mori_morteza
کاربر سایت
سلام به همگی
من همه ی کنسول هارو داشتم البته بغییر از XBOX
PS3 رو فقط به خاطر بازی های انحصاریش گرفتم اما بعد از یک عمر گیمری!!احساس تکراری شدن بهم دست داد به همین خاطر PS3 رو با یه Wii عوض کردم . به جرات میتونم بگم لذت بخش ترین و ماندگارترین بازی های عمرمو روی این کنسول بازی کردم و اصلا هم از این تعویض احساس پشیمونی نمیکنم
اینم امتیاز من به بازی هایی که تا حالا تموم کردم :
red steal 1 : 4
wii sport resort : 8.5
sin & punishment 2 : 9 (این بازی واقعا سرگرم کننده س)
punch out ! : 9 (سعی کنید یک بار این بازی رو امتحان کنید تا معنی لذت از یک بازی فکری رو درک کنید!)
metroid prime 3 corruption : 9.5 (شاهکار به تمام معنی که تجربه ی شما رو از بازی های FPS دگرگون میکنه)
de blob : 9 فوق العاده هنری و زیبا و با نمک!
tatsonoko VS capcom : 9 به راحتی با Street fighter و marvel VS czpcom رقابت میکنه
new super mario Bros.wii 9.5 بهترین یاداورنده ی بازی های لذت بخش و سخت قدیما!!
kirby epic yarn : 9 این بازی یک شاهکار هنری و خلاقیته
؛Super mario galaxy1 : 10000000000!!!! شماها فقط باید بازیش کنید تا معنی واقی بازی ؛ سرگرمی ، تنوع ، خلاقیت و .... رو احساس کنید
ای ول خدایش حال کردم
متاسفانه تو ایران همه فقط گرافیک رو میبینن و سر اون کل کل میکنن و همه رسالت اصلی بازی های کامپیوتری رو که همون سرگرم شدن هست فراموش کردن.خوشبختانه Wii این هدیه رو به من تمام و کمال داد
من با 24 سال سن واقعا از بازی های تکراری و شبیه به هم خسته شدم .....
شما چه بازی های دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟البته عناوین کاملا خوب رو بگین چون من حتی حوصله بازی های متوسط به بالا رو هم ندارم.فقط عناوین درجه 1
Super Mario Galaxy 2شما چه بازی های دیگه ای رو پیشنهاد میدین؟البته عناوین کاملا خوب رو بگین چون من حتی حوصله بازی های متوسط به بالا رو هم ندارم.فقط عناوین درجه 1
Resident Evil Archives : Resident Evil رو بگیر به نظرم! البته اگر از REهای کلاسیک خوشت میاد. فوق العادست به نظرم!همه ی اینایی رو که گفتین رو دارم
بازم بگین.البته بازی های تاپرو بگین لطفا
راستی شماهاکه انقد بازی کردین چرا نمیاین امتیازاتونو به بازیا بدین؟اینجوری بخش WII خیلی بهتر میشه ها
این paper mario چه جور بازیه؟
ممنون