تجربه نشون داده که Gs به ندرت ففرق میذاره بین نسخه های مختلف.وقتی یک Fps کنسول و پیسی رو فرق نمیذاره بینشون احتمال اینکه یه استراتژی رو فرق بذاره خیلی کمه.
پ.ن:یه سوال نه چندان بیربط،این بازی چه مدلیه؟یعنی به کدوم بازی استراتژی شباهت داره؟
بازی World in Conflict از سایت GS نمره بسیار عالی 9.5 رو گرفت و Editor Choice انتخاب شد.در ضمن این مطلب رو بگم که GS برای این بازی هیچ نکته منفی رو ذکر نکرده. ( از عجایب خلقته !!!! ) از همه چیزه بازی تعریف کرده. مخصوصا بخش مولتی بازی.
اینم بگم که کار قبلی این استودیو بازی Ground Control II بود که یه RTS فوق العاده عالی ( اگه اشتباه نکنم ) بازی که بعد از HomeWorld II یکی از RTS های فراموش نشدنی برای من بود ( من HomeWorld II رو حتی با Trainer هم نتونستن تموم کنم. نخندین بهم. بازی بسیار سخت و جالب کار استودیوی Relic خالق بازی COH و WarHammer ) . در ضمن بازی DX10 ساپورت هستش و کلی روی این گزینه کار کردن. اینم نکاتی که GS گفته برای این بازی :
Thrilling new approach to real-time strategy
Addictive, intense multiplayer gameplay
Strong story with terrific voice acting
Visually stunning with plenty of spectacular moments.
پ.ن : فکر کنم GS با امتیاز بندی جدیدی که به راه انداخته روش نشده به این بازی 10 بده. گفته 9.5 میدم. GS و نمره 10 ( نعوض بالله ) .
پ.ن: این نکته رو بگم که این بازی تا الان بالاترین نمره رو از GS گرفته و الان رفته توی First Rank توی GS درسال 2007. البته قبلا بازی ES:Oblivion در کنسول PS3 هم این نمره رو گرفته بوده. و شاید بشه جزء بهترین بازی سال دیدش.رقیباش به نظر من .Crysis ، BioShock.،GoW،HL2:ET
البته بازم هستنا.من فقط نظر خودم رو گفتم.
در جواب پست عماد :
عماد این بازی به نظر خیلی شبیه Ground Control II هستش. بازیش کردی این بازی رو؟؟؟ شاید بشه شبیه CoH دونستش. ولی به نظر من شباهت خیلی زیادی از روی تریلرهاش میشه به GCII دید توش.