امتیاز بسیار پایین game spot به بازی blue dragon

squal_leonhart

کاربر سایت
game spot امتیاز خیلی کم 6 رو به blue dragon داد . و تقریبا از همه چیز بازی انتقاد کرد . داستان بازی را ضعیف و خسته کننده دانست و طراحی شخصیت را نیز همین گونهو در مورد نحوه بازی و کلاس نیز کم لطفی نکرد این هارو هم ضعیف اعلام کرد و کل گفت بازی ایت که زیاد ارزش بازی نداره . ولی در نظرات کاربران سایت تمتم امتیاز ها 9 یا 10 است و همه از چیز هایی تعریف کردند که game spot نکوهشوش کرده . به نظر شما این بازی تا این حد بده ؟ اگه اینقدر بده پس چرا کاربرا نظرشون 180 درجه فرق داره ؟:confused:

منم وقتی این بازی رو کردم زیاد خوشم نیومد از بازیش مخصوصا که یه بازی به اصطلاح نسل جدید هنوز مثل بازی های قدیمی شخصیت ها در بین بازی حرف نمی زنند. (البته من گفته بودم که کلا از JRPG خوشم نمیاد) ولی با این حال حدس چنین نمره هایی رو می زدم از gs برای این بازی.

به نظر من نمره 7.5 تا 8.5 حقش بود نامردا حقشو خوردن شاید طرف از بازی RPG خوشش نمیموده که همچین کاری کرده ! به نظره من که داستانش خوب بود شخصیت هاشم عالی کار کرده بودن حالا خدا می دونه چطور می خوان به Lost Odyssey نمره بده با گرافیکه خوبه که داشت

کلا من از بازیهای شرقی بدم میاد
همچنین از سبک آر پی جی :mad:

اما خوب فکر کنم بی انصافی کرده باشن چون من خیلی بازیهای چرت تری رو میشناسم که تونستن 7.6 بگیرن

اما خوب به ما چه ، ما باید بازی کنیم و حالشو ببریم دیگه فروش بد و نمره بد و دعوا و... به ما ربطی نداره ما باید حالشو ببریم ;)

البته يه نكته رو نبايد فراموش كرد اونهم اينكه اين بازي تقريبا 2 سال پيش ساخته شده و در زمان خودش از مجله فاميتسو امتياز 38 از 40 روگرفت. درست الان براي بقيه جاها ريليزشده ولي به هرحال مال اونموقع هستش اگر هم دقت كنيد اكثر كساني كه اونموقع اين بازي رو انجام داده بودن تو گيم اسپات بهش امتياز بالايي داده بودن.
اين امتياز هم واقعا بي انصافيه كمتر از 8 به هيچ عنوان حقش نبود.

به نظر من نمره 7.5 تا 8.5 حقش بود نامردا حقشو خوردن شاید طرف از بازی RPG خوشش نمیموده که همچین کاری کرده ! به نظره من که داستانش خوب بود شخصیت هاشم عالی کار کرده بودن حالا خدا می دونه چطور می خوان به Lost Odyssey نمره بده با گرافیکه خوبه که داشت
LOST ODYSSEY فرق میکنه و فکر کنم بسیار اکشن تر باشه.
در ضمن فکر کنم BLUE DRAGON بازیکن ÷سند هست ولی منتقد ÷سند نیست.JAPAN ها که عاشقشن.

البته يه نكته رو نبايد فراموش كرد اونهم اينكه اين بازي تقريبا 2 سال پيش ساخته شده و در زمان خودش از مجله فاميتسو امتياز 38 از 40 روگرفت. درست الان براي بقيه جاها ريليزشده ولي به هرحال مال اونموقع هستش اگر هم دقت كنيد اكثر كساني كه اونموقع اين بازي رو انجام داده بودن تو گيم اسپات بهش امتياز بالايي داده بودن.
اين امتياز هم واقعا بي انصافيه كمتر از 8 به هيچ عنوان حقش نبود.
دستت درد نکنه !! هنوز از اومدن 360 دو سال نگذشته چطور این بازی دو سال پیش ساخته شده ؟!:confused:

یه نکته رو بگم چون این بازی رو تموم کردم. بنظرو گیم اسپات با دید منفی این بازی رو نقد کرده. دلیلش هم بنظرم مشخصه. چون قبل از اینکه این بازی تو اروپا و آمریکا ریلیز بشه خیلی دربارش سروصدا زیاد بود، همه منتظر این بازی بودن. وقتی بازی ریلیز شد همه دیدن اینقدر بازیه خوبی نبود که قبلش میگفتن. رو همین حساب کلا نگاهها و نقدها جنبه منفی گرفتن. باور کنین اگه اینقدر سروصدا قبل این بازی نبود و انتظارها رو اینقدر بالا نمیبردن بنظرم امتیاز بالاتری میگرفت.
من نقد گیم اسپات رو که خوندم همش منفی بود. دیگه این بازی ارزشش از Table Tennis بالاتره که امتیازش هشت ونیم گرفته. کلا گیم اسپات جدیدا خیلی سختگیرانه و با دید منفی امتیاز میده. بنظرم امتیاز بازی بین 7.5 یا 8 معقولانه بود.
ممنون.

مارو بگو فک میکردیم blue dragon امتیاز 9 رو از GameSpot به احتمال %99 میگیره اما نمیدونسیم که این قد بازی ضغیفیه /:)
به قول سامان جون : دست اسپات درد نکنه، دیگه پول سه تا DVD نمی‌دم :biggrin1:
(هفته ی پیش میخواسم این بازی رو بگیرم که خدا رو شکر نگرفتم :blushing:)

مرسی مقایسه!

خواهش میکنم;)
اصلا قصد مقایسه نداشتم(چون اصلا بهیچوجه نمیشه این 2 تا رو مقایسه کرد) میخواستم بگم شما نقد اون بازی رو بخون ببین چقدر با دید مثبت نقدش کردن و Blue Dragon رو چه قدر با دید منفی. منظورم مقایسه بین نقد و منتقد این دو تابازی بود که چقدر با ارزش به اون بازی نگاه کردن وچقدر بی ارزش به این. (شاید منظورمو بدگفتم).
تو یک کلام بنظرم یک کم مغرضانه نقد کرده. مثلا Soundtrack این بازی البته بجز Boss Fight هاش بنظرم معرکست. ولی گیم اسپات خیلی دربارش صحبت نکرده ولی در باره هر نکته منفیش یک پاراگراف توضیح داده.
هر کی این بازی رو تموم کرده باشه میدونه نمره 6 کمه براش. یعنی کمترین حالت ممکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or