچین حرفی زده؟crysis warhead که میگین 8800gts نتونسته تو رزولوشن بالا درست اجرا کنه پس باید بگیم که دم 4850 یا 4870 خودمون گرم.
بستگی داره تو چه pcیی بازی کنی تا بفهمی crysis چی هست ! گرافیکش که فوق العاده خیره کننده هست.
گیم پلیش هم روون هست و نسبت به بازی های دیگه فکر میکنم واقع گرایانه تر هست . هوش مصنوعی افراد بالا هست و شما یه تیر که میزنید هیچ کسی سر جاش خشک نمیمونه تا شما تیر دوم رو بزنی(هر چند که مشکلاتی هم داره)
محیط بازی خیلی خیلی وسیع هست . نمیدونم شما دیگه از یه بازی fps چه توقعاتی داری :confused: من خودم این بازی رو با 2تا کارت گرافیک مختلف بازی کردم و رو اولی geforce 8600 gt و دومی ati 4850 من رو ati که بازی کردم فهمیدم این که همه میگن crysis بازی خوبیه یعنی چی وگرنه رو 8600 اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود . الانم که دمش گرم خدایی تمام نمراتش بالای 9 بوده شدید منتظرشیم
گرافیکش رو قبول دارم ولی گیم پلی جذابی نداشت .یا حداقل یه داستان درس حسابی . اینا نظر شخصی منه . بگذریم....
اتفاقا IGN دقیقا اشاره کرده که تونسته Crysis Warhead رو روی کارت 8800GTS هم با گرافیک Enthusiast یا همون Very High اجرا کنه و فریم خوبی هم بگیره، اینا رو گفتم قبلا.crysis warhead که میگین 8800gts نتونسته تو رزولوشن بالا درست اجرا کنه پس باید بگیم که دم 4850 یا 4870 خودمون گرم.
اتفاقا Crysis یکی از معدود بازیهای اولشخص چند سال اخیر بود که گیمپلی استاندارد اولشخصهای PC رو داشت و مثل بازیهایی مثل Bioshock که خیلیا سنگشو به سینه میزنن کنسولیزه نشده بود و همین کافیه
سلاماتفاقا Crysis یکی از معدود بازیهای اولشخص چند سال اخیر بود که گیمپلی استاندارد اولشخصهای PC رو داشت و مثل بازیهایی مثل Bioshock که خیلیا سنگشو به سینه میزنن کنسولیزه نشده بود و همین کافیه
سلام
بهزاد جان ما نیز پیشتر صحبتهای شما را دنبال میکردم!!!و حرفهایتان را در مورد Pc و کنسول نیز دوست دارم!!!
اما ما یکی از عاشقان Bioshock هستیم ولی منظور شما در مورد کنسولیزه دگر چیست؟می خواهیم از این گفته تان روشن شویم
منظورتون من نبودم که؟(تو ویرایش همون پست بنویسید لطفا)نمی دونم چرا بعضی ها برای این که بگن ما گیمرای خفنی هستیم و گرافیک برامون مهم نیست هی می گن کرایسیس گیم پلی بدی داره،بی روحه و ... .
ما نمیدانیم که شما هنگام به انجام رساندن بازی چگونه حرفه ای هستید و ما نیز دوست داشتیم بازی کردن شما را از نزدیک ببینیم تا شاهد و گواه باشیم که روی درجه دشوار چگونه راحت بازی میکنند ولی افسوس که نمیشود!!!
اینم یه بررسی جدید و تایید مطلب بالا و نقد سایت IGN که باور کنیم فریم بالاتر رو :اتفاقا IGN دقیقا اشاره کرده که تونسته Crysis Warhead رو روی کارت 8800GTS هم با گرافیک Enthusiast یا همون Very High اجرا کنه و فریم خوبی هم بگیره، اینا رو گفتم قبلا.