امتیاز سایتها و مجلات به Crysis:Warhead

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امتیاز خیلی خوبی هستش .... امیدوارم مشکلات نسخه ی اول رو رفع کرده باشه و بازی خوبی به دستمون برسه ....
با این امتیاز واقعا امیدوار شدم ... .

فقط خدا کنه با 4850 ما مشکل نداشته باشه هی بپره بیرون مثل این قبلی !

ولی کلی بازی اساسسی برای PC داره میاد وقتی مدرسه بودم از اینکه همش توی مهر میاد ناراحت بودم ولی حالا دانشگاه فرق میکنه اوایل ترم اول بازی ها میان دانشگاهم که لق میزنه ! کلی حال :cool:

فقط خدا کنه با 4850 ما مشکل نداشته باشه هی بپره بیرون مثل این قبلی !

ولی کلی بازی اساسسی برای PC داره میاد وقتی مدرسه بودم از اینکه همش توی مهر میاد ناراحت بودم ولی حالا دانشگاه فرق میکنه اوایل ترم اول بازی ها میان دانشگاهم که لق میزنه ! کلی حال :cool:
Just Like Me!:cheesygri
7-8-10 تا بازیه خوف داره میاد پاییز.
منم که تازه دارم میرم دانشگاه. به قول تو ام که تق و لقه.:biggrin1:
حال میده!:love:

نمره خوبی هست با توجه به این زیاد المان های بازی تغییری نکرده.
من به عنوان طرفدار Crysis از این نمره راضی ام.

آخرین ویرایش:
خداییش حال کردم اینه !!!!!!!!!!!
ولی بچه ها خوشبختم امسال دانشگاهی زیاده . امسال منم میرم کلاس های ترم اول رو میشینیم خونه پای درس استاد pc
(dj جان ترم اول رو بیخیال اخر ترم هم برو بچ هستن جزوه ردیفه !!!! برو با بازی ها حال کن( مخصوصا وار هد ):love:

بابا این کرایسیس آخر بازیه هم گرافیکش خیلی خوبه هم گیم پلیش طبیعیه (همین خشاب جمع کردناش )
فقط این وارهد خداکنه مرحله هایی مثل اونجایی که معلق بودیم نداشته باشه ُ سیستم در حد همین قبلیه بخواد دیگه عالیه:love:

از IGN اصلی ( US ) هم 9.4 گرفت ...

2rn77dk.jpg

با اینکه نسخه اول اینهمه امتیاز های بالا گرفت ولی به جز گرافیک هیچی نداشت . از یکش که اصلا خوشم نیومد حالا ببینین این یکی چه گلی به سرمون میزنه.

با اینکه نسخه اول اینهمه امتیاز های بالا گرفت ولی به جز گرافیک هیچی نداشت . از یکش که اصلا خوشم نیومد حالا ببینین این یکی چه گلی به سرمون میزنه.
بستگی داره تو چه pcیی بازی کنی تا بفهمی crysis چی هست ! گرافیکش که فوق العاده خیره کننده هست.
گیم پلیش هم روون هست و نسبت به بازی های دیگه فکر میکنم واقع گرایانه تر هست . هوش مصنوعی افراد بالا هست و شما یه تیر که میزنید هیچ کسی سر جاش خشک نمیمونه تا شما تیر دوم رو بزنی(هر چند که مشکلاتی هم داره)
محیط بازی خیلی خیلی وسیع هست . نمیدونم شما دیگه از یه بازی fps چه توقعاتی داری :confused: من خودم این بازی رو با 2تا کارت گرافیک مختلف بازی کردم و رو اولی geforce 8600 gt و دومی ati 4850 من رو ati که بازی کردم فهمیدم این که همه میگن crysis بازی خوبیه یعنی چی وگرنه رو 8600 اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود . الانم که دمش گرم خدایی تمام نمراتش بالای 9 بوده:love: شدید منتظرشیم:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or